Jump to content

Carlos Hoffman Jelentkezése Adminak. :)

Ajánlott bejegyzések

DiZg8kB.png

____________________________________
                                                                                                                                                    Magamról néhány mondatban.
                                                                                                                                                  ____________________________________

Nah Helló/sziasztok! Bemutatkozok nektek. Fülöp Attilának hívnak. Szerbiában az az Óbecsén élte, azon belül  nemrég költözztem Győrbe az az Magyarországra.. Szerencsére jól betudom osztani az időm ezért
mondhatni egész sok szabadidőm van amikor nem dolgozzok.Meló után általában játszani szoktam, vagy haverokkal vagyok. Hobbim az adminkodás,Valorant,haverokkal beszélgettés, de nyitott vagyok sok mindenre és sok dolog érdekel s szeretek csapatban dolgozzni.. Szeretek barátkozni, ismerkedni, nyugodt vagyok és tudok tiszta fejjel gondolkozni és döntéseket hozni felnőtt ember módjára. Igyekszem normális ember módjára megoldani a leendő dolgokat. Jól tudok csapatban dolgozni ahogy az immént is emlitettem és emberi hangnemben beszélek az emberekkel, amíg ők is megadják az illő hangnemet és a Tiszteletett.

Szerinted mi az adminisztrátor feladata?

Véleményem szerint az admin legfőbb feladata az hhogy  igazságos legyek  és higgadt legyek a konfliktuskezelés és a probléma megoldás esetén. Ebbe beletartozik még a fórumon lévő
Panaszkönyv is  vagy IG érkezett PM-ek (REPORTOK)elbirálása. Harmadik fontos tényező az az  egy admin feladatánál az, hogy a játékosokat informálja valamilyen szinten, illetve segítse az ember   problémáit az az minden esetben és persze a szabályzat betartatása a játékosokkal. Nem tűrendő ha egy admin kivételezik a barátjaival, ezt sose néztem jó szemmel ( S ez bennem a jó hogy egy baráttal sem kivételezzek)  Egy admin legyen nyugodt , amennyire csak lehet, legyen igazságos, ne adjon se kevés ,se sok adminjail-t, meg kell találni az arany középutat, ami az adott helyzetért jár. Az adminok feladatköréhez tartozik még a /név/unban kérelme-k elbírálása. Egy admin ne csak büntessen hanem tanítson is.

Aktívsági idő: Mennyi időt tudnál átlagosan a szerveren az adminisztrációs tevékenységnek szentelni napi szinten?

Nos ez a munkámtól függő, ezért minimum 3-4 órát biztosan, de ha nem vagyok melóhelyen akkor akkár egésznap is lehetséges.

Csapatmunkához való hozzá állásod?
Személy szerint a csapatmunkájért oda  vagyok ahogy az előtt is emlitettem. Csapatban lehet a dolgokat a legeslegjobban lértre hozzni.  Fegyelmezett és összetartó csapatmunkával minden problémát meg lehet valositani ( Szerintem)! . Nem muszáj mindenkivel a legjobb baráti viszonyt folytatni viszont az emberi és csapattársi hangnem mindig meg kell legyen még ha nem is birjuk az az  kedveljük illetőt. A csapatmunka másik legfontosabb feladata hogy az adminduty-t egyenlően osszuk el. Ezt úgy értem hogy --> (jelen esetben ha pldául. látjuk hogy egy admin egyedül dutyzik mondjuk 60-120 playerre akkor tegyük  meg azt annyival, hogy beállunk mi is dutyzni és segítünk neki, hogy ne egyedül tartsa fenn a rendet a szerveren... Szerintem ez lenne a csapatmunka..

konfliktusokat jól tudom kezelni.

Azért jelentkezem adminisztrátornak, mert szeretnék  ezzen a szerveren egy olyan posztott elérni amilyent még sosem tudtam megvalositani s  nagyon jó közzöség van ezzen a szerveren.. Szeretném segíteni a játékosokat és be tartatni velük a szabályzatot, elmagyarázni neki mi mire való és hogy miért nem jó valami, amimiatt jailbe kerültek volna... Szeretném a közösségnek ezt a vonalát is megismerni, illetve összehaverkodni pár emberrel és tartozni egy nagyon jó társaságba, és még az is hozzá tartozik, hogy szeretném fenntartani a rendet a szerveren és segíteni mások játékát, s a nagyobb adminok munkáját megkönyebbiteni.
- Gyorsan Megtanulom amit kell..
- Nyugodt vagyok.
- Jók a konfliktuskezelési képességeim... 

- Néha sokat beszélek, de általában rájövök  ha úgy van.
- Kicsit izgulós, de ez sem vészes...

Edited by Carlos Hoffman

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.05.24.-én 15:00-kor vagy  2020.05.25.-én 17:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.