Brendon$ William Lawson Létrehozva: Május 15, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 15, 2020 Panasztevő játékos IC neve: -William Lawson- Panaszra tett adminisztrátor neve: -Martinez, Ryko, Broli, Rocky- Panasz oka: -Admin jog kihasználás, közösség bomlasztás, funolás, sorolhatnám. Azt hozzá tenném, a PK-hoz akárki hozzá szólhat. - Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/a/sqtkMWB https://imgur.com/a/z4NF7kW - Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Szia, nem tudom tisztában vagy-e vele, de ez nem mostani kép, sőt annyira nem mostani, hogy akkor még admin sem voltam. Fun fact: ezt a képet én csináltam Másik képre meg csak annyi, hogy amikor én tegnap Ardithot leszúrtam, akkor abba valószínű ő is bele egyezett. Illetve csak úgy nem megyek oda és leszúrom. Az élményt nem rontottuk el senkinek, nem zavartunk meg semmilyen RP-t. Meg csak úgy megsúgom, hogy ezeket az embereket több ideje ismerem én, mint te, és azért az ő véleményüket is megkérdezheted erről. ( Crips altulajdonosa voltam) Edited Május 15, 2020 by Martinez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Ezek tegnap előtti képek, kill logokat nyugodtan nézzék meg az illetékesek, nem kell hazudni. Edit: ez a kép mond valamit Martinez: https://imgur.com/UqLTdxw Most bukkantam rá, mikor néztem a dátumokat. Biztos nem voltál admin? Itt keltetted fel magad, mikor meghaltál. Engem meg animba vert egy admin. Edited Május 15, 2020 by Brendon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 A helikopteres képre értettem Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Aha, oké. Az nem a sajátom. Más is küldözget képeket nekem. Edit: Ezért mondtam, hogy akárki hozzá szólhat. Edited Május 15, 2020 by Brendon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 2 perce, Brendon said: Aha, oké. Az nem a sajátom. Más is küldözget képeket nekem. Edit: Ezért mondtam, hogy akárki hozzá szólhat. Okés, értem, csak azért tudatni szerettem volna ezt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Sziasztok ! A panaszt én fogom bírálni ! Várom Rocky,Ryko,Broli válaszát ! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) 1. "közösség bomlasztás". Nem tudom mivel bomlaszottam a közösséget, mikor az összes ember, valószínűleg beleegyezett, nem húztam az idejét. (Nem csak odamentem és elkezdtem verni animba) 2. A CJ skint, 2 mpig adtam magamra, vissza is adtam a mostani kinézetem. 3. Azért vertem animba az emberkéket, mert rámtámadtak, de instant fel is szedtem, és mindenki poénnak vette. (Ahogy láttam, te is annak vetted, mivel OOC chaten xd-ztél, végülis én annak értettem.) Edited Május 15, 2020 by BroLi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Aha, én ezt a PK-t igazából meg sem akartam írni, oké, kicsit fun belefér, de még annyi sem. Én nem akarok rosszat senkinek sem, nem vagyok az a rosszakaró, csak eléggé fel lettem idegesítve. Én csak annyira kérlek meg titeket, hogy normálisan járjatok el mindenhol, ne funoljatok, ne használjátok ki az admin jogotokat. Nyílván lehet rajta röhögni kicsit, de vannak határok. Meg vedd úgy, hogy ezt a PK-t nem csak én kezdeményeztem. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Sziasztok! Először is. Én egyetlen képen látszódok ezen: https://imgur.com/a/sqtkMWB az 5-dik nél. Szóval akkor is csak azért mentem oda mivel 2 embert lelőttek, én kimentem az esetre megnéztem mi történt kb ennyi volt. Ha oda is megyek bárkihez "random" azt általában ismerem és ugyanúgy elszoktunk beszélgetni akár kicsit "hülyülünk" ami után el is tünök. A második kép: Diego Larts igen én vagyok, de én az elején vezettem a helikoptert haverokkal IC, és nem ADMIN dutyban, aztán rocky jött oda, nekem ahhoz semmi közöm ami ott történt. Úgy gondolom most te ma nagyon fel lettél idegesítve, csak nem tudom mitől.. Te most ez miatt is raktad ezt a PK-t, hogy most innen onnan beszerezd a képeket, hogy valamit tudjál velünk kezdeni.. A másik az, hogy úgy gondolom, hogy SEMELYIK Admin nem lépte át a határt és akivel hülyül nyilván azt ismeri, nem egy random emberrel fogja csinálni. Edited Május 15, 2020 by Ryko 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Már mondtam, nem csak én akartam ezt a PK-t. Csak annyit szeretnék/ szeretnénk kérni, hogy kicsit vegyetek vissza. Ez egy RP szerver tudtommal, nem FUN szerver. És nem az a célom, hogy kibasszak veletek, hanem az, hogy kicsit gondolkozzatok el, nincs rossz szándékom. És a jövőben, ne csináljátok ezt, mert valakit ezt idegesít. Néha sok. Edited Május 15, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Nem tudom, hogy vagy vele de a képen látszódik, hogy veled semmit nem csináltak tudtommal. Na most nyilván ha valakit zavar szól és nem csinálja. De ha valamelyik ADMIN ezt csinálja akkor nyilván ismeri OOC vagy beszél vele közbe is nevetnek stb... Ennyit fűznék hozzá. Szerintem minden admin tudja mi a dolga és pontosan tudja, hogy, hol a határ és addig nem megy el. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Mint már említettem, nem csak én akartam ezt a PK-t. A "veled nem csináltak semmit" Azt kicsit át gondolnám. És én azt értem, hogy tudja mi a dolga, és a többi, nyílván ezért lettetek adminok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Nem akarok ebbe beleszólni meg semmi, részemről már a másik PK és minden dolog le van zárva, még elnézést is kérek, ha esetleg valami olyan volt. Csak egy kérdésem lenne, hogy kinek a beleegyezése van ebben a PK-ban még? Edited Május 15, 2020 by Martinez 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 3 perce, Martinez said: Nem akarok ebbe beleszólni meg semmi, részemről már a másik PK és minden dolog le van zárva, még elnézést is kérek, ha esetleg valami olyan volt. Csak egy kérdésem lenne, hogy kinek a beleegyezése van ebben a PK-ban még? Ez engem is érdekelne. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Hello, akik a helikopterben ült személyek, a Diego, Jhon(már nem játszik a szerveren)meg a Dany beleegyeztek abba, hogy elvihettem el őket helikopterrel. Senki látta ezt az egész esetet, meg ekkor kb fent volt 10 Player magunkat is beleértve. Tudom hibás vagyok, mert adminként vittem el őket. És nem belerepültem a helikopterbe, hanem vezetem meg semmi baj nem történt és nem volt semmi következménye nem lett. 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Just now, Rocky said: Hello, akik a helikopterben ült személyek, a Diego, Jhon(már nem játszik a szerveren)meg a Dany beleegyeztek abba, hogy elvihettem el őket helikopterrel. Senki látta ezt az egész esetet, meg ekkor kb fent volt 10 Player magunkat is beleértve. Tudom hibás vagyok, mert adminként vittem el őket. És nem belerepültem a helikopterbe, hanem vezetem meg semmi baj nem történt és nem volt semmi következménye nem lett. Ezt, mint részvevő alátudom támasztani és igazat is mondd. Valóban beült, de semmi olyan nem volt, ami minket zavart volna, vagy, hogy elrontotta volna az élményünket. Csak ennyi igazából, nem érzem Rocky-t bünösnek ebben az esetben. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 1 perce, Rocky said: Hello, akik a helikopterben ült személyek, a Diego, Jhon(már nem játszik a szerveren)meg a Dany beleegyeztek abba, hogy elvihettem el őket helikopterrel. Senki látta ezt az egész esetet, meg ekkor kb fent volt 10 Player magunkat is beleértve. Tudom hibás vagyok, mert adminként vittem el őket. És nem belerepültem a helikopterbe, hanem vezetem meg semmi baj nem történt és nem volt semmi következménye nem lett. Igen kevesen voltunk, és senki nem látta, igaz, hogy adminban vitted el de el is mentél. Az meg a másik, hogy @Martinez fényképezte és valahogy tovább jutott másnak és ide betette miközben az esetet SENKI nem látta, én úgy gondolom hogy te @Rocky Nem vagy hibás! És már nem emlékszem pontosan mi volt mert már régebben volt de ha bele is egyeztünk tudtuk, hogy nem szabad senkinek meglátnia. Ja meg el is mentünk onnan utána Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 (módosított) Én úgy gondolom, hogy mi a ADMINOK pontosan tudjuk, hogy meddig mehetünk el és nem random emberekkel, a másik meg az, hogy ez eléggé cink, hogy @Brendon mástól szerzed a képeket vagy elkérted nem tudom és ide betetted miközben ha valamit csináltunk adminok akkor azt senki nem látta. Ez a véleményem. Amit ma tettél PK-t Hanra és Martinezre, te attól lettél ideges és most probálsz valamit lépni, ennyi. Viszont engem az még mindig érdekelne, hogy még ki van benne rajtad kívül ebben! Edited Május 15, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 15, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Nem mástól "szerzem" nekem küldik, hogy ezt meg ezt tegyem bele, stb. És, hogy kik akarták még? Ez magán dolog nem akarok róla beszélni. Én nem akarok rosszba veletek, csak annyit kérnék tőletek, hogy ne funoljatok max mértékkel. Köszönöm, ennyi. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 Jólvan, én sem akarok rosszat, sőt, semmi rossz szándék nem volt bennem, persze mindenkit felidegesitett a dolog, és mindenki akarta az igazát. Mivel cripses voltam és ismerem az embereket és jól tudom, hogy kik látták azt a képet, amit saját magam készitettem, ezért már le is tudom szükiteni, hogy kik azok az emberek, akik ajánlották. De ez most full lényegtelen. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 15, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 15, 2020 A képeken tisztán látszódnak a cselekméneyek, amikre nem vagyok büszke, hogy ezeket látom 4 admintól... A panasz jogos ! Rocky,Martinez,Broli,Ryko pedig figyelmeztetésben részesítem ! Zárom, helyezem ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések