Jump to content

Adminisztrátor jeletkezési lap

Ajánlott bejegyzések

Magamról Néhány Mondat

------------------------------------------------------------------------------------

Elszőr is Sziasztok. Renátónak Hivnak. Németországba lakok már 3 éve. 16 éves vagyok. Sok szabadidőm van mostanába.

Mikor nem tanulok akor leginkább játszok vagy haverokal beszélgetek . Hobbaim: Foci de már szeretnék új dolgokat is ki probálni és egyszer kiszeretném probálni a boxot is.

Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?

----------------------------------------------------------------------------------

Egy adminisztrátornak a feladata az hogy a szerver rendben tartsa. és hogy segítsen a playerek-nek . sok gondolkozás kell egy adminisztrátornak és kivülröl kell gondolkoznia ezért se lehet mindenki-böl adminisztrátor. Pontot kell tenni egy ügyben például egy szabály sértésben. az admin nem tehet kivételt a haverjaival se  akor is hogyha mondjuk ö követet el valami szabály sértő estet. az adminak példát kell mutatni minden játkos szemében.

Mennyi időt tudnál napi szinten lenni a szerveren?

------------------------------------------------------------------------------------

Napi szinten lenni a szerveren 4-5 órát tudnák lenni de ha nics semmi dolgom akor lehet hogy többet is 😉 .

Milyen  a csapatmunka hozzá álasod ?

-------------------------------------------------------------------------------------

Szeretek csapatmunkában dolgozni ezért is találtak ki a hierarchiát is ha nem lenne csapatmunka akor széntem mindenki menne maga feje után és ez lehet hogy néhány embernek nem tetszene és ezért is hagynák abba a szervert és ezért szeretem a csapatmunkát.

Miért téged válaszunk?

----------------------------------------------------------------------------------

Elég jól tudom végezni a munkám és hogy ha engem választotok akor nem fogtok csalodni bennem. széntem elég jól tudok gondolkozni és könnyen meg tudnák oldani ügyeket. 

A Szabályokat fejből tudom.

Miért jelentkeztél adminisztrátornak? 

Azért mert szeretek segiteni a playerek-nek úgy is hogy nem vagyok admin de ha meg kapom az admin akor még többet tudok segiteni az emberek-nek és szeretek gondolkozni egy ügyen ami végen eldől hogy kivolt a szabály sértő.

Irj pozitiv tulajdonságot magadról

-----------------------------------------------------------------------------------

Nehezen tudnak fel idegesiteni, hígat fejel tudok gondolkozni, segitökész vagyok, kedves vagyok.

Irj negativ tulajdonságot magadról

Keveset beszélek ez valamenyire jó tulajdonság de nekem nem nagyon, néha meg sértödök, nem szeretem az hogyha valaki tul sokat beszél,

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.