Davey Watson Létrehozva: Május 22, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 22, 2020 OOC RÉSZ Mi a neved? < Balikó Renátó > Hány éves vagy? < 16 > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < 2-3 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Más szerveren pl:. Nav,Rendörség,Mentös. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Szeretném védeni a város > Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Igen > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Balikó Renátó vagyok 16 éves szeretek focizni.hobbi szintem a rollerezés Pályán meg Kint Street-en Igazából Szeretek barátokkal idöt tölteni meg a családdal meg szoktam hugommal is lenni meg játszani amit szeretne. > Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/spbX3Np > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/hFr1Gtx > IC Rész Jelentkező neve: < Davey Watson > Jelentkező születési helye, ideje: < Las Vegas Templom utca 24 2001.06.25 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Toth Mária > Jelentkező apjának neve: < Toth András > Előző munkahelye(i): < JárüSzállitó > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen. > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Nagyon jól védik az országot és nagyon jól védik és jó csapat munka és nagyon jól dolgoznak > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < Davey Watson vagyok 25 éves. Gazdag családba származok de apukám meg halt és anyukámmal maradtam és anyukámtól el mentem így be költöztem Las Vegas ba és meg ismerkedtem sok emberrel és nagyon jó viszonyt kötöttem velük és azóta minden hová velük megyek minden helyre mert azért vannak olyan helyek ami nagyon veszélyes és jobb a biztonság másokkal lenni és velük megyek minden hová és minden felé ismerkedek más emberekkel akiket eddig meg sem ismertem de nagyon jó viszonyba lettem velük. > Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Május 27, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 27, 2020 Kedves Davey Watson! Kérlek, hogy bővítsd ki a jelentkezési lapodat, úgy hogy megfeleljen annak amit a zárójelben kérünk! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 2, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elutasítjuk. ((Saját megjegyzés: tele van helyesírási hibákkal, valamint nem teljesítetted a (zárójelben) található követelményeket))) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések