Lucy Hamilton Létrehozva: Május 11, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 11, 2020 Jó lenne ha lehetne nem csak fegyvereket de lőszert is lehetne craftolni, mert elég nehéz lőszereket beszerezni. Én arra gondoltam, hogy például lehetne horgászni különböző fémeket vagy esetleg betenni egy új munkát a vaskohászatot ahol fémeket lehet bányászni/gyártani és ezekből a fémekből kölönböző töltényhüvelyeket lehetne önteni. Minden tölténytípushoz meglenne adva hogy milyen fémből lehet kiönteni a hüvelyt hozzá. A puskapot pedig lehetne venni boltba vagy akár úgy is hogy két alkotóelemet kéne venni boltba és abból lehetne craftolni. Ez azért lenne jó mert csak fegyverhajóról lehet szedni lőszert vagy pp ért venni. Lehet venni a játékosoktól is de csak kevese adnak el és azt is nagyon drágán. Az m16-hoz meg pp ért nem is lehet lőszert venni az csak hajóról lehet szerezni és így abbol meg alig van a szeron. Szerintem feldobná kicsit a szero ez a dolog mert egy az több helyről lehetne így lőszert szerezni a másik meg hogy lenne egy uj munka is. 6 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Május 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 11, 2020 Igen, mindenhez elég nehéz lőszert szerezni. Támogatom! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 11, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 11, 2020 Teljesen igaz amit le írt nagyon nehéz bármilyen is lőszert szerezni. Szerintem ezt már akármilyen civil akinek egy kicsit több a fegyverre, vagy egy frakció nagyon meg érzi a lőszer hiányt. Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Május 13, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 13, 2020 Jó ötlet! Támogatom 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Május 14, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 14, 2020 A lőszer beszerzési alternatívát különösen támogatom. A triad nem tud lőszerhez jutni. Ha nincs lőszer, fegyverhajón nem lehet nyerni. Ha nincs fegyverhajó, továbbra simcs lőszer. Ez egy ördögi kör. Fegyverhajón is elmegy 100 lőszer fejenként. A hajó össz lootjából vissza jön az ellőtt lőszerek fele, kb 50 darab. Ez egy embernek hozza vissza az elhasznált lőszerek felét. Mellesleg ugye nem csak a fegyverhajó van, ami lőszert igényel. Aki pedig lootolni tudja a hajót, mert felülkerekedik a többi rivális felett (orosz jelen esetben), ők sem adnak el lőszert, mert kevés van nekik érthető módon. A munkákkal kapcsolatban majd beszélek a vezetőséggel. Ezt a lőszerhiány problémát pedig orvosolni kell szerintem, lőszer nélkül nem teljes egy maffia élete. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Na, ez egy jó ötlet. Ne csak fegyverhajóról lehessen hozzájutni, hanem máshogy is, mivel ezzel csak a maffiások tudnak rendelkezni. Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Teljes mértékben TÁMOGATOM az ötletet! Heti 5 loszerrel nem nagyon tudok "túlélni" 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Barnabaasrr Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Ezt az ötletet fel akartam vetni én is én is teljes mértékben támogatom mert ez így nem állapot hogy alig van 20-30 lőszerünk amit nagy nehezen belehet szerezni. Mondjuk kéne létrehozni egy bányász munkát ahol szedsz ércet majd egy megadott helyen legyártatod amilyet szeretnél. Minnél értékesebb annál több erc kéne hozzá. Mert ami most van nem állapot így nem lehet illegálkodni. Remélem Minnél előbb a fejlesztők változtatnak ezen. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Joe Hozzászólva: Május 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 19, 2020 Jó ötlet Támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 kicsit nehéz lenne megírni egy ilyen scriptet szerintem de attól függetlenűl én TÁMOGATOM. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések