Jacob Hunter Létrehozva: Május 16, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 16, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Pete Hon Panaszra tett játékos IC neve Ryder Shakur, Bryan Shakur,William Lawson Panasz oka: Oda jöttek a klubhoz én elkezdtem követni erre elmentek egy farmra és csak úgy lelőttek (DM). Én előtte le RPz-tem hogy maszk van rajtam de erre ők csak annyit mondtak hogy tudják hogy én voltam, és a követés nyomos indok hogy lelőjenek (amiről én is tudom hogy nem). Így nem vagyok biztos benne de lehet hogy MG is volt. (és jól tudom nem lehet csak úgy oda jönni egy bandásnak a maffiához hogy háborút csináljon) [Edit: azt a kocsi amivel voltam nem ismerhetik mivel 1 hónapja a házam előtt állt] Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/4tdYHvo (KÉP) https://www.upload.ee/?page=finished&upload_id=701a18a7d07bff2eb0dab57aa49805f8 (LOG) Edited Május 16, 2020 by Pete Hon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Cső, itt egy videó, amiben látszik mi volt, viszont ez csak a követés+ mikor megöltünk téged, és a többi: https://youtu.be/_nUK09NYBRs Viszont erre az a válaszom, hogy te meg miért is zártad be a mercit, mikor meghaltál? A videó vége fele az látszik. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Azzal hibáztam én is nem tagadom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Illetve, annyi lenne a kérdésem, hogy a helikopter az hogy került oda? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ralph Joe Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Úgy ,hogy Pete Rádiózot Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 1 klubnál láttuk, hogy fegyvert fogtatok ránk, és gondoltuk, hogy ti követhettek 2 Előtte is követtél ugyan azzal a kocsival meg a szürke camaróval 3 Úgy áll a szabályzatban, hogy nem kezdeményezhetünk tűzharcot hq-n. Másrészt, volt okunk rá, hogy megöljünk, ugyan is előző nap ránk támadtatok a mi hq-ban, amibe 2 embert megöltetek. Arról az indokot nem tudom, hogy mi volt pontosan. Másrészt maszk felvételéről ha kérhetnék logot, mivel a videóban látszik, hogy majdnem 1 perc múlva lett felvéve. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Benne van a LOG-ban hogyd Red Cauntry farm mivel én le rádióztam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Logot nem küldtél. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 (módosított) Ott van a PK-ban. De itt van https://www.upload.ee/files/11711330/console.log.html Edited Május 16, 2020 by Pete Hon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 2 Kép van ott. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Javítva. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Kérlek feltöltöd Pastebin-re? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 https://pastebin.com/w5rw3eMX itt van. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Egyébként. Ha meg mi DM, NONRP stb, csináltunk, akkor magadnak is keresztbe tettél, mert hiba volt bezárnod a kocsit, mert NON-ra nem NON a válasz.De én ráhagyom az adminokra, vizsgálják ki ők mi történt, nincs több hozzá fűzni valóm egyenlőre, és szerintem senkinek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 (módosított) Arról nem találtam rp-t, hogy miért követtetek/követtél, és, hogy mi volt a szándékotok amiért követtetek, arról nem találtam rp-t. Másrészt mikor maszk voltrajtunk, sötétített ablakú kocsiba, hogy ismertek fel az is zavaros. [2020-05-16 23:48:42] [Output] : Joe Yang mondja: Lucy nem tudod hogy hol tárolják a kocsikat? Ezt a logot meg csak azért, hogy ha tk-s lenne minden kocsi. Edited Május 16, 2020 by Ryder Shakur 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 16, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Nem egyszer láttuk hogy kék maszkot vesztek fell és most is azt rpz-tétek hogy kék maszk van rajtatok, a másik hogy a ruhátok még az maradt ami volt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Május 16, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 16, 2020 Sajnálom, hogy nincs annyi skinünk, hogy napi szinten váltogassuk.De ennek meg oka van, hogy nincs annyi skin! attól mert, hogy kék maszkot húzzunk, az nem azt jelenti, hogy mi vagyunk, bárki húzhat kék színű maszkot. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 Sziasztok! Mivel ez az ügy nem most történt ezért megszeretném kérdezni mind a kettő félt, hogy szeretnék-e a továbbiakban az ügynek a bírálását? Esetleg sikerült-e már megbeszélni ezt? Láttam, hogy egy admin sem foglalkozott ezzel a PK-val... @Pete Hon és @Ryder Shakur várom a válaszotokat! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 (módosított) Szerintem sikerült meg beszélni a ügyet, és szerintem már mivel régen történt nincs értelme már. Edited Május 27, 2020 by Pete Hon Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Május 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 Szerintem is sikerült megbeszélni magunk közt tisztáztuk az ügyet. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 27, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 Szerintem lehet, zárni és helyezni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 28, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 28, 2020 Rendben, mivel meglett beszélve az ügy ezért zárom és helyezem! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések