Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Sanyi adminsegédnek jelentkezik

sanyi

Ajánlott bejegyzések

OOC Magamról:

Sziasztok! Sanyi-nak Hivnak  14-éves vagyok Május 27 én töltöm 15 élet évem és itt gyálon Ifjusági Fegyes vagyok szeretem csinálni menden szombaton van 10-től-2-ig vagy tovább 

Gyálon Élek már 6 éve szeretek itt élni :)

Sporton belűl biciklizek és skosarazok, haverokal szoktam járkálni a biciklivel ide-oda a városba de a legtöbbet a gép előtt töltöm.Jelenleg a legtöbbet az MTA-val szoktam játszani,azon belűl is csak a NextGaming szerverén.Erre a szerverre körülbelűl 1 hete csatlakoztam és azóta rendszresen járok fel és elég sok mindent éltem már meg,illetve úgy gondolom,hogy meghatározó helyem is van.

Iskolám:Bartok Péla általános iskola

A játékon belűl elért eredményei:

Más szerveren voltam már admin sikeresis voltam de de megszünt a szerver sajnos amin admivoltam Dream Life szerveren Voltam ORFK-ban meg a Seriségen 

dea szervren sosevolt riasztás szoval kiléptem pedig jó volt a köszöség  szrevert elhagyagolták és kiléptem voltam See-MTA-N OMSZ-es de kiléptem mert kaptam egy ajálatot egy ilegál farkiba ott pedig pelébtem és megnéztem és beneis vagyok mai napig 

Adminjailjaim/bannjaim

https://ucp.nextgamingrp.com/settings

Admin/Adminsegéd feladata:

Szerintem az egy admin segéd feladata hogy segitse a nagyobb adminok feladatát  kisebb kérdésekben  megválaszolását 

Pl: mia forum neve? mia TS IP?

Aktiv időm:

most keztem ell igazán játcani a szerveren de Napi 3-4 óra  

jó és rossz/tulajdonságok

Jó:

-segitőkész

-vicces

-Pozitivan gondolkozom

Rossz:

kiss-é károm kodo

Gyorsan ideges vagyok

Köszönöm hogy végig olvastad a jelentkezésem Remélem tecceni fog

• Szomorú 1

Kedves Jelentkező !

A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került !

Megjegyzés:

Helyesírásod egyáltalán nem megfelelő egy AS számára.

10000 óra lehetetlen, mivel nem fut annyi ideje a szerver, hogy ezt elérhetted.

Lapod mennyisége nagyon kevés, egyben a semmilyen formázással nem rendelkezik a lapod. 

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.