Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Anton_Sokolov Jelentkezése Adminsegének

Vlad

Ajánlott bejegyzések

• Magamról: Donát vagyok, 17 éves és Szolnokon élek. Iskolám is Szolnokon található, ami egy szakgimnázium, azon belül pedig víz-ügyi szakon vagyok.

Az MTA-val nagyon rég ismerkedtem meg, és azóta megunhatatlan játék a sokszínűsége miatt. Kezdetekben egy külföldi gangwar-os szerveren voltam, ahol voltak rendőrök és illegális szervek. Ott jöttem rá, hogy ezt a szerepjátékosdi nagyon tetszik. Sok év eltelt, DayZ, különféle zombis vagy fun szervereken tengettem mindennapjaim, majd rátaláltam egy RP szerverre, ami ráadásul magyar volt. Ott mélyültem el igazán ebbe a "második élet" érzésben, persze még elég kezdetleges volt akkor, de az elképzelés nagyon tetszett. Idén nyáron sajnos csak most pár napja tudtam teljesen ráfüggni a játékra, mivel 2 hónapot dolgoztam sofőrként. A jogosítványt májusban sikeresen letettem, így rögtön el is kezdtem böngészni az ilyen melókat, amit nyáron tudok majd végezni. 

Most hogy itthon vagyok úgy, hogy egésznap, nem csak aludni járok haza, így szeretnék segíteni folyamatos munkámmal a szerver fejlődésében. Tapasztalatom van az adminisztrátor/adminsegéd téren, nagyon sok mindent nem tudok felmutatni ami kiemelkedő lenne, csak néhány externalos szerveren voltam admin (Legmagasabb: SzuperAdmin). 

Volt néhány próbálkozásom saját szervert készíteni, amiből az összes kudarcba fulladt, mert 1 hét után meguntuk és csak funolgattunk rajta az ismerősökkel. Viszont nem bánom ezeket az időket, hiszen emiatt tanultam meg egy komplett autókert scriptelni/modolni, mappolni stb... 

• Magamról (IC):  Nagyon sok mindent nem tudok felhozni, csak amit az előző szövegben elmondtam. Más eredményeim nagyon nincsenek, RP őr voltam a legtöbbet Externalon, ott csak dolgozgattam, munkából kifolyólag jártam az utakat, ismerkedtem stb. Ha valami szabálysértést láttam, a megfelelő szankciót kiosztottam természetesen. Úgy néz ki elég jól "álcáztam" magam mert eddig senki se jött rá, hogy én voltam az RP őr. Legális vagy illegális frakciókban nem voltam, mivel nem is pályáztam egyikre se.

• Hányszor voltál adminjailbe? Miért, és mennyi időre? 

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=998N_vtelen.png

• Hányszor voltál bannolva? Miért, és mennyi időre?

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=998N_vtelen.png

• Adminisztrátor feladata: Az játékosoknak a játékmenetét zökkenőmentessé tétele, arra gondolok, hogy bug, vagy esetlegesen egy másik játékos ne zavarja. Érett fejjel elbírálni 1-1 esetet, majd a megfelelő szankciót kiosztani az érintett játékosokra. Hibát/bugot jelenteni a Tulajdonosnak vagy fejlesztőnek.  Valamint természetesen a játékosokat segíteni, akár szóban, akár tettekkel.

• Aktivitás: Mivel végeztem a munkával és "szabad" vagyok, így már sokkal több időm van a játékra. Iskola közben sem zökkentene ki, mert van agyam a tanuláshoz, így nem kell órákig a könyv fölött ülnöm. 

• Véleményem a csapatmunkáról: Egy ilyen szerveren a legfontosabb az összetartás, nem úgy mint egy fun szerveren.  Pl; Ha adminként sok a pm-ed nagyon jó érzés, mikor egy admin társad magára vállalja a terhed egy részét ezzel megkönnyebbítve a te dolgod. Az persze még jobb, ha ez kölcsönös.

• Miért pont engem?  Az eddigi tapasztalataimmal, és segítőkészségemmel nagyon szívesen segítenék a szerver fejlődésében.

• Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Az embereken segíteni, úgy vélem igazságos vagyok, persze ezt mondhatja bárki. Normális közösség felépítésének segítségében szeretnék részt venni.

• Pozitív tulajdonságok: Segítőkész, igazságos, alapos, lelkiismeretes.

• Negatív tulajdonságok: Nem tolerálom a legkorrektebben, ha valaki nem adja meg a kölcsönös tiszteletet. Ami a szívemen az a számon. Nagyon könnyen el lehet vágni magad a szemembe. Aki eljátszotta a bizalmát, annak nem igazán adok 2. esélyt.
  • Like 4

• Tulajdonos

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2019.08.05.-én 18:00-kor vagy  2019.08.06.-án 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Nem lett egy rossz lap, majd meglátjuk, hogy mennyire győzöl meg minket TS-en! :)Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot.

• Köszi 1

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.