Carlos Hoffman Létrehozva: Május 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 13, 2020 (módosított) ____________________________________ Magamról néhány mondatban. ____________________________________ Nah Helló/sziasztok! Bemutatkozok nektek. Fülöp Attilának hívnak. Szerbiában az az Óbecsén élte, azon belül nemrég költözztem Győrbe az az Magyarországra.. Szerencsére jól betudom osztani az időm ezért mondhatni egész sok szabadidőm van amikor nem dolgozzok.Meló után általában játszani szoktam, vagy haverokkal vagyok. Hobbim az adminkodás,Valorant,haverokkal beszélgettés, de nyitott vagyok sok mindenre és sok dolog érdekel s szeretek csapatban dolgozzni.. Szeretek barátkozni, ismerkedni, nyugodt vagyok és tudok tiszta fejjel gondolkozni és döntéseket hozni felnőtt ember módjára. Igyekszem normális ember módjára megoldani a leendő dolgokat. Jól tudok csapatban dolgozni ahogy az immént is emlitettem és emberi hangnemben beszélek az emberekkel, amíg ők is megadják az illő hangnemet és a Tiszteletett. ____________________________________ Szerinted mi az adminisztrátor feladata? ____________________________________ Véleményem szerint az admin legfőbb feladata az hhogy igazságos legyek és higgadt legyek a konfliktuskezelés és a probléma megoldás esetén. Ebbe beletartozik még a fórumon lévő Panaszkönyv is vagy IG érkezett PM-ek (REPORTOK)elbirálása. Harmadik fontos tényező az az egy admin feladatánál az, hogy a játékosokat informálja valamilyen szinten, illetve segítse az ember problémáit az az minden esetben és persze a szabályzat betartatása a játékosokkal. Nem tűrendő ha egy admin kivételezik a barátjaival, ezt sose néztem jó szemmel ( S ez bennem a jó hogy egy baráttal sem kivételezzek) Egy admin legyen nyugodt , amennyire csak lehet, legyen igazságos, ne adjon se kevés ,se sok adminjail-t, meg kell találni az arany középutat, ami az adott helyzetért jár. Az adminok feladatköréhez tartozik még a /név/unban kérelme-k elbírálása. Egy admin ne csak büntessen hanem tanítson is. ____________________________________ Aktívsági idő: Mennyi időt tudnál átlagosan a szerveren az adminisztrációs tevékenységnek szentelni napi szinten? ____________________________________ Nos ez a munkámtól függő, ezért minimum 3-4 órát biztosan, de ha nem vagyok melóhelyen akkor akkár egésznap is lehetséges. ____________________________________ Csapatmunkához való hozzá állásod? ____________________________________ Személy szerint a csapatmunkájért oda vagyok ahogy az előtt is emlitettem. Csapatban lehet a dolgokat a legeslegjobban lértre hozzni. Fegyelmezett és összetartó csapatmunkával minden problémát meg lehet valositani ( Szerintem)! . Nem muszáj mindenkivel a legjobb baráti viszonyt folytatni viszont az emberi és csapattársi hangnem mindig meg kell legyen még ha nem is birjuk az az kedveljük illetőt. A csapatmunka másik legfontosabb feladata hogy az adminduty-t egyenlően osszuk el. Ezt úgy értem hogy --> (jelen esetben ha pldául. látjuk hogy egy admin egyedül dutyzik mondjuk 60-120 playerre akkor tegyük meg azt annyival, hogy beállunk mi is dutyzni és segítünk neki, hogy ne egyedül tartsa fenn a rendet a szerveren... Szerintem ez lenne a csapatmunka.. ____________________________________ Miért pont téged válasszunk? ____________________________________ Úgy gondolom, hogy elég érett vagyok erre a posztra és még felnőtt ember módjára viselkedem. Barátságos vagyok és nyitott az emberek felé. A konfliktusokat jól tudom kezelni. ____________________________________ Miért jelentkeztél adminisztrátornak? ____________________________________ Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert szeretnék ezzen a szerveren egy olyan posztott elérni amilyent még sosem tudtam megvalositani s nagyon jó közzöség van ezzen a szerveren.. Szeretném segíteni a játékosokat és be tartatni velük a szabályzatot, elmagyarázni neki mi mire való és hogy miért nem jó valami, amimiatt jailbe kerültek volna... Szeretném a közösségnek ezt a vonalát is megismerni, illetve összehaverkodni pár emberrel és tartozni egy nagyon jó társaságba, és még az is hozzá tartozik, hogy szeretném fenntartani a rendet a szerveren és segíteni mások játékát, s a nagyobb adminok munkáját megkönyebbiteni. ____________________________________ Írj magadról pozitív tulajdonságokat ____________________________________ - Rendkívül gyorsan írok, szinte mindig helyesen. (Szerb vagyok IRL elnézést a helyes irásért) - Gyorsan Megtanulom amit kell.. - Nyugodt vagyok. - Jók a konfliktuskezelési képességeim... ____________________________________ Írj magadról negatív tulajdonságokat ____________________________________ - Egy kicsit sértődékeny vagyok, de ez nem mindig igy van.. - Néha sokat beszélek, de általában rájövök ha úgy van. - Kicsit izgulós, de ez sem vészes... ____________________________________ Edited Május 13, 2020 by Carlos Hoffman Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Formázott, átlátható pályázat. Kiirtad a lényeget, de jobban is kifejthetted volna magadat, ettől függetlenül engem elnyertél. Sok sikert. És TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Szia , szerintem eléggé kifejtetted magad mindenbe , sok sikert TÁMOGATOM. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.05.24.-én 15:00-kor vagy 2020.05.25.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések