Chang Yan Létrehozva: Május 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 17, 2020 Magamról: Sziasztok!Kevin vagyok 12 éves Decemberben töltöm a 13 évet.Romániában élek azon belül egy nagyobb falúban amit Kaplony-nak hivnak.Kedven Hobbyaim:Focizás,zenélés,futás,biciklizés.Amit felsoroltam azt csinálom minden héten.A fociról anyit mondanák hogy benne vagyok egy Fortuna nevű csapatban amit nagyon szeretek.Most ebben az időszakban elmaradt a foci ezért csak ithol szoktam focizni,futni és zenélni.Sajnos biciklizni nem tudok de ha ki szabad már menni a házból az lesz az első hogy felülök a biciklire és megyek a szokásos helyemre biciklizni.Egy kicsit szomorúnak érzem magam hogy nem mehetek a barátaimmal össze visza hűlyéskedni de annak legalább örülök hogy tudok beszélgetni vele és jatszani játékokat.Mostanába inkább a Next Gaminggal játszok mert megtetszett a szerver és ez miat hanyagoltam a töbi játékot amit játszani szoktam.Kedvenc álatom az a kutya lenne mivel megédi a gazdiját a rosz emberektől.Még utolsó sorban azt mondanám magamról ami rendkivűl fontos ide az RP.Azt már tudom eléggé jol. Játékba elért eredményeim: Chang Yan a nevem IC-n!Igazából annyi,hogy a legtöbb ember kedves és segitőkész!A munkák is nagyon tetszenek mivel már dolgozni is nagyon sokat dolgozom.Nagyon örülök annak hogy be tudtam csatlakozni a Triad Maffiába és ezt nagyon köszönöm a leadernek!Van egy garázsom amibe egy 5ezres kocsi található.Amit én minden nap használok az a Kawasaki lenne.És azért használom minden nap mivel nagyon jol megy és az egyik kedvenc motorom lenne! UPC-vel kapcsolatos dolgok 17 jailom van!Bannolni nem bannoltak! Adminisztrátor,Adminsegéd feladata: Az Admin feladata a játékos nagy problémáit oldja meg és a szerver tisztaságára oda figyelni.Az Adminsegéd nem tud Jail osztani ezért ő neki csak a kisebb problémát kell megoldania. Aktiválási idő: 7-8 óra az teljesitve egy nap alat de még több is szokot lenni.Egész nap fent szoktam lenni. Csapatmunka: A csapatmunka az-az egyik fontos munka mivel ott össze tudunk dolgozni.Mivel én is benne vagyok a Triad Maffiába ott is a csapat munka a fontos. Miért pont engem válasszatok? Én igazábol úgy érzem,hogy jó lennék ide mivel tudok segiteni a kicsi szintűeknek.Megtudnám oldani a megadott feladatott illetve a problémákat! Pozitiv és Negativ tulajdonságaim: Pozitiv: Segitőkész Kedves Vicces Barátságos Bátor Negativ: Nem szeretem ha becsapnak illetve hazudnak nekem Nem szeretem a csúnya beszédet Szeretem az igazságot Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 17, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Csatolj az UCPdről képet, van pár helyesírási hiba, de ettől függetlenül, egy próbát megér. Sok sikert Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 Martinez Hozzászólva: Május 17, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 17, 2020 Szia! Eléggé érdekesnek tünik, hogy tulajdonképpen egytől-egyik ugyan az a formázása ennek a lapnak, mint @Nico Moreno Adminsegéd jelentkezésének. Mivel Nico előbb irta meg, ezért gyanitom, hogy te nem egyedül formáztad meg, hanem az övéről másoltad, nem hinném, hogy csupán csak a véletlen müve. Ha ez igy lenne, akkor kérlek egy olyan lapot adj be, amit saját kezüleg szerkesztettél meg. Köszi! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Megjegyzés: Nincs meg a minimum kor követelmény Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések