Pityu Létrehozva: Május 16, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 16, 2020 IC/InGame neved: < Alessia Rebecca > A ban időpontja: < 2019.10.02 > A ban oka: < OOC stílus , OOC minősítés és Adminszidás > A ban időtartama: < Örök > Admin neve, aki bannolt: < Daniel > Miért szeretnéd az unbant? < Amikor megkaptam az unbant akkor elgondolkodtam azon , hogy ez jó volt nekem és miért kellet egy kis hibáért egy admint szidjak. Ez a ban már több mint fél éves és már nagyon sokat gondolkodtam , hogy mennyi időt töltöttem a szerveren és , hogy mennyi jó embert ismertem meg.Elnézést szeretnék kérni az admintól akit csúfóltam , eggyáltalán nem érdemelte meg.Szerezném ha megtudnánk beszélni ts-en és ha megtudnál nekem bocsáltani . Köszi , hogy időtszántál arra , hogy elolvasd. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
bokadani2004 Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 szerintem megérdemel egy unbant mert sokat változott és rég ota beszélek vele együtt keztük TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Venturas/joker Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Szia szia. Én támogatom a lapot. Szerintem volt ideje gondol kodni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Szia ! UB-t megkapod, nagyobb jail esetén visszakerül rád a ban. UB fejében pedig kapsz 300 percet. Z/H Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések