Dias Turner Létrehozva: Május 20, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 20, 2020 (módosított) Piru Bloods Céljaink a frakcióval Egy jó barátias közösség kialakítása és erősíteni a szerveren lévő roleplayt. Bandaként jókat játszani, persze a szabályokat követve. Szerveren lévő életet kicsit felpörgetni, hogy minden nap a játékos úgy lépjen le a szerverről, hogy "Egyre jobb lesz a szerver" és azon gondolkozzon a játékos, hogy hogyan folytassa, legközelebb mit csináljon. Frakcióba vinném Frakciót közösen alkottuk meg @Ryko, így őt vinném co-leadernek Bandába való bejutás/kick Teljes mértékben IC kerül sor rá, a jelentkezőnek a bandát IC kell megkeresnie (akár HQ-n) és beszélgetést kezdeményezni. Ha látjuk rajtad, hogy jól rpzel és értesz a banda rphez, biztos lehetsz abban, hogy be leszel avatva, ellenben ha azt látjuk, hogy a közel múltban sok AJ-d volt RP-vel kapcsolatos hibákból akkor elfogjuk utasítani a jelentkezésed. A beavatást nem szeretném kiadni fórumon mindenki számára, legyen meglepetés a jövőbeli jelentkezőknek. Hogyan léphetsz ki? Ha kilépsz köztudott (átlagban minden bandánál), hogy CK-zunk, ami azt takarja, hogy RP-sen elteszünk láb alól véglegesen, neked kell UCP-n írni egy névváltást és új életet kezdened más néven (persze a vagyonod megmarad) . Ám arra is sor kerülhet, hogy mi rúgunk ki téged. Ennek 2 verziója lehet: megsértetted a frakció vagy szerver szabályzatát (ez esetben egy súlyos Aj-t kaptál). Bandán belüli rangok Capone - nem beavatott tag Ridaz - beavatott tag Conquer - Drogkereskedő Choppa - Fegyverkereskedő GP - Veterán tag YG - Alleader OG - Leader Banda járművei, ruházata és hoodja Járművek: - Ford Thunderbird 2db - Impala 2db - Sanchez 2db Skinek és HQ az alábbi linken elérhetőek: https://imgur.com/a/UmKj4aS https://drive.google.com/open?id=1YCdXVnfOfHzAv833GoY-IV3aAdWY8qp4 Karakter történetem Nevem James Vialpando ((névváltás után: Malcolm Buffalo)). 1987-ben születtem, Miamíban, és ott is nőttem fel. Jómódú családban éltem, édesanyám Maria Hill titkárnő volt egy helyi taxi vállalatnál, édesapám Bill Buffalo vállalkozó volt, a külvárosban volt neki egy tuning műhelye. Édesapámat nem láttam sokszor, legtöbbet a munkájával foglalkozott, mondhatnám úgyis, hogy nem is volt apám... Amikor 14 éves voltam édesapám elhagyta a Földet, egy autóbalesetben halt meg, a körülményeit senki sem tudja, de a nyomozást lezárták. Édesanyám nem tudta feldolgozni, így elköltöztünk Los Santosba a nagynénimhez. Ott nőttem fel, drágalátos fegyverek és drogok városában. Nem nagyon voltam közösségi ember, nagyon zárkózott voltam a gimiben. Nem tudtam feldolgozni ami történt a családommal, ez odáig vezetett, hogy rászoktam a drogra. De nem voltam benne, semmi rossz dologba, amíg a unokatestvérem nem került bele pár verekedésbe. Mivel együtt éltünk, így öcsém ként tekintek rá, így logikusan bevédtem a seggét na igen. Én ilyenkor már kimaradtam a gimiből, 21 éves voltam, akikkel Ren összebalhézott nevezetesen a Crips volt. Ren tudott róluk egy és két dolgot és visszaakart vele élni, én mondtam neki, hogy ez rossz döntés, de ő belement. Elmondott mindent a Bloodsnak, és csatlakozott is. Én nem nagyon szándékoztam, csak Ren miatt voltam velük, de az idők során belekerültem én is. A Crips túlfajult, olyan dolgokat művelt ami nem volt rendjén. 2016-ben meghalt édesanyám egy merényletben, a gyilkosát a rendőrség nem találta meg, de én tudtam hogy a Crips volt. Ekkor egy másik énem jött napvilágra, a Bloods akkori vezetőjét szarrá vertem, pedig jóba voltam vele. Ezek miatt a banda mellém állt és én jutottam a vezető pozícióba. Még nem sikerült, semmit elérnem bosszúval, de közel állók hozzá, hogy visszakapja a Crips amit ők adtak nekünk. BLOODS FLY CRIPS DIE!! Magamról Szép napot mindenkinek, Bence vagyok. 2004. szeptember 03-án születtem Pápa nevű kis városban, azóta is itt lakok. Jelenleg a „PSZC Jókai Mór Közgazdasági Szakgimnáziuma és Kollégiuma” nevezetű közgazdász gimnáziumba járok ezen belül a 9. évfolyam államháztartási ügyintéző szakára. 2 évig rendszeresen kosárlabdáztam, de egy térd zúzódás miatt önerőből inkább abbahagytam, azóta más sportba nem kezdtem bele. Ezenkívül zeneszövegeket szoktam írni lassan 3 éve csinálom, már jó pár kisebb előadónak segítettem valamilyen ügyben (például zene/album borító készítés). Áttérve a gaming részre, régebben WOT-oztam elég sokat, egy baráti körrel, ami nálam még nagyon nagy szerepet játszott és azóta is bármikor tudnék órákat játszani vele az az Assassins Creed majdnem összes része, Diablo 1-2-3, illetve a drágalátos GTA:San Andreas. Először nagyjából 3-4 éve léptem fel mta-ra, olyan érzés volt mintha egy teljesen új világ nyílt volna meg előttem és végig a kedvenc játékom helyeivel. Bevallom őszintén, akkor is találtam RP szervert, de a kis Bencének még bonyolult volt. Akkoriban még fun szervereken játszottam pár barátommal, majd úgy hozta az élet, hogy valami folytán abbahagytam… Az előző év őszén döntöttem úgy drágalátos barátommal, hogy kezdjünk újra bele, szintúgy fun szerveren kezdtük bemelegítés gyanánt, majd jöhetett régi ellenségem az rp. Kisebb rp szervereken kezdtük és egoizmusomat félretéve, valóban egy nap alatt már oda és visszatudtam. Majd, ha jól emlékszem december 13-án regisztráltunk eme még kibontakozó, folyamatosan megújuló szervere. Azóta aktívan játszok. Magamról In-Game In-Game nevem mint az már említettem James Vialpando. Nem régiben az ORFK tagja volt, hol elértem a Törzsőrmesteri rangot, próbáltam minnél aktívabb és szabályszerű lenni, véleményem szerint jól teljesítettem és kiemelkedő tagja voltam, mint aktivitásban és teljesítményben. Az ORFK előtt a 14th Willowfield Crips tulajdonosa voltam, és én is hoztam létre. A Cripsel sikerült elérnünk néhány célunkat, köztük: RP-s társaság kiépítése, szerveren az illegálpiac újboli beindítása. De az idő múlásával leadtam a frakciót alleadernek, mivel egyre több lett az adminügy és nem volt RP, mivel nem is volt ellenfél banda akivel mehetett volna az RP. Ezeken kívűl egy szép autó gyűjteménnyel rendelkezek, ezek közül a kedvenceim: Paintjobozott M3, Primeozott Z4, retro Ford Pick Up. De ezek mellet még ott van egy BMW 750, Nissan 240 SX, rally Lada 2107, Galant VR4, Harley Davidson motor és egy Kawasaki Ninja. A terveim között van egy párt létrehozása, és már folyamatban van egy autókereskedés megnyitása! Miért lennék megfelelő erre a posztra A szerveren voltam már illegális banda tulajdonosa és tudom milyen felelősséggel jár. Jogos a erre a válasz, de hát leadtam az FK-t. Valóban, azért adtam le mert a végefele sok volt az adminügy, ezért inkább legál frakcióban akartam magamat megpróbáltatni és tapasztalatokat szerezni. El tudom mondani, hogy ez idő alatt sikerült kiismernem a legál részét is. Így, hogy már mindkettőt tapasztaltam, elmondhatom, hogy nekem személy szerint az illegál jött be jobban. Igaz, hogy nem annyira sikeres az élet ott, de mégis a szívem arra felé húz. Mióta RP-zek "Először nagyjából 3-4 éve léptem fel mta-ra, olyan érzés volt mintha egy teljesen új világ nyílt volna meg előttem és végig a kedvenc játékom helyeivel. Bevallom őszintén, akkor is találtam RP szervert, de a kis Bencének még bonyolult volt. Akkoriban még fun szervereken játszottam pár barátommal, majd úgy hozta az élet, hogy valami folytán abbahagytam… Az előző év őszén döntöttem úgy drágalátos barátommal, hogy kezdjünk újra bele, szintúgy fun szerveren kezdtük bemelegítés gyanánt, majd jöhetett régi ellenségem az rp. Kisebb rp szervereken kezdtük és egoizmusomat félretéve, valóban egy nap alatt már oda és visszatudtam. Majd, ha jól emlékszem december 13-án regisztráltunk eme még kibontakozó, folyamatosan megújuló szervere. Azóta aktívan játszok." -idézve a "önéletrajzomból" Játszott perceim száma 33.468 perc UCP Köszönöm szépen, hogy időt szántál rá és elolvastad a pályázatom! Ha tetszett egy kedveléssel és egy hozzászólással támogasd nyugodtan! Ui.: a helyesírási hibákért elnézést csak ezt 1:10-kor írom, amint láttok javítom! Edited Május 20, 2020 by Ryko 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 20, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 20, 2020 jó kis lap lett TÁMOGATOM! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KraTos Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Támogatom! Szépen összeraktátok 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Nagyon jó lett. Sok sikert. Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brendon$ William Lawson Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Szia, elég jó lap lett, nagyon össze szedett, lényegre törő, nekem tetszik. Sok sikert! Támogatom. 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
henrik123 Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Komolyan mondodm vicc kategóri már tényleg amit csináltok elsőnek is vissza kellene nézzni a pár nappal ezelőtti frakció pályázatokat nem el lopni mástól talán szánalmas 3 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
henrik123 Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Ajánlot dolog vissza nézni mielőtt meg pályázod a frakciót 1 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
henrik123 Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Nem NEM TÁMOGATTOM LOPOTT ÖTLET NAGYON DURVÁN VISSZA LEHET NÉZZNI AZ ELŐZŐ PIRUT !!!!!!!! 3 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Szia, te miről beszélsz? Ez saját ötlet. Mi lenne lopott? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
henrik123 Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Ne nézz hülyének tekerj vissza szépen 3 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 (módosított) Vegyél már vissza előszőr is a stilusodból! A másik az, hogy mit tekerjek vissza? 4óráig gondolkodtunk az egészen és hajnalba lett kiadva. Te szerinted pont mi utánoznánk valakit? Nem értem miről beszélsz, és nem is jött Piru pályázat ez előtt.. Edited Május 21, 2020 by Ryko 1 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KraTos Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 (módosított) Én amúgy annyit még hozzá tennék, hogy sose létezett olyan banda, hogy Piru Bloods. Volt külön Piru és Bloods. Ez csak megjegyzés ha a realitás talajához akartok közelebb menni. Edited Május 21, 2020 by KraTos 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Május 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 29 perce, KraTos said: ...sose létezett olyan banda, hogy Piru Bloods... Pontositás végett: a Pirus egy külön álló banda, mely létrehozta a Bloodsot, és az első és az eredeti Bloods a Piru Bloods volt (logikusan). 