Dave Johnson Létrehozva: Május 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 22, 2020 Magamról Néhány Mondat ------------------------------------------------------------------------------------ Elszőr is Sziasztok. Renátónak Hivnak. Németországba lakok már 3 éve. 16 éves vagyok. Sok szabadidőm van mostanába. Mikor nem tanulok akor leginkább játszok vagy haverokal beszélgetek . Hobbaim: Foci de már szeretnék új dolgokat is ki probálni és egyszer kiszeretném probálni a boxot is. Szerinted mi egy adminisztrátor feladata? ---------------------------------------------------------------------------------- Egy adminisztrátornak a feladata az hogy a szerver rendben tartsa. és hogy segítsen a playerek-nek . sok gondolkozás kell egy adminisztrátornak és kivülröl kell gondolkoznia ezért se lehet mindenki-böl adminisztrátor. Pontot kell tenni egy ügyben például egy szabály sértésben. az admin nem tehet kivételt a haverjaival se akor is hogyha mondjuk ö követet el valami szabály sértő estet. az adminak példát kell mutatni minden játkos szemében. Mennyi időt tudnál napi szinten lenni a szerveren? ------------------------------------------------------------------------------------ Napi szinten lenni a szerveren 4-5 órát tudnák lenni de ha nics semmi dolgom akor lehet hogy többet is . Milyen a csapatmunka hozzá álasod ? ------------------------------------------------------------------------------------- Szeretek csapatmunkában dolgozni ezért is találtak ki a hierarchiát is ha nem lenne csapatmunka akor széntem mindenki menne maga feje után és ez lehet hogy néhány embernek nem tetszene és ezért is hagynák abba a szervert és ezért szeretem a csapatmunkát. Miért téged válaszunk? ---------------------------------------------------------------------------------- Elég jól tudom végezni a munkám és hogy ha engem választotok akor nem fogtok csalodni bennem. széntem elég jól tudok gondolkozni és könnyen meg tudnák oldani ügyeket. A Szabályokat fejből tudom. Miért jelentkeztél adminisztrátornak? ---------------------------------------------------------------------------------- Azért mert szeretek segiteni a playerek-nek úgy is hogy nem vagyok admin de ha meg kapom az admin akor még többet tudok segiteni az emberek-nek és szeretek gondolkozni egy ügyen ami végen eldől hogy kivolt a szabály sértő. Irj pozitiv tulajdonságot magadról ----------------------------------------------------------------------------------- Nehezen tudnak fel idegesiteni, hígat fejel tudok gondolkozni, segitökész vagyok, kedves vagyok. Irj negativ tulajdonságot magadról ------------------------------------------------------------------------------------ Keveset beszélek ez valamenyire jó tulajdonság de nekem nem nagyon, néha meg sértödök, nem szeretem az hogyha valaki tul sokat beszél, Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
sanyi Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 TÁMOGATOM Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 nagyon rövid lett NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Ezt a lapot Támogatom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Május 22, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 22, 2020 Nagyon rövid lett, NEM TÁMOGATOM! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Én is úgy látom , hogy nagyon rövid lett , NEM TÁMOGATOM. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Megjegyzés: Terjedelmileg kevés Hiányos Helyesírási hibák vannak benne zömében Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések