Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Payton McGregor Adminsegéd jelentkezése!

Pjotr Motka

Ajánlott bejegyzések

Payton McGregor jelentkezése Adminsegédbe!

OOC Rész

A nevem: Csüdör Szilveszter 16 éves vagyok Erdélyben kovászna megyében élek egy kis 

faluban! Payton McGregor szerepét játszom már több mint egy fél éve!

48.000+ játszott percem van 31-es szinttel! Nagyon szeretem ezt a szervert már lassan

ráfüggtem! napi 6-7 órát fent vagyok (Suli időben 3-4). Hobbym a traktorok, 

mezőgazdásznak is tanulok, már egyedül is nagyon jól kezelem a traktort!

Magamról a játékban

A játékban a nevem, Payton McGregor. 2020.09.21-én regisztráltam ebbe a csodás játékba. Már több mint 48.000 percet töltöttem itt. Az elejétől fogva, beleszerettem a szerverbe. Sok adminnal jóba vagyok, szoros kapcsolatot tartok egy csomó emberrel. Sok embert ismertem itt már meg. Jelenleg egy Lamborghinim van és egy RS6-om egy házzal, 180.000 dollárom, 11 jármű illetve 4 ingatlan Slotom. Voltam OMSZ-ben, más frakciókba is jelentkeztem, de oda sajnálatos módon nem vettek fel.

Jailek és Bannok

Jailek:
https://kepkuldes.com/image/3zaY3l
https://kepkuldes.com/image/3zagtu
Ban:

Ban-ban még egyszer volt részem, remélhetőleg több nem is lesz!.

Adminsegéd feladata

Az AS feladata, a kisebb kérdések megválaszolása, Admin válláról a teher levétele.

Aktivitási Idő

Egy nap 7-8 órát tudok aktív lenni.

Mi a véleményem a csapatmunkáról?

Ha a csapatmunka jó egy társaságban, akkor jó a munka gyümölcse. Ha összedolgoznak az Adminok, Adminsegédek, eredményesebb lesz a munka.

Miért pont engem válasszanak?

Korrekten kezelem a konfliktusokat, gyorsan írok. A sok PM nem tud leterhelni. Alkalmas vagyok erre a posztra, mivel sok éves RP tapasztalatom van. Nagyon jó kommunikációs készségeim vannak, illetve barátságos vagyok, segítőkész.

Miért jelentkezek Adminsegédbe?

Ki szeretném próbálni az Admin/Adminsegéd életet. Szeretek segíteni a játékosokon

Pozitív/Negatív tulajdonságok

-Pozitív-

Segítőkész

Barátságos

Korrekt Konfliktuskezelő

Határozott

-Negatív-

Hirtelenharagú

Néha komolytalan

Hamar ki Ragel-ek dolgokon!

Köszönöm szépen, hogy elolvastad!

• Like 1

Kedves jelentkező!

Örömmel közöljük, hogy a jelentkezési lapja elnyerte a tetszésünket! 

2020.05.24.-én 17:00-kor vagy  2020.05.25.-én 18:00-kor várjuk TeamSpeak 3 szerverünkön. (ts.nextgamingrp.com)

Megjegyzés:  Az alábbi időpontokból tetszés szerint választhatsz, kérjük jelezz vissza privát üzenetben vagy hozzászólásban, hogy melyik időpontot választod. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, privát üzenetben megbeszélünk egy másik időpontot. A szerver szabályzatának tudása kötelező.

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.