Jump to content

Alexander Cooper élettörténete

Laci

Ajánlott bejegyzések

Alexander Cooper-nak hívnak, 1995. szeptember 13-án születtem, délután 7 óra 40 perckor, a Los Santosi kórházban. Eléggé lemaradt kisgyermek voltam, mindössze 3 évesen tanultam meg beszélni, óvodába nem is jártam. Los Santosban viszont az életem mindig is meseszép volt, aminek a fejlettsége miatt mindig is az informatika érdekelt.

Szüleimmel nem sokat találkozhattam, mivel egyik nap, mikor erdő közelségében dolgoztak, megölték őket, ismeretlen tettesek, feltehetőleg lőfegyverrel, vadászpuskával. Ekkor 5 éves lehettem. Mivel nem volt ki befogadjon, és a helyi gyermekotthonok is zsúfoltak voltak, magamban éltem tovább, ezt azért engedélyezte a Los Santosi Bíróság, mivel eléggé intelligensnek tartottