Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

James Vialpando jelentkezése Adminsegédnek

Dias Turner

Ajánlott bejegyzések

1750219669_nglogonagy.png.e550a862644d7c

James Vialpando adminsegéd jelentkezése

Magamról

Szép napot mindenkinek, Bence vagyok. 2004. szeptember 03-án születtem Pápa nevű kis városban, azóta is itt lakok. Jelenleg a „PSZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma” nevezetű közgazdász gimnáziumba járok ezen belül a 9. évfolyam államháztartási ügyintéző szakára. 2 évig rendszeresen kosárlabdáztam, de egy térd zúzódás miatt önerőből inkább abbahagytam, azóta más sportba nem kezdtem bele. Ezenkívül zeneszövegeket szoktam írni lassan 3 éve csinálom, már jó pár kisebb előadónak segítettem valamilyen ügyben (például zene/album borító készítés). Áttérve a gaming részre, régebben WOT-oztam elég sokat, egy baráti körrel, ami nálam még nagyon nagy szerepet játszott és azóta is bármikor tudnék órákat játszani vele az az Assassins Creed majdnem összes része, Diablo 1-2-3 illetve a drágalátos GTA:San Andreas. először nagyjából 3-4 éve léptem fel mta-ra, olyan érzés volt mintha egy teljesen új világ nyílt volna meg előttem és végig a kedvenc játékom helyeivel. Bevallom őszintén, akkor is találtam RP szervert, de a kis Bencének még bonyolult volt. Akkoriban még fun szervereken játszottam pár barátommal, majd úgy hozta az élet, hogy valami folytán abbahagytam… Az előző év őszén döntöttem úgy drágalátos barátommal, hogy kezdjünk újra bele, szintúgy fun szerveren kezdtük bemelegítés gyanánt, majd jöhetett régi ellenségem az rp. Kisebb rp szervereken kezdtük és egoizmusomat félretéve, valóban egy nap alatt már oda és visszatudtam. Majd, ha jól emlékszem december 13-án regisztráltunk eme még kibontakozó, folyamatosan megújuló szervere. Azóta aktívan játszok. 

Magamról In-Game

In-Game nevem mint az már említettem James Vialpando. Jelenleg az ORFk állományának aktív tagja vagyok, jelenleg Törzsőrmester ranggal rendelkezek. A frakcióban próbálok minnél többet és minnél jobban résztvenni, ami meg is látszik, a havi aktivitási követelményt már rég átléptem, továbbá eddig én tartom a jail rekordot (18-al). Az ORFK előtt a 14th Willowfield Crips tulajdonosa voltam, és én is hoztam létre. A Cripsel sikerült elérnünk néhány célunkat, köztük: RP-s társaság kiépitése, szerveren az illegálpiac újboli beinditása. De az idő múlásával leadtam a frakciót alleadernek, mivel egyre több lett az adminügy és nem volt RP, mivel nem is volt ellenfél banda akivel mehetet volna az RP. 
Ezeken kivűl egy szép autó gyűjteménnyel rendelkezek, ezek közül a kedvenceim: Paintjobozott M3, Primeozott Z4, retro Ford Pick Up. De ezek mellet még ott van egy BMW 750, Nissan 240 SX, rally Lada 2107, Galant VR4, Harley Davidson motor és egy Kawasaki Ninja. A terveim között van egy párt létrehozása, és már folyamatban van egy autókereskedés megnyitása!

UCP

20200518_225905.jpg?width=569&height=427

*mint a képen is látszik van egy pár, nem vagyok rá büszke, magyarázhatnék róluk de nincs kedvem és szerintem titeket sem érdekel, ha kell elmondom.. De mint az is látszik kisebb okok végett kaptam és nem mostanság. Továbbá van egy-két fékre irás is.

Adminisztrátor/adminsegéd feladatköre véleményem szerint

Véleményem szerint az admin feladatköre a játékosok segitése és próblémáiknak orvoslása, és nem utolsó sorban szankcionálni egy admin ügy vagy szabály megszegés esetén. Ellenben az adminsegéd feladata sokkal egyszerűbb és könnyebb, AS-ek feladata játékosok kérdéseinek megválaszolása, és új/kezdő játékosok betanitása, ha igény van rá.

Aktivitási időm

Próbálok minnél több időt szánni a szerverre, ez átlagosan 4-6 óra. De nem egyszer fordul elő hogy 8-9 órákat is eltöltök a szerveren.

Véleményem a csapatmunkáról

A csapatmunka bármilyen esetben elengedhetetlen, sokkal jóbban lehet csapatban teljesíteni mint egyedül. A csapatmunka folyamán szükséges, hogy egyetértés legyen a tagok közt, és elengedhetetlen a tisztelet meg adása a másik félnek. Szerintem mindenki szava úgyan annyit nyom a mérlegen, de persze ennek vannak befolyásoló okai is. Én a csapatmunkában teljes odaadással dolgozok, és minden erőmet a csapat érdekére fektetem, próbálok minnél gyorsabban megoldani egy-egy próblémát/feladatot.

Miért pont engem válasszatok?

Eddig még nem említettem, de én a szerveren voltam 8-szor Idéglenes adminsegéd, amit innen is köszönök! Ez idő alatt (ami 70+ óra volt) sikerült ble "rázkodnom", tapasztalatokat gyüjtenem adminsegédként. Tisztában vagyok az adminsegédek feladatával és tisztábna vagyok a szabályzattal.

Miért szeretnék jelentkezni?

Mint ahogy említettem már volt részem adminsegédként tevénykedni, és engem örömmel töltött el, hogy tudtam segiteni másoknak. Annak ellenére, hogy én egyedül jöttem rá az RP rejtelmeire, szerintem azért nagy segitség, ha van kihez fordulni egy kezdőnek segitség gyanánt. És én szeretnek az az ember lenni akihez a játékosok bátran fordulhatnak segitségért!

Tulajdonságaim

Pozitív tulajdonságaim

- Értett és értelmes vagyok

- Higadtan tudom kezelni a dolgokat

- Szabályszerűen cselekszem

- Sok oldalú vagyok

- Kedves és vicces vagyok (próbálok lenni :P )

- Általában mindig elérhető vagyok

- Nagyratörő/maximalista

Negatív tulajdonságaim:

- Nem szeretem, ha valaki tiszteletlen és flegmázik

- Kissé hanyag vagyok (aminek az ellentétére törekszem)

- Néha átsiklok pár dolog felett

Köszönöm szépen, hogy időt szántál rám és elolvastad! Megköszönném, ha támogatnál egy kedveléssel vagy egy HSZ-el!

Próbáltam magamat minnél bővebben kifejteni, remélem sikerült elérnem!

Edited by James Vialpando
  • Like 2

• GameAdmin 5

Halihó! 

Már nagyon rég óta ismerlek, illetve közösen kezdtünk ezen a szerveren játszani és el tudom mondani, hogy még te tanítottál meg az alapvető dolgokra is. Ezt azért írtam le, mivel adminsegédként is szokott ilyen szerep lenni, hogy mondjuk mást kéne betanítani, ezáltal erre is képes lennél.

Emelett valóban egy értelmes, komoly és jó gondolkodású gyerek vagy, aki mintha csak erre a feladatra született volna. Érzem, hogy a rád ruházott feladatokat 100%-ig fogod tudni majd teljesíteni. 

UI.: Kihagytad, hogy többszöri alkalommal kaptál ideiglenes adminsegédet, ahol szintén jól végezted a munkád.

Edited by Martinez
  • Like 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.05.24.-én 17:00-kor vagy  2020.05.25.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.