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Május 21, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 (módosított) 1 órája, henrik123 said: NEM TÁMOGATTOM LOPOTT ÖTLET NAGYON DURVÁN VISSZA LEHET NÉZZNI AZ ELŐZŐ PIRUT !!!!!!!! 1. IG név használata kötelező 2. Tripla hsz. 3. Stílusodból most vegyél vissza! Ilyen támogatokra nincs is szükségünk, másik meg az, hogy irl sem egy bloods van csak... Mesélek valamit, amikor megpályaztam a Cripset képzeld el jött egy másik Crips is, és mindkettő el lett fogadva, igaz mi jobbak voltunk és jelenleg is üzemel. Meg az, hogy az meg lett irva az maga a szánalom, semmi formázás, helyesírasi hibák illetve eltérésektől hemzseg. Mi 4-5 óran át irtuk, formáztuk és kidolgoztuk mind ezt hajnali 1kor. Miénkben 5-ször annyi munka van mint abban a valamiben. Edited Május 21, 2020 by James Vialpando 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 21, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Jó lap lett,szépen megirtátok.Sok sikert hozzá TÁMOGATOM 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 (módosított) Jó kis lap lett , tömör és alkalmas leaderek vannak erre a pozícióra. TÁMOGATOM. Edited Május 21, 2020 by Mayers O Kelly 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Martinez Hozzászólva: Május 21, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 21, 2020 Halihó! Mivel te voltál a crips vezetője, én meg ott voltam al-leader, és együtt is csináltuk a bandát, ezért tudom, hogy képes lennnél erre a szerepre. Tudsz, és értessz a banda vezetéshez, az RP-t is vágod, illetve értelmes is vagy. Emelett örülök neki, hogy lesz egy banda még a szerón, remélem jól is fog müködni ez az egész. A lap, mint mindig, most is igényes és jól összeszedett lett. Hajrá, támogatom! 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Manarcsi Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Szerintem jó lap lett. Ryko az admin? Mert tudtomal admin nem lehet leader. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 (módosított) 40 perce, Manarcsi said: Szerintem jó lap lett. Ryko az admin? Mert tudtomal admin nem lehet leader. Szia, igen admin vagyok, de ez független, mert nem én írtam a lapot. Attól függetlenül 2-en terveztük a frakciót igen. De @James Vialpando írta a lapot ezáltal ő a FŐ, ő megy meghallgatásra is. Mivel én nem írhatok lapot mert admin vagyok. Szóval igen leader attól lehetek az tök mindegy már hogy fő leader leszek vagyok alleader mivel @James Vialpando írta a alapot. És az alapjáraton alap, hogy @James Vialpando Fő leader, én csak a leader társa leszek. Ugyanúgy felelünk a frakcióért. Edited Május 22, 2020 by Ryko 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Ez egy hatalmas TÁMOGATOM 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Vjacseszlav Ivankov Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Úgy gondolom a szervernek szüksége van még egy banda frakcióra, de nem akármilyenre. És ez rátok pontosan igaz, ti nem akármilyenek vagytok. Ismerve mind kettő leadert, teljes mellszélességgel támogatom! 1 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Cheng Juan Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Jó lett. Szóval Támogatom. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Kedves pályázó! A vezetőség úgy vélte, hogy a lapod megér egy próbát. Ezért az elfogadásra került! Válassz egy időpontot az alábbiak közül a meghallgatásra: 2020.05.22 16:00 vagy 2020.05.23 17:00 (Majd privát üzenet formájában jelezz nekem, hogy melyik időpont jó!) Üdv.: KR3MX 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések