Jump to content

Autoszerelő

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?
-Máténak hívnak -
Hány éves vagy?
- 14 éves vagyok -
Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni?
- 5-6 -

Jelenlegi játszott perceid száma:

- 28161  -

Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről!

- Sajnos töbszőr is.edpd782ys8ag8vp1j0c5.png. -
Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben?
- PD,OMSZ,TAXI -

Miért ezt a frakciót választanád?

- Azért mert szeretek rp-zni és ez a frakció mióta játszok a szerveren nagyon tetszik. -
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
- Természetesen -
Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )
- Máténak hívnak 14 éves vagyok.Hobbim a mezőgazdaság és a horgászat.Van egy kutyám akit én neveltem.Általában délután szoktam fent lenni a szerveren de valamikor délelőt is.Ezen a szerveren játszok úgy komojabban mint rp. -

IC Rész

Jelentkező neve:
- River Zhuge -
 Jelentkező születési helye, ideje:
- Las Venturas 1990.3.23 -
 Jelentkező anyjának leánykori neve:
- Lucy Mendez -
 Jelentkező apjának neve:
- Leonardo Mitchell -
 Előző munkahelye(i):
- Olajfinomító,vizimentő -
 Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)
- Szerintem ha egy jó csapatban dolgozol büszkelehetel magadra mert abban te is részt veszel hogy jó csapat legyen,Egy jó csapat mindenél többet jelent. -
 Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)
- River Zhuge vagyok 1990-ben láttam meg a napvilágot Las Venturas-ban.Apukám egy autó kereskedést vezettet ami elég színvonalas volt.Majd rá párévvel  megnyitottuk a sajátunkat is.Bennem már kis koromban megrögzült hogy én kocsikkal fogok foglalkozni.Kijártam az általános 8 osztályt és elmentem autó szerelőnek.Elsősorban egy éretségit majd utánna a szakmát végeztem el.19 évesen már a haverok kocsiját motorját bütykőlgettem a garázsunkban.23 éves koromban sajnos meghalt az apukám.Az autó kereskedést rámhagyta de én nem fojtattam mert sok emlék volt ami apukámra emlékesztetett.Ezért el attam és így nem volt munka helyem.Ezért gondoltam jelentkezem egy másik céghez ahol lehet szerelni.    -

Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel?

-Igen-

• 3 weeks later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.