sanyi Létrehozva: Május 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 22, 2020 OOC Magamról: Sziasztok! Sanyi-nak Hivnak 14-éves vagyok Május 27 én töltöm 15 élet évem és itt gyálon Ifjusági Fegyes vagyok szeretem csinálni menden szombaton van 10-től-2-ig vagy tovább Gyálon Élek már 6 éve szeretek itt élni Sporton belűl biciklizek és skosarazok, haverokal szoktam járkálni a biciklivel ide-oda a városba de a legtöbbet a gép előtt töltöm.Jelenleg a legtöbbet az MTA-val szoktam játszani,azon belűl is csak a NextGaming szerverén.Erre a szerverre körülbelűl 1 hete csatlakoztam és azóta rendszresen járok fel és elég sok mindent éltem már meg,illetve úgy gondolom,hogy meghatározó helyem is van. Iskolám:Bartok Péla általános iskola A játékon belűl elért eredményei: Más szerveren voltam már admin sikeresis voltam de de megszünt a szerver sajnos amin admivoltam Dream Life szerveren Voltam ORFK-ban meg a Seriségen dea szervren sosevolt riasztás szoval kiléptem pedig jó volt a köszöség szrevert elhagyagolták és kiléptem voltam See-MTA-N OMSZ-es de kiléptem mert kaptam egy ajálatot egy ilegál farkiba ott pedig pelébtem és megnéztem és beneis vagyok mai napig Adminjailjaim/bannjaim https://ucp.nextgamingrp.com/settings Admin/Adminsegéd feladata: Szerintem az egy admin segéd feladata hogy segitse a nagyobb adminok feladatát kisebb kérdésekben megválaszolását Pl: mia forum neve? mia TS IP? Aktiv időm: most keztem ell igazán játcani a szerveren de Napi 3-4 óra jó és rossz/tulajdonságok Jó: -segitőkész -vicces -Pozitivan gondolkozom Rossz: kiss-é károm kodo Gyorsan ideges vagyok Köszönöm hogy végig olvastad a jelentkezésem Remélem tecceni fog 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
sanyi Hozzászólva: Május 22, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Ja és régeben már játcottam a szervere de új gépemlet és nem tudok be jelent kezni elfelejtetem ki írni és azon 10000-Órám volt nevet nem tudok mert elfelejtetem meg név válásom is volt mer kilépte egy fraki pol és CK-kabtam 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Megjegyzés: Helyesírásod egyáltalán nem megfelelő egy AS számára. 10000 óra lehetetlen, mivel nem fut annyi ideje a szerver, hogy ezt elérhetted. Lapod mennyisége nagyon kevés, egyben a semmilyen formázással nem rendelkezik a lapod. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések