Jump to content

[LEGÁL]Los Santos Taxitársaság Jelentkezési lap

sanyi

Ajánlott bejegyzések

OOC: 

Veres Sándor Tamás Nak hivnak  14 éves vagyok Gyálon lakom  már 6-éve Bartok Péla Álatlános iskolá bajárok szeretek itt lakni mert remek barátaim vanak velük szoktam elmeni kosarazni  bicikliturára kedvenc hobbim a biciklizés imádom mert mikor elindulokkiszelöztetem a fejem és jólesik Itt Gyálon fegyes vagyok azaz Ifjusági Polgár-Ő  ide közel más fél éve találtam rá az interneten imádom már nem birnám abahagyni agyira szeretem csinálni   közel 2 éve rp-zek és uny találtam rá a szervere hogy yutube-on fell dobodt egy videot a szerveről és kiprobáltam hogy mien egy böl beleszeretem nekem ez a második karakterem mert másik gépem let és nem tudok be jelentkezni 5 hónapot játcotam a szerveren de úlj gépem let és újbol keztem mindent 1-óra volt azon a karakteremen sajnos már nincs meg  de azért is jelent kezek mert mikor felépek sosincs taxis és  imádok vezetni és gondoltam meg probálok jelent kezni 

most már meg probálok minél töbet tölteni a szerveren 

IC:

Wolf Erick nek hivnak  munkám pizza futárés olaly szálito vagyok losntosban születem édes anyám neve Wolf kata  édes apám neve Wolf Pista régen rendör voltam de aba kelet hagynom mert egykomoly autos sirülés miat belém jötek 260 hatvanal és eltört a gerincem és a mint két lábam csigoljám és a gerincem és közel 2hónap ig lábadoztam és közbe kisrugtak eközbe miközbe korhába voltam kaptam egy levelet hogy kivagyok rugva mert nem birom teljesiteni a minimumot és kirugtak közbe sujusobodot a sirülésem közbe kiderült hogy kupogyámis megrebet aztán ideg betegletme a gyogyszereztem magam és sziulogus hoz jártam azota leszoktama gyogyszeről és jó utra tértem pizza futár vagyok és olaly szálito  és gondoltam kiprobálom a taxi-t 

Miért pont ezt a frakciót választanád?

azért mert imádok vezetni és rp-zni imádom a hosszu rp-t meg nem mindig van taxis elérhetö és gondoltam kipropálom a taxi-t

Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren?  

szerintem az hogy az embereket eljutasuk A-pontbol B-pontba és segit sük a losántos lakosai napjait aval hogy elviszi öket akár mejik hejre 

Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?

szerintem ugy hogy mindenki keresi a másik társaságát és hogy nincs feszko meg segitenek egy más nak a szerveren 

Miért téged válasszunk?

azért mert imádok RP-zni imádom a hosszu jó rp-t és türelmes vagyok és nem a pénz miat csinálnám hanem az arp-miat és a közöség jobb-á tétele

-Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?

igen voltam más szerveren frakcioban a See-MTA an OMSZ es voltam közel 1évig és leader voltam

• Like 1

Kedves Pályázó!

A lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését ezért az elutasításra került!

Megjegyzés: Teli van helyesírási hibákkal, fórumon IG nevet sem sikerült beállítani, és a formázásról illetve a tartalmáról ne is beszéljünk.

Üdv.:KR3MX

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.