KraTos Létrehozva: Május 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 18, 2020 Magamról: Sziasztok, Attilának hívnak 20 éves vagyok. Megközelítőleg 8 éve RP-zem különböző szervereken. Karrieremet a SAMP szervereken kezdtem, és RP tudásom java innen is származik. MTA-val 2013 óta játszom azóta kisebb nagyobb kihagyásokkal tartom is szokásom. Szeretek sportolni illetve az időm nagy részét szabadidős tevékenységek teszik ki. Jelenleg első éves egyetemista vagyok Budapesten. Magamat egy kedves, precíz, megértő embernek tartom és általában mások is így látnak. Naponta körülbelül 4-5 órát tudok aktív lenni de mivel jelenleg az oktatás online zajlik így ez az idő változhat. MTA világában többek közt a SeeMTA és a HL-RPG szerverén tevékenykedtem. Illetve kisebb szervereken amin valamire való volt a player létszám. Elért eredményeim: Elsőként én magát az RP-t többre díjazom mint magát a tulajdonokat. Egyelőre az OMSZ frakcióba tevékenykedek mint Főpilóta-helyettes és az elkövetkezendő jó néhány hónapba itt is tervezek maradni. Mivel még úgy különösebb anyagai javat nem értem el így ezt a részt nem is ragoznám túl. UCP: Klikk Adminisztrátor feladata: Szerintem egy adminisztrátor feladata főként maga a jelenlét a szerveren. Úgy gondolom ezzel tudjuk a legjobban megszűrni a játékosokat bizonyos tekintetbe illetve már maga az, hogy van szolgálatban admin elég kell, hogy legyen a szabályok betartásához. Többek közt én az első és legfontosabb feladatának tartom a játékosok segítését. Ellenben sok MTA játékossal szemben én úgy gondolom, hogy egy adott helyzetnél az ügyben eljáró személynek kötelessége lenne elmagyaráznia, hogy a szabálysértés miként valósult meg, illetve valamilyen bizonyítékkal alátámasztania. Nem helyezem előtérbe a szankcionálást hisz úgy gondolom, hogy egy IG/TS beszélgetéssel több mindenre fogunk kilyukadni. Természetesen a szabály az szabály és a büntetését megkapná, de egy esetleges helyzetben így el tudnánk kerülni az esetleges félre értéseket. Aktivitási idő: Mint fentebb említettem, körülbelül 4-5 órát tudnék ezzel foglalkozni. Természetesen a frakcióban töltött időm ezen kívül áll. Csapatmunka: Úgy gondolom a csapatmunka a legfontosabb alkotórésze egy admin team-nek. Admin team-en belül úgy gondolom ez a legnagyobb húzóerő, hogy aki esetleg még kevésbé tapasztaltabb a másik segítse admin téren, és ezzel egy jobb admin csapat álljon rendelkezésre hisz a szervert többek közt ez alapján ítéli meg a játékos bázis. Miért pont én? Admin tapasztalatom alapján megfelelőnek tartom magam a pozícióra hisz több nagyobb szerveren töltöttem már be adminisztrátori pozíciót mind MTA és a SAMP világába. Referenciákat természetesen a TS elbeszélgetésen megemlítem ha szükségesnek gondolják. Nem szeretnék itt a szokásos cliché szöveggel jönni, hogy ezért meg azért lennék jó. Szimplán azt tudom felhozni, hogy eddig még nem csalódtak bennem és ha lehetőséget kapnék itt sem lenne másképp. Főbb erényemnek tartom a korrektséget illetve a pártatlanságot ismerős/haver terén így ez nem lenne befolyással a pályafutásomra. Miért jelentkezel adminisztrátornak? Szintúgy itt sem szeretnék a szokásos ezer hallott indokokba belefolyni. Úgy gondolom ígéretesnek bizonyúlt a szerver így szeretném kamatoztatni tudásomat az admin team-en belül is. Főként viszont esetlegesen az RP színvonalat szeretném növelni a kezdő/tanulásra vágyó játékosok segítésével. És ahogy megfigyeltem álatlában este az adminlétszám eléggé megcsappan. Ezt az űrt nagyszerűen kitudnám tölteni hisz általában délutántól egészen addig tudnék aktív lenni míg a player szám indokolja. Tulajdonságok: Fentebb említettem, hogy főbb erényemnek a pártatlanság illetve a korrektség mondható. Ez természetesen a játék mindenterén megnyilvánul. Türelmes vagyok a játékosokkal szemben de természetesen nekem is véges a türelmem mint a legtöbb embernek. Folyamatos értetlenség hatására ami már már direktnek tűnhet kicsit erőteljesebben reagálok. Negatív tulajdonságot nem igazán tudnék felsorolni hisz úgy gondolom ez legtöbbször erőltetetten jöhet csak ki hisz nem tudom külsős szemmel mit gondolhatnak rólam. Egyet tudnék felsorolni mégpedig, sajnálatos módon elég sokat szoktam káromkodni amit ismeretlen környezetbe igyekszem hanyagolni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Nagyon szép lap lett, 0 adminjailed van. Egy próbát megér, sok sikert. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Kedves jelentkező! Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 2020.05.18.-én 18:00-kor vagy 2020.05.19.-én 15:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com) Megjegyzés: Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KraTos Hozzászólva: Május 18, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Mai nap folyamán 18-kor a váródba leszek! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések