Jump to content

Ryko

gang

Ajánlott bejegyzések

Panasztevő játékos IC neve:

Nagy Krisztian

Panaszra tett adminisztrátor neve:

Ryko

Panasz oka:

Elraboltak és még én kerültem jailjeidbe nonrp és mg miatt

igen nonrp volt mert nem a legjobb a netem és ki írta (network touble) aszem ezt és nem tudtam rp emiatt....

mg nem is volt.

de nem csak ez van volt olyan hogy irtam neki pmbe hogy tudna jönni segíteni ő erre azt írta nem.irtam neki tudnál jönni mert beszélni szeretnék veled  ő erre azt mondta nem megyek. És olyan is volt hogy írtam de nem válaszolt.

ezek után én már tőle nem is kertem sose segitseget inkább más admintol mert a többi admin az jó fejek segítő készek de ryko hát az  nem!!! Pár haverom is játszik ezen a szerveren de ők is azt mondjak bunko mindenkivel. Ryko!

(Főleg fő admin volt a leggrendesebb)

Szóval az van még hogy örülök hogy jatszotthatam ezen a szerveren de ezek utan elment a kedvem játszani ezen szeron   köszönhető rykonak.

Bizonyíték (videó, kép, log):

Nincs bizonyíték de hidjétek el hogy ez így volt 

ha nem hiszitek akkor nem...

Sziasztok!

Először is, úgy kezdődött az egész, hogy felhívtak ts3ra, én bementem mert @nagkri51-t elrabolták. Na most ő elsőnek PG-zett küldték fényképet is a többiek azok akik rabolták. Elsőnek valamelyik admin ment oda az ügyhöz. Aztán amikor én már ugye bent voltam ts3man oda mentem hozzá, megkérdeztem az egész ügyet, kihallgattam mind azokat akik rabolták és @nagkri51-t is. Amikor rabolták semmit nem RP-zett ami a képen látható volt. Alapjáraton csak azok voltak fent ts3man és azok küldtek fotót akik rabolták. Na most amikor rabolták, a haverja kihívta a rendőrséget. Megkérdeztem miért hívta ki, és honnan tudta, hogy rabolnak téged? Azt mondta OOC Biztos arra járt, semmi logot nem küldött, meg hogy a haverja.. Na most ez már MG gyanuja volt. Szerintem teljesen megérdemelte a jailét. A Másik az, hogy ha rám írsz alapjáraton pont este történt, én vagy azt írom, hogy ügyem van vagy más, soha nem mondom, hogy nem megyek. Ez a véleményem az egészről, köszönöm.

Itt van néhány log a tegnapi esetről:

[2020-05-14 21:40:04] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( mert biztos arra járt és látot engem )) (Ezt már nem értettem.. MG gyanuja)

[2020-05-14 21:40:30] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( és biztos segíteni akart ))

[2020-05-14 21:34:05] [Output] : [OOC]Ryko: (( ők azt állítják, hogy fegyvert akartak neked eladni. ))
[2020-05-14 21:34:08] [Output] : [OOC]Ryko: (( Alrébb hívtak ))
[2020-05-14 21:34:35] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( nem igaz ))

[2020-05-14 21:35:32] [Output] : [OOC]Nagy Krisztian: (( jolvan nem hazudok fegyver akartak eladni )) (Itt vallotta be, elsőnek kamuzott.)

[2020-05-14 21:28:20] [Output] : [PM - Neked] Erik Johanson (10): gyere, kellesz (Na először is, hozzá tenném, a rabló hívott oda nem is, @nagkri51. Szóval egyáltalán nem írt PM-et nekem de ő azt állítja, hogy azt írtam, hogy nem megyek.

A Másik meg az a dolog, hogy @nagkri51 semmi bizonyítékot nem küldött az esetről csak is, a rablók.

Edited by Ryko

BIZTOS, hogy én nem írtam ilyet.
Akkor is MG volt, nem tehetek róla, hogy "nem tudtad" csak úgy nem kerül oda.
Milyen network trouble? Ott van a kép is meg minden... Elsőnek valamelyik admin ment oda és akkor adtad át a pénzt nem sokára rá, de nem RP-ztél.

Edited by Ryko

• 2 weeks later...
  • Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.