Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Casimir Robert jelentkezése a taxi társasághoz

Niti

Ajánlott bejegyzések

OOC RÉSZ

Mi a neved?

Horváth Martin

Hány éves vagy?

15 

Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 

3-4 óra

Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben?

Voltam rendőr 1 hétig és mentős 3 hétig social gamingen 

Miért ezt a frakciót választanád?

Ki szeretném próbálni a taxis életett és rp tudásom

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

Igen

Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. )

Régóta szeretek focizni és horgászni, szeretek autó versenyeket nézni illetve számítógépen játszani. 2 éve rp-zek és egészen jól tudok ezért is bátorkodom jelentkezni újból egy frakcióba. Sportos és fitt vagyok, de nem hanyagolom el a lelki békémet sem és nem egész nap csak üllők és nézzek ki a fejemből. Az esti órákban tudok lenni de akkor hihetetlenül aktívan.

IC Rész

Jelentkező neve:

Casimir Robert  

Jelentkező születési helye, ideje:

Los Santos 1980. 07. 25.

Jelentkező anyjának leánykori neve:

K. Abigail 

Jelentkező apjának neve:

C. Peter

Előző munkahelye(i):

Utszatisztító és olajszálító

Rendelkezel jogosítvánnyal?

Igen

Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat)

A  csapatmunka fontos és kötelező egy csapatban. Én személy szerint szeretek csapatban lenni mert megvédjűk egymást, segítűnk egymásnak és számítunk egymásra.

Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat)

Szabad egszisztenciájú, káros szevedélyektöl mentes egyedűlálló 40-es férfi vagyok. A  fizika munka nem jött össze ezért a fezetés mellet döntöttem. 20 éve vezetek tehát rutin van, illetve a haveromékat is mindig én fuvarozom tehát ezel se lesznek gondok. Az autókhpz is értek apám autó szerelő volt így minden tapasztalatom megvan a munkámhoz.

• 4 months later...
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.