Thomas Venturas/joker Létrehozva: Május 18, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 18, 2020 (módosított) Magamról: A nevem Tamás. 15 éves srác vagyok. Heves megyében élek egy kis faluban. Hobbim a kosarazás. Szabad időmben MTA zok vagy kint vagyok. Magamról a játékba: Hát első sorban is nagyon büszke vagyok hogy elértem életem kedvenc kocsiját. A Huricant. Jelenleg 10 es szintű vagyok amelyre ismét büszke vagyok. Hogy már LVL 10 vagyok. 1.000.000$-+os vagyonom volt. Hála istennek sok-sok barátot szereztem itt a szerveren. Hányszor voltál admin jailben? Hála istennek még nem voltam egyben sem. https://imgur.com/a/34zWppT Hányszor voltál bannolva? https://imgur.com/a/34zWppT Mi az admin feladata? Első sorban is. Kap egy reportot (PM et) arra válaszol. És ha nagyobb ügy akkor oda megy és segit az adott félnek. És el birálja a dolgokat. Rosszabb helyzetben, szankciót oszt. Aktivitási idő? 4-5 óra Mi a véleményed a csapatmunkáról? Én ugy gondolom hogy fontos egy szerverre az Admin teamben. Fel merülhet a kérdés hogy miért. Azért,mivel ha például egy egyes admin nem tud valamit akkor szól a társának és tud neki segiteni. Miért Pont téged válasszunk? Én ugy gondolom hogy megbizható vagyok és terhelhető is. Miért Jelentkezel adminnak? Ki szeretném magam próbálni itt Next Gamingen admin ként. Szeretnék minél több játékosnak segiteni. Stb. Tulajdonságok: Pozitiv: Segítő kész terhelhető Negativ: Könnyen fel kapom a vizet ha velem csunyán beszélnek ne várjon jó hozzá álást tőlem Edited Május 18, 2020 by Thomas Venturas/joker Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Május 18, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 18, 2020 Szia Joker. Hát már ismerlek jó pár ideje valóban megállod a sarat és segítőkéz vagy. Támogatom a lapod sok sikert. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 20, 2020 Nagyon rövid Írhatnál hozzá többet és akkor jobb lenne ha ez sikerül akkor TÁMoGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Kiirtad a lényeget, de egy kicsit rövid lett. Írhattál volna többet is. Ettől eltekintve én TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Megjegyzés: Terjedelmileg kevés Hiányos Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések