kicsizsolti Létrehozva: Május 17, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 17, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Szabo Zsolt Hány éves vagy? 20 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 4 Jelenlegi játszott perceid száma: 4762 Voltál-e már admin jailben és voltál-e már bannolva a szerverről? Csatolj képet az UCPdről! Jailban voltam csak Voltál-e már frakcióban? Ha igen melyikben? nem Miért ezt a frakciót választanád? mert auoszerelo szeretnek lenni Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? meg nincs de be szerzek egyet Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. Jelelnleg Erdelyben elek 20 eves vagyok. A nyaron keszulok ki koltozni Magyarorszagra. Szeretek jatcani ilyen jatekokat mint az MTA. IC Rész Jelentkező neve: Adeel Griffin Jelentkező születési helye, ideje: Sepsiszentgyorgy 2000 04 24 Jelentkező anyjának leánykori neve: -Berde Zsuzsanna Jelentkező apjának neve: Szabo Elemer Előző munkahelye(i): -Chocho Pack Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem jo ha az ember csapatban dolgozik van akire szamitsin nincs egyedul! Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Szabo soltnak hivnak 20 eves vagyok. Jelenleg Erdelyben elek. Most egy uzletben dolgozok aztan keszulok ki Magyaraorszagra. Rendelkezel a belépéshez szükséges összeggel? igen Edited Május 17, 2020 by kicsizsolti Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Marco Cravis Hozzászólva: Június 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 2, 2020 Kedves jelentkező! Sajnálattal kell közölnünk, hogy jelentkezési lapját elutasítjuk! (Nem csatoltál képet UCP-ről, tele van helyesírási hibával, IC részt itt-ott OOC dolgokkal töltötted ki) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések