Jump to content

Mike Alvarez

Mex Wayne

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Mex Wayne

Panaszra tett játékos IC neve

Mike Alvarez

Panasz oka:

Nagy értékű csalás,eladtam egy Rs6 2 Prime-os kocsit Mike Alvareznek aminek az ára 600k lett volna de egyben nem tudta kifizetni és 15-20 perc könyörgés után rávett hogy részletre adjam oda mert bízhatok benne és nem ver át! Sajnos belementem és ugy gondoltam nem lesz probléma de amikor a megbeszélt időben többször nem jelentkezett kezdtem aggódni. 100k előleget adott és én ráírtam mert azt mondta napi 100k val kifizeti a 600k de nem jött. Majd pár nap után megpróbálta eljátszani hogy ő ennyiért vette (100k) mert ennyi volt a papíron és nem fizet.én mondtam neki gondolja ezt át és ugy is lett beszélt Bencével TS en és elismerte a hibáját és vissza akarta adni a kocsit amit le is beszéltek de sajnos azóta nem jön.Én szeretném lezárni ezt az ügyet és a kocsimat vissza kapni ha egy mód van rá. Köszönöm.

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/a/vBodrjdhttps://pastebin.com/mMvHa4dv

•  

Szia már 05.05 én szóltam Daninak hogy mi történt és azt mondta illetve írta hogy beszélt a sráccal és keresni fog. Nem keresett és amikor legközelebb jött akkor ez kb 6.-a 7. e lehetett akkor viszont Bencével beszélt TS en hogy ráírja és ha jövök akkor pedig Bence nekem adja de azóta se jött és kérdeztem Bencét is mi legyen? Ezért is csak most került ide a dolog de már korában is többször jeleztem csak próbáltuk  így elrendezni de sajnos nem csak nekem hanem Bencének is hazudott ezek szerint hogy jön és átadja mert megbánta és nem akar balhét.

Akkor én most hibáztam? Csak vártam ahogy kérték. Kérlek ezt azért kérdezd meg Bencétől illetve Danitól is hogy mikor jeleztem és mikor  beszélt vele hogy átadja!

Köszönöm a megértést!

Szia! 

Arra a döntésre jutottam, hogy Mike Alvarez adminjailt kap 9999 percet olyan indokkal, hogy keressen fel.

Ha a felkeresés megtörténik, akkor visszaíratjuk a kocsit rád, de ha viszont nem jelentkezik, akkor megkapja a megfelelő szankciót ami az átveréssel jár és ezt követően kapod meg a kocsit!

• Köszi 1

• 2 weeks later...
  • Bence. locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.