Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Criminal Crip's

Tibike

Ajánlott bejegyzések

OOC Rólam:FONT]
Sziasztok Bernát Tibor vagyok, 16 éves. GTA V-rpt most meg untam igy sok jót hallva erről a szerverről fel néztem és nagyon be jött. gondoltam pályázok frakciót. Napi 12-14 órákat tudok aktiv lenni kivéve amikor el tutazok vagy ilyenek. Sok tapasztalatom van az rp ben.

IC önéletrajz:
<1983.01.25-én született Los Colinas területén. Még csak meg se született, de már eldöntötték a szülei hogy nem fogják felneveli.
Ennek hatására már kiskorában nevelő intézetbe adták. Dom viszonylag jó közösségben nőt fel. Közte és az ottani gyerekek között már úgymond kialakult egy olyasféle hierarchikus rendszer. Sokan tisztelték őt akkoriban erősebbnek mutatkozott a többieknél. És a szellemi képességei is fejlettebbek voltak. Ezért tisztelték őt és szerették, mivel mindig kedvesen bánt velük.
1999-ben Dom betöltötte a 16-dik életévét így megszabadulhatott az intézettől. Fájószívvel, de megvált az ottani barátaitól és elkezdte az igazi életet.
Dom mivel megbukott egyszer, ezért 16 évesen került Szakmunkás képzőbe, Dom asztalosnak akart tanulni. Az évfolyam társaival nem igazán jött ki, ennek hatására a nála egyel, kettővel idősebb korosztály felé kezdett el érdeklődni. Igen jó barátokra lelt a nála idősebb korosztályban, ám sok nyomás nehezedett Domra mivel egyre nagyobb "diák" csínyekbe akarták őt bevenni. Ennek hatására a csínyekből később nagyobb rablások, betörések lettek.

IC történet.
< A Criminals Crips az eredeti Crips egyik szövődménye.
A bandát Dom Cornelio hozta létre,még anno 2004 környékén. A bandában általában 16-25 éves Afró-Amerikai törvényen kívüliek tartózkodtak. A banda területei Willowfield és Playa Del Seville területére esik.
Amikor éppen nincs semmi dolguk, a szabadidejüket a Playa Del Seville területén lévő kocsmájukban és a kosárpályájukon töltik.
A pénzük javarészt prostitúcióból és kisebb, nagyobb fegyveres rablásokból árad.
A tagok a drog használatától/árulásától sem riadnak vissza.
A börtönökben is ismertebb már a Criminals Crips banda, mivel a banda 2006-ban egy razzia áldozatává esett.
A tagok nagy részét sikerült is elfogniuk. Akik többsége a sitten végezte.
Így a Criminals Crips hatalma a cellák mögé is elér.
A tagok nem félnek bemocskolni a kezüket egymásért. A bandában egyen jogúság van a tagok között.
Egyedül Dom utasításait teljesítik kérdés nélkül. Mindenki bízik egymásban árulást nem is feltételeznek.
Mióta a banda egyre csak gyarapszik, el szaporodott a gyilkosságok száma egész város szerte.
A tagok jellegzetes öltözéke a kék sapka, kék póló, egyéb kék mintával ellátott termékek.
Szívesen varrattatnak a kezükre különféle kék motívumokat ábrázoló tárgyakat esetleg szimbólumokat.
A banda jellegzetes felismerő jegye:
A kék graffitik város szerte.>

Rangok
< Igazából nem gondoltam olyan sok rangra,de mindnek megvan a jelentősége.
1. Begginer : Ez a rang azok számára lesz elérhető, akik már a frakcióval rpznek, de nincsenek beavatva. A frakció skineit még nem hordhatják.
2. NewG : Ettől a rangtól vagy a frakció elismert tagja. A frakció skineket is hordhatod.
3. CuzzG : Már nagyobb feladatokat is elláthatsz. Több információt fog vele közölni az OG.
4. BigG : Ettől a rangtól vagy az OG jobb keze/megbízható barátja. (Ez az alleaderek rangja maximum 2 személy. Attól függ hányan vagyunk a bandában)
5. OG : Original Gangester ezt a rangot a frakció leader birtokolja. >

IC Tagfelvétel:
< Amint, valaki csatlakozik a frakcióba tudnia kell, hogy ha ki akar lépni akkor CK áldozata lesz. A TGF menete teljes mértékben IC zajlana. Ami azt takarja, hogy te csatlakozni szeretnél a frakcióba. Nincs más dolgod mint oda jönni a Willowfield-i kocsmába és a placra. Természetesen ezt mind Amerikai névvel és Afró-Amerikai skinnel. Ne úgy gyere oda hozzánk, hogy Hey Homies tgfre-re jöttem, mivel nyilván ez egy kicsit fura neked és nekünk is. Amennyibe a TGF-re jöttél OOC chatben tudatni fogjuk veled, hogy mit kell csinálnod, és hogyan mutatkozz be egy bandatagnak. Igazából annyi az egésznek a lényege, hogy oda jössz hozzánk bandázgatunk egy kicsit, beszélgetünk. Lehet hogy kisebb feladatokat is fogunk neked adni. Ennek menete olyan 3-4 nap lenne. Persze ha látom/látjuk hogy van benned potenciál és tudod is hogy mit csinálsz akkor arra is megvan az esély, hogy már az első nap bekerülj közénk. >

jó Leader lennék e?
<  Szerintem azért lennék jó vezetője a frakciónak mert, amikor RP-zek akkor azt veszem észre, hogy figyelnek arra amit mondok és hallgatnak rám. A szerveren is egy határozott, nagy tekintélyű karaktert játszok. Lelkes vagyok RP-zés terén, nem régen kezdtem el újra huzamosabban játszani, szóval attól nem kell tartani, hogy itt hagyom a frakciót. Ezen kívül van két Al-Leaderem is Sergei Mikhailov és Alexej Mikhailov akik OOC is nagyon jó cimboráim, szóval ha egy két napra esetleg elutaznék, akkor sem tűnne el az orosz maffia a szerverről. Amióta ezen a szerveren játszok azóta csak illegális RP-ket folytattam, szerintem már jártas vagyok benne. Napi több órát vagyok fent, és a lelkesedésből nem fogy. Még nem volt szerencsém frakciót vezetni, de hárman úgy gondolom megbirkózunk ezzel a feladattal, mert tele vagyunk ötletekkel, amelyek még több RP lehetőséget nyújtanának a játékosok számára. Már több ember lenne akik csatlakoznának a maffiába, akik nagy része OOC is ismer engem, és ők is egyöntetűen egyet értettek abban, hogy megfelelő lennék a vezetői posztra. A célom az egész frakcióval az, hogy egy jó baráti kört hozzunk létre, amely RP-ben gazdag játékot biztosít a maffiatagok számára.  >

UCP
< https://imgur.com/Tb2yNZH >

Igények:
< Skinek: https://imgur.com/a/QwlSghu
Helyek:(saját szerveren történi ki jelölés) https://imgur.com/a/cB3xOMg
Interior végig kellen ide: https://imgur.com/a/rbNGjSU
Autók: Voodo 3 darab sárga
Ford F150 2 darab
Burito 2 darab
2 darab sanchez
2 darab Impala >

Edited by Tibike
  • Like 1

• GameAdmin 5

Szia, elég tömören összeszedted a dolgokat és a formázást is hiányolom belőle. Nos, csak annyit szeretnék hozzáfüzni, hogy az általad kijelölt HQ már foglalt, egy másik banda által (14th Willowfield Crips) Szerintem ha újra irod és átgondolod akkor több esélyed lenne. Hajrá.

Edit: Ilyen kis szinten azt ajánlom, hogy tapasztald ki a szervert, gondold át, hogy mennyire működne itt ez a banda, szerezz tudomást sok mindenről, szerezz kapcsolatokat stb.

Edited by Martinez
  • Like 1

Hi, tömören megfogalmaztad és a fogalmazásod tökéletes ami dícséretre méltó, ám a palánknak is van másik oldala. Gondolom még a szerevren (fórumon biztos) új vagy, ami miatt én még ezt ajánlom, inkább várj és szerezz a szerveren tapasztalatokat. Másik eset meg igen, amit @Martinez is leirt ott jelenleg egy frakció müködik ami szintúgy Crips ( @Ryder Shakur ). Harmad részt meg pár rész hiányzik illetve hiányosok a mostaniak. Ha vársz egy kicsit és áttervezed biztos lehetsz abban hogy elfogadják. Én ezt most nem támogatom, de a későbbiekhez SOK SIKERT!

Edit: IG név használata kötelező!

Edited by James Vialpando

• GameAdmin 5

Kedves Pályázó!

A szerveren már van Crips nevezetű frakció. Ezért ha gondolod akkor módosítsd a lapodat, egy másik bandára, vagy ha nem akkor sajnos el lesz utasítva.

Illetve a formázáson nagyot dobna, hogyha beraknál egy-kettő képet is!

2020.05.22 18:00ig van időd módosítani.

• Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.