Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Chang Yan Adminsegéd jelentkezése

Chang Yan

Ajánlott bejegyzések

Magamról:

Sziasztok!Kevin vagyok 12 éves Decemberben töltöm a 13 évet.Romániában élek azon belül egy nagyobb falúban amit Kaplony-nak hivnak.Kedven Hobbyaim:Focizás,zenélés,futás,biciklizés.Amit felsoroltam azt csinálom minden héten.A fociról anyit mondanák hogy benne vagyok egy Fortuna nevű csapatban amit nagyon szeretek.Most ebben az időszakban elmaradt a foci ezért csak ithol szoktam focizni,futni és zenélni.Sajnos biciklizni nem tudok de ha ki szabad már menni a házból az lesz az első hogy felülök a biciklire és megyek a szokásos helyemre biciklizni.Egy kicsit szomorúnak érzem magam hogy nem mehetek a barátaimmal össze visza hűlyéskedni de annak legalább örülök hogy tudok beszélgetni vele és jatszani játékokat.Mostanába inkább a Next Gaminggal játszok  mert megtetszett a szerver és ez miat hanyagoltam a töbi játékot amit játszani szoktam.Kedvenc álatom az a kutya lenne mivel megédi a gazdiját a rosz emberektől.Még utolsó sorban azt mondanám magamról ami rendkivűl fontos ide az RP.Azt már tudom eléggé jol.

Játékba elért eredményeim:

Chang Yan a nevem IC-n!Igazából annyi,hogy a legtöbb ember kedves és segitőkész!A munkák is nagyon tetszenek mivel már dolgozni is nagyon sokat dolgozom.Nagyon örülök annak hogy be tudtam csatlakozni a Triad Maffiába és ezt nagyon köszönöm a leadernek!Van egy garázsom amibe  egy 5ezres kocsi található.Amit én minden nap használok az a Kawasaki lenne.És azért használom minden nap mivel nagyon jol megy és az egyik kedvenc motorom lenne!

UPC-vel kapcsolatos dolgok

17 jailom van!Bannolni nem bannoltak!

Adminisztrátor,Adminsegéd feladata:

Az Admin feladata a játékos nagy problémáit oldja meg és a szerver tisztaságára oda figyelni.Az Adminsegéd nem tud  Jail osztani ezért ő neki csak a kisebb problémát kell  megoldania.

Aktiválási idő:

7-8 óra az teljesitve egy nap alat de még több is szokot lenni.Egész nap fent szoktam lenni.

Csapatmunka:

A csapatmunka az-az egyik fontos munka mivel ott össze tudunk dolgozni.Mivel én is benne vagyok a Triad Maffiába ott is a csapat munka a fontos.

Miért pont engem válasszatok?

Én igazábol úgy érzem,hogy jó lennék ide mivel tudok segiteni a kicsi szintűeknek.Megtudnám oldani a megadott feladatott illetve a problémákat!

Pozitiv és Negativ tulajdonságaim:

Pozitiv:

Segitőkész

Kedves

Vicces

Barátságos

Bátor

Negativ:

Nem szeretem ha becsapnak illetve hazudnak nekem

Nem szeretem a csúnya beszédet

Szeretem az igazságot

• GameAdmin 5

Szia! Eléggé érdekesnek tünik, hogy tulajdonképpen egytől-egyik ugyan az a formázása ennek a lapnak, mint @Nico Moreno Adminsegéd jelentkezésének. Mivel Nico előbb irta meg, ezért gyanitom, hogy te nem egyedül formáztad meg, hanem az övéről másoltad, nem hinném, hogy csupán csak a véletlen müve. :D Ha ez igy lenne, akkor kérlek egy olyan lapot adj be, amit saját kezüleg szerkesztettél meg. Köszi!

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.