Jump to content

William Lawson--> Han Lue, Jet Lue[KR3MX]

Ajánlott bejegyzések

Just now, Brendon said:

Ez nem most volt Martinez. 

Hát akkor? Amikor bent voltunk már a garázsban, én direkt mondtam is, a többieknek, hogy mivel te sem akarod folytatni, akkor belépek admindutyba és adminkodok, mivel egész nap nem dutyztam. Illetve RP sem volt már bent ott, szóval nem lehetne azt mondani, hogy RP közben mentem dutyba. 

Akkor nyissak az érintett adminokra PK-t? Oké, szórakozhatunk azzal is. De abba az egész szerver szóljon bele. Mert nem csak én tapasztaltam, mesélték is, hogy mit csinálnak az adminok, küldtek nekem is  képeket, hogy mi a helyzet. Oké, akkor nyitok ott is. cső.

• Daniel locked this téma

Sziasztok!

Ezt az ügyet akkor én fogom, bírálni. Már volt egy kisebb csevegés TSen pár érintett emberrel. Méghozzá: @Martinez(aka Jet Lue), @Ryko, @Jason Lee, és @Brendon(aka William Lawson).

Eddig én, illetve mind a kettő fél tisztának tartja a storynak azt a részét ami ott kezdődik, hogy a határtól nem olyan messze, ellett rabolva 2 cripses a triád által. - Ez RP előzmény nélkül, egy szabálysértés lenne, viszont a Triádosoknak volt RP előzményük amiért pont őket rabolták el, ezért ez a része tiszta.

Majd amivel kezdődött a probléma, hogy volt az a bug féleség, hogy nem tudott elsőre bemenni az interiorba. Erre azt válaszoltam nekik TSen, hogy oké lehetséges hogy egy bug volt, viszont Williamra nem fogtak fegyvert, ezért igazából bármikor kiszállhatott volna és megcsinálhatta volna ugyan ezt. Amit William csinált, hogy kiszállt és elkezdett lőni azzal semmi probléma nem volt. De miután ez ugye megtörtént Ryko megjelent, majd az ügyet azzal zárta, hogy mivel ez az egész bug miatt alakult ki ezért, folytatják az RP-t a lövöldözés előtti pillanattól. - Ez Rykotól nem volt egy jó döntés, mivel William eléggé sok lőszert lőtt el illetve, ezért a bug miatt nem játszható ez az egész szituáció újra. Ezt követően mivel Ryko azt mondta, folytassák az RP-t ahogy ő mondta ezért úgy is tették. Elkezdték ugye elvenni William tárgyait majd William a tárgyak átadása között kijelentette, hogy ő nem ért egyet az admin döntésével és ő addig nem fog több tárgyat átadni ameddig ezt meg nem beszélik. Alapvetően itt William hibázott, hiszen RP-t nem tagadhatja meg attól, hogy egy admin esetleg tévesen jár el egy ügynél, azt az RP-t le kell folytatni majd utána lehet, panaszt tenni az adminra akivel nem értettél egyet. 

-Ez az egész egy rövidebb összefoglaló, hogy mik történtek.

Viszont van még egy kettő homályos folt ebben az egész ügyben:

Mint például, hogy @Ardith James-sel mi történt? Mivel ő a TS-es csevegésen nem volt ott, ezért őt nem tudtam meghallgatni. Az lenne a kérdésem, hogy rablás során tőled mit vettek el és, hogy miért lőtt le téged @Jason Lee(Tőled is várom Lee a választ, hogy te miért lőtted le James-t!).

Illetve, ami még Ardith James-hez kapcsolódik az az, hogy @Ryko elméletben Lee írt neked PM-et, hogy véletlen lőtte le Ardith-ot, és azt szeretném kérdezni, hogy mi alapján döntöttél, úgy, hogy végül nem szeded fel Ardithot?

Várom a diszkért, normálisan megfogalmazott, és semmi minősítést nem tartalmazó válaszokat!

• KR3MX unlocked this téma

Üdv!

Na akkor először is a "buggról" senki nem tehet, sőt ezt én mondtam is, de ha már ilyen történt ugye @Brendon Kihasználta ezt az esetet amiért én oda mentem (alapjáraton reconoltam őket) És felélesztettem @Martinez-t akit ugye Brendon lőtt le, de senkit nem hibáztattam semmiért, úgy gondolom ez jogos volt, viszont arról én nem tehetek hogy sok lőszert pazarolt el, mivel ő kihasználta ezt, a másik az, hogy RP megtagadás csinált és OOC stílusa is volt. Ennyit fűznék hozzá.

@Ardith James-es ügy: Ugye @Jason Lee lelőtte Ardith-ot amikor szolt nekem, hogy véletlen lőtte le, én oda mentem mert ugye Ardith is elvolt rabolva, na most felélesztettem úgy mond megbeszéltük az ügyet és én megöltem újra, mert nem hittem el, hogy véletlen lőtte le. Viszont én nem tudom, hogy előtte ki-e rabolták mivel én addig reconoltam őket ameddig @Brendon-t beraktam jailba, de utána én elmentem onnan. Erről nem írt semmit senki, és azért hagytam meghalni mivel Jason alapjáraton triádos és volt joga lelőni igaz, hogy ő később ment ki, de volt IC előzménye.

Ennyit szerettem volna, többit intézd @KR3MX

Ryko.

Edited by Ryko

3 perce, Jason Lee said:

Nem direkt lőttem le. Ha direkt lőttem volna le nem hívtam volna admint.

Mivel engem hívott ugye, de nekem nehezen volt hihető, hogy volt "véletlen" lőtte le, de azt hittem mivel ő is maffiás, ezért köze volt az ügyhöz, mert IC biztos tudott róla, hogy mi történt.

Kedves érintettek!

Sikerült elégé beleásnom az ügybe magamat, szóval most már, tudok döntést hozni!

Akit nem nevezek meg ebben a kommentben, az ebben az ügyben szabályosan járt el.

@Ryko: Az első hiba amit vétettél, azt már TS-en közöltem veled. Amikor először adminként beleavatkoztál az ügybe, ott téves jártál el. Ha egy szerver bug miatt történik valami, akkor te nem mondhatod, hogy neki van igaza és nem neki. Itt az lett volna korrekt, hogyha egy olyan megoldást keresel amibe mind a kettő fél beleegyezik. Illetve mint mondtam már, nem kivitelezhető, egy lövöldözés visszajátszása több szempont miatt is.

A második hibád pedig, hogy rosszul jártál el mivel, meg kellett volna kérdezned az Ardith James és Jason Lee-s ügynél a második félt(azaz Lee-t), hogy pontosan miről van szó, mivel se indoka nem volt megölni őt, illetve mint elmondta "tab-os bug" miatt ölte meg.

- Mivel én adminokkal kapcsolatos ügyet nem intézhetek, ezért megkérném, hogy @Daniel ezt a részét az ügynék vizsgált felül és hozz döntést, hogy te miként látod a dolgokat.

@Brendon:Keress fel engem, vagy Daniel-t azzal kapcsolatban, hogy milyen dolgokat vettek el tőled a rablás során.

Fontos, hogy kell bizonyíték!(Log,videó,kép)

Mivel mint már említettem, mivel szerver bug történt ezért az ami ott lezajlott lövöldözés, azaz, hogy Jet Lue meghalt és Han Lue pedig 3-4x meg lett lőve onnan kellett volna folytatódni az RP-nek, szóval a rablás nem feltétlenül történt volna meg. - Ezért William Lawson visszakapja azokat a tárgyakat amiket rablás során el lettek tőle véve.

Végül, mivel a teljes ügyet vizsgálom, ezért azt sem engedhetem el, hogy az OOC stílusok milyenek voltak, egyaránt itt fórumon, illetve IG.

Ezért @Ryko , @Martinez és @Brendon figyelmeztetést szeretnék osztani nektek az OOC stílusotokkal kapcsolatban.

Végül ezt az ügyet zárom!

Danielnek pedig várom a válaszát!

KR3MX

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.