gang Létrehozva: Május 14, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 14, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Nagy Krisztian Panaszra tett adminisztrátor neve: Ryko Panasz oka: Elraboltak és még én kerültem jailjeidbe nonrp és mg miatt igen nonrp volt mert nem a legjobb a netem és ki írta (network touble) aszem ezt és nem tudtam rp emiatt.... mg nem is volt. de nem csak ez van volt olyan hogy irtam neki pmbe hogy tudna jönni segíteni ő erre azt írta nem.irtam neki tudnál jönni mert beszélni szeretnék veled ő erre azt mondta nem megyek. És olyan is volt hogy írtam de nem válaszolt. ezek után én már tőle nem is kertem sose segitseget inkább más admintol mert a többi admin az jó fejek segítő készek de ryko hát az nem!!! Pár haverom is játszik ezen a szerveren de ők is azt mondjak bunko mindenkivel. Ryko! (Főleg fő admin volt a leggrendesebb) Szóval az van még hogy örülök hogy jatszotthatam ezen a szerveren de ezek utan elment a kedvem játszani ezen szeron köszönhető rykonak. Bizonyíték (videó, kép, log): Nincs bizonyíték de hidjétek el hogy ez így volt ha nem hiszitek akkor nem... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Reece Bates Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Ha meglenne a LOG akkor lehet sokkal másképp járnának el, mint ahogy fognak. (a napi logbol kitudnád másolni az egészet lehet több eséllyel indulsz) Edited Május 15, 2020 by Dean Packer Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Sziasztok! Először is, úgy kezdődött az egész, hogy felhívtak ts3ra, én bementem mert @nagkri51-t elrabolták. Na most ő elsőnek PG-zett küldték fényképet is a többiek azok akik rabolták. Elsőnek valamelyik admin ment oda az ügyhöz. Aztán amikor én már ugye bent voltam ts3man oda mentem hozzá, megkérdeztem az egész ügyet, kihallgattam mind azokat akik rabolták és @nagkri51-t is. Amikor rabolták semmit nem RP-zett ami a képen látható volt. Alapjáraton csak azok voltak fent ts3man és azok küldtek fotót akik rabolták. Na most amikor rabolták, a haverja kihívta a rendőrséget. Megkérdeztem miért hívta ki, és honnan tudta, hogy rabolnak téged? Azt mondta OOC Biztos arra járt, semmi logot nem küldött, meg hogy a haverja.. Na most ez már MG gyanuja volt. Szerintem teljesen megérdemelte a jailét. A Másik az, hogy ha rám írsz alapjáraton pont este történt, én vagy azt írom, hogy ügyem van vagy más, soha nem mondom, hogy nem megyek. Ez a véleményem az egészről, köszönöm. Itt van néhány log a tegnapi esetről: [2020-05-14 21:40:04] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( mert biztos arra járt és látot engem )) (Ezt már nem értettem.. MG gyanuja) [2020-05-14 21:40:30] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( és biztos segíteni akart )) [2020-05-14 21:34:05] [Output] : [OOC]Ryko: (( ők azt állítják, hogy fegyvert akartak neked eladni. )) [2020-05-14 21:34:08] [Output] : [OOC]Ryko: (( Alrébb hívtak )) [2020-05-14 21:34:35] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( nem igaz )) [2020-05-14 21:35:32] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( jolvan nem hazudok fegyver akartak eladni )) (Itt vallotta be, elsőnek kamuzott.) [2020-05-14 21:28:20] [Output] : [PM - Neked] Erik Johanson (10): gyere, kellesz (Na először is, hozzá tenném, a rabló hívott oda nem is, @nagkri51. Szóval egyáltalán nem írt PM-et nekem de ő azt állítja, hogy azt írtam, hogy nem megyek. A Másik meg az a dolog, hogy @nagkri51 semmi bizonyítékot nem küldött az esetről csak is, a rablók. Edited Május 15, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gang Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 De bánom hogy nem fotoztam le azt hogy írtad h nem megyek.. Ember szerinted tudtam hogy ott lesz olivia. És hányszor mondjam el hogy network truble volt..? Azért nem tudtam rp ni.. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) BIZTOS, hogy én nem írtam ilyet. Akkor is MG volt, nem tehetek róla, hogy "nem tudtad" csak úgy nem kerül oda. Milyen network trouble? Ott van a kép is meg minden... Elsőnek valamelyik admin ment oda és akkor adtad át a pénzt nem sokára rá, de nem RP-ztél. Edited Május 15, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gang Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Tök mind1 Neked legyen igazad Köszönhető neked nem játszok többé ezen a szeron....na csá Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Ez a te döntésed. Egyébként pont egy 25 perces tanító jail miatt vagy felháborodva? És ezért hagyott itt? Ami jogos volt? Hát rendben legyen úgy, te tudod. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gang Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Ember Nem nem azért Hanem te miattad egy bunkó adminal nem akarok játszani akai állandóan bunkozik nem csak velem hanem mindenkivel Téma lezárva na csá Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Nem tudom miről beszélsz, senkivel nem bunkózok. csácsá Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gang Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Biztos vagy benne? xd Nem tudom hogy te hozzá fersz e a Facebook oldalra ha igen akkor nézd meg ha nem kérd el a kepeket meg a videót. És meg tudod azt hogy nem csak nekem van bajom veled vagy volt A videót csak arról szól hogy milyen jó volt ott jatszani. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) @gang @Ryko Nem bunkó-zik azért mert pl rossz napja van. Mivel mostanában TS3an beszélünk ezért jól tudom hogy nem bunkó-zik mert te vagy akárki más PM-et küldd neki. Edited Május 15, 2020 by Jason Lee Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gang Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 És te most kivagy? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Neked ez nem mindegy? Attól még hogy éppen nem vagyok a téma része, viszont ismerem Ryko-t azért bevédhetem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
gang Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Neked az nem mindegy!!!!!! Fuuu Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2020 Sziasztok ! A panaszt én fogom bírálni ! Mivel nem csatoltál semmilyen bizonyítékot, stílusod nem a megfelelő a PK-ban, egyben bevallottad, hogy valóban nonrp-ztél, ezért te voltál a hibás az adott cselekményben. A panasz jogtalan ! Z/H ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések