Thommas_Cortez12 Létrehozva: Május 12, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 12, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Beke Márk > Hány éves vagy? < 14 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 1-6 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen, Voltam ezek pl: S.W.A.T, FBI, LSPD, Honvédség, Mentőszolgálat> Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Azért, mert tudok csapatban dolgozni, és megbizható munkaerőt szolgálhatok akár. > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen, Természetesen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Veszprém megyében élek, A kedvenc foglalkozásom a Football illetve a BMX Racing. 14 éves vagyok és szeretek RP-zni. Közel 3-4 Éve RP-zek. Ahogy lehet engem szólitani: Márk/Márkó/Mark_Is_The_Best. Nem vagyok a káromkodos tipus. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? <A Szerveren Még Nincs Mivel nem vagyok az RP Szabályokat megtagadó. > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < Egy Másik Szerveren van, de máshol nincs. > IC Rész Jelentkező neve: < Thommas Cartel > Jelentkező születési helye, ideje: < 1979. 01. 14. > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Jessica Cartel > Jelentkező apjának neve: < Ryan Cartel > Előző munkahelye(i): < Mentőszolgálat. > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen, Természetesen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Szerintem Nagyon összerakot csapat, és remélem hogy a jövöben is igy fog maradni. Szerintem tudni fogunk együtt dolgozni ha ez az Űrlap Sikeres lesz. Megbizható, erős csapatot fogunk létesiteni. > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Név: Thommas Cortez. Születési Hely: Las Venturas. Születési Dátum: 1979.01.14. Nem Büntetett előéletü. Aláirásom: Thomas Cartel. Lakcim: Los Santos St. 144. 197 CM magas, 67 Kg Tömegű. Fiatal, Munkaképes Úr. Anyja Neve: Jessica Cartel . Apja Neve: Ryan Cartel . Tudd Csapatmunkában dolgozni. Rendelkezik Jogositvánnyal, Személyi Igazolvánnyal, Illetve Útlevéllel. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thommas_Cortez12 Hozzászólva: Május 12, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 12, 2020 A Végén nem tudtam már annyira Mondatokat irni, de ha kell akkor még irok OOC chaten is IG Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thommas_Cortez12 Hozzászólva: Május 12, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 12, 2020 + a nevemet is elirtam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Május 19, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 19, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Saját megjegyzés: Várunk a TeamSpeak meghallgatásra az alábbi időpontokon valamelyikén:2020.05.21 17:00 vagy 2020.05.22 17:00.)) ((Olvasd át a szabályzatot is.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések