Pityu Létrehozva: Május 21, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 21, 2020 Szerintem az egy nagyon jó ötlet lenne , ha beméssza tuning cp-be akkor tudd forgani a kocsitad , hogy a variáns hogy néz ki rajta , vagy a paintjob , lámpa stb stb.Ezáltal ha valaki várásrolni szeretne akkor szépen közelítve , távolítva és forgatva megtudná nézni az optikát a kocsira. 2 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Lucas Wayne//Nico Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Igen nagy probléma néhány kamera nézetből nézni az autót a tuningolóban. Ez tetszik és örülnék ennek én TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jelger Dam Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Ez egy jó ötlet! Nekem is sokszor volt olyan hogy nem tudtam megnézni a kocsit csak ha ki/be álogattam a cpbe. ezt TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Május 26, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2020 Ez minden napi próbléma nálam, eleg sokat vagyok tuningban főleg azért, hogy a jó helyet dobja be, ez azbötlet orvosolná sok ember gondját, baját. Teljes mértékben támogatom! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések