Pityu Létrehozva: Május 16, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 16, 2020 (módosított) TeamSpeak neved: > Alessia Rebecca / / Pityu (szerintem) < A ban időpontja: > 2019.10.02 < A ban időtartama: > Örök < Moderátor neve, aki bannolt: > Daniel (Szuperadmin) < A ban oka: > OOC Szidás , OOC stílus , Adminszidás < Miért szeretnéd az unbant?: > Mint ahogy említettem a szerverunban kérelmembe elnézést szeretnék kérni attól a bizonyos admintól akit így a földig káromoltam. Nem érdemelte meg . Szeretném ha a szerveren és ts-en adnátok nekem még egy esélyt és megtudnánk beszélni. Amikor megnyílt a szerver én akkor keztem el játszani és nagyon sok embert megismertem és nagyon sok mindenen átmentem . Szeretném ezt jóvátenni amit tettem , mivel nagyon sok időt töltöttem a szerveren és nagyon sok mindenkit ismertem meg. < Edited Május 16, 2020 by Alessia Rebecca Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Venturas/joker Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Helóka. Én ugy gondolom hogy 2019 nem most volt. És szerintem volt már ideje gondolkodni. És hát. Én úgy tudom a mondást hogy három a Magyar igazság. Én ugy gondolom meg érdemelne még egy eséjt. én igy TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
bokadani2004 Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 szerintem megérdemel egy unbant mert sokat változott és rég ota beszélek vele együtt keztük TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Szia ! UB-t megkaptad, marad a flegma stílusod, akkor visszakerül rád a ban. Z/H ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések