Jump to content

pk

Jacob Hunter

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

Pete Hon

Panaszra tett játékos IC neve

Ryder Shakur, Bryan Shakur,William Lawson

Panasz oka:

Oda jöttek a klubhoz én elkezdtem követni erre elmentek egy farmra és csak úgy lelőttek (DM). Én előtte le RPz-tem hogy maszk van rajtam de erre ők csak annyit mondtak hogy tudják hogy én voltam, és a követés nyomos indok hogy lelőjenek (amiről én is tudom hogy nem). Így nem vagyok biztos benne de lehet hogy MG is volt. (és jól tudom nem lehet csak úgy oda jönni egy bandásnak a maffiához hogy háborút csináljon) [Edit: azt a kocsi amivel voltam nem ismerhetik mivel 1 hónapja a házam előtt állt]

Bizonyíték (videó, kép, log):

https://imgur.com/4tdYHvo (KÉP)

https://www.upload.ee/?page=finished&upload_id=701a18a7d07bff2eb0dab57aa49805f8 (LOG)

•  
Edited by Pete Hon

Cső, itt egy videó, amiben látszik mi volt, viszont ez csak a követés+ mikor megöltünk téged, és a többi: https://youtu.be/_nUK09NYBRs Viszont erre az a válaszom, hogy te meg miért is zártad be a mercit, mikor meghaltál? A videó vége fele az látszik.

• Köszi 1

1 klubnál láttuk, hogy fegyvert fogtatok ránk, és gondoltuk, hogy ti követhettek 2 Előtte is követtél ugyan azzal a kocsival meg a szürke camaróval 3 Úgy áll a szabályzatban, hogy nem kezdeményezhetünk tűzharcot hq-n. Másrészt, volt okunk rá, hogy megöljünk, ugyan is előző nap ránk támadtatok a mi hq-ban, amibe 2 embert megöltetek. Arról az indokot nem tudom, hogy mi volt pontosan.  Másrészt maszk felvételéről ha kérhetnék logot, mivel a videóban látszik, hogy majdnem 1 perc múlva lett felvéve.

• Like 1

Egyébként. Ha meg mi DM, NONRP stb, csináltunk, akkor magadnak is keresztbe tettél, mert hiba volt bezárnod a kocsit, mert NON-ra nem NON a válasz.De én ráhagyom az adminokra, vizsgálják ki ők mi történt, nincs több hozzá fűzni valóm egyenlőre, és szerintem senkinek.

Arról nem találtam rp-t, hogy miért követtetek/követtél, és, hogy mi volt a szándékotok amiért követtetek, arról nem találtam rp-t. Másrészt mikor maszk voltrajtunk, sötétített ablakú kocsiba, hogy ismertek fel az is zavaros. 

[2020-05-16 23:48:42] [Output] : Joe Yang mondja: Lucy nem tudod hogy hol tárolják a kocsikat?

Ezt a logot meg csak azért, hogy ha tk-s lenne minden kocsi.

Edited by Ryder Shakur
  • Like 1

• 2 weeks later...

Sziasztok!

Mivel ez az ügy nem most történt ezért megszeretném kérdezni mind a kettő félt, hogy szeretnék-e a továbbiakban az ügynek a bírálását? Esetleg sikerült-e már megbeszélni ezt?

Láttam, hogy egy admin sem foglalkozott ezzel a PK-val...

@Pete Hon és @Ryder Shakur várom a válaszotokat!

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.