Niti Létrehozva: Május 13, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 13, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? Horváth Martin Hány éves vagy? 15 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 óra Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Voltam rendőr 1 hétig és mentős 3 hétig social gamingen Miért ezt a frakciót választanád? Ki szeretném próbálni a taxis életett és rp tudásom Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Régóta szeretek focizni és horgászni, szeretek autó versenyeket nézni illetve számítógépen játszani. 2 éve rp-zek és egészen jól tudok ezért is bátorkodom jelentkezni újból egy frakcióba. Sportos és fitt vagyok, de nem hanyagolom el a lelki békémet sem és nem egész nap csak üllők és nézzek ki a fejemből. Az esti órákban tudok lenni de akkor hihetetlenül aktívan. IC Rész Jelentkező neve: Casimir Robert Jelentkező születési helye, ideje: Los Santos 1980. 07. 25. Jelentkező anyjának leánykori neve: K. Abigail Jelentkező apjának neve: C. Peter Előző munkahelye(i): Utszatisztító és olajszálító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) A csapatmunka fontos és kötelező egy csapatban. Én személy szerint szeretek csapatban lenni mert megvédjűk egymást, segítűnk egymásnak és számítunk egymásra. . Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Szabad egszisztenciájú, káros szevedélyektöl mentes egyedűlálló 40-es férfi vagyok. A fizika munka nem jött össze ezért a fezetés mellet döntöttem. 20 éve vezetek tehát rutin van, illetve a haveromékat is mindig én fuvarozom tehát ezel se lesznek gondok. Az autókhpz is értek apám autó szerelő volt így minden tapasztalatom megvan a munkámhoz. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pjotr Motka Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Szeptember 24, 2020 Gratulálunk, jelentkezési lapod ELFOGADÁSRA került! Várunk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2020.09.27 15:00 vagy 2020.09.28 17:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések