Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Adam Lara Jelentkezése AS-be!

Ajánlott bejegyzések

Adam Lara jelentkezése Adminsegédbe

Magamról

Először is üdvözlök minden kedves olvasót. A Nevem Bartók Ádám, erdély az én szeretett lakhelyem. Egy átlagos 15 éves srác vagyok, átlagos 8.-os diák egy átlagos mindennapi élettel. Persze mint minden embernek, nekem is megvannak a saját hobbijaim, ezek között jelen van a biciklizés, pecázás, sportolás, na és persze nem utolsó sorban a gamer-kedés. A videójátékok világával már kiskoromban megismerkedtem és persze azonnal a szívembe zártam és már akkor tudtam, hogy én ezt nem akarom abbahagyni, minél több videójátékkal meg akarok ismerkedni. Ezek között ott volt az úgynevezett "MTA" is, amelyet nagyon szerettem, szeretek és még szeretni is fogom remélhetőleg egy nagyon hosszú ideig. Nagyon megfogott az "MTA", mivel már maga a tény, hogy a kisgyermekkori nagy kedvencemet, a "GTA San Andreast" többjátékos módban tudom játszani a barátaimmal, vagy akár idegen emberekkel is. De ami nagyon nagy kedvencem lett, az az úgynevezett "RolePlay" játékmód.

Játékban elért eredményeim

A szerveren, Adam Lara a becses nevem. Több éve RP-zek, de a szerverre Januárban találtam rá. Már az elejétől nagyon tetszett, tudtam, hogy én itt fogok játszani. Sok különféle Frakció tagja voltam, Orosz, OMSZ, ORFK.

Voltam SeeMTA-n is frakciókba, sokféle szerveren jártam, de ez tetszett a legjobban.

Van egy Audi R8-am.

Jailek

Link:

-https://imgur.com/a/9nsva8F-

Ban

Sajnos volt egy banom, de megígérem, több ilyen nem fog előfordulni.

Admin/Adminsegéd feladata

Az Adminsegéd feladata, a játékosok segítése, főként tanítása. Admin válláról való teher levétele. Admin feladata a játékosok figyelése, Nonozás esetén, szankciók kiosztása.

Csapatmunka

Számomra a csapatmunka, az Adminok, AS-ek tökéletes együttműködését képezi.

Nagyon jól tudok, különféle csapatokhoz, frakcióhoz alkalmazkodni, nagyon hamar be tudok illeszkedni.

Miért engem válasszanak?

Mert tisztában vagyok a szabályokkal. Szeretek RP-zni, és kipróbálnám magamat ebben az Adminsegéd, Admin életben.

Pozitív/Negatív Tulajdonságok

-Pozitív-

-Segítőkész

-Határozott

-Barátságos

-Gyors és korrekt konfliktuskezelő

-Negatív-

-Csúnyabeszéd

-Idegesség

-Hirtelenharag

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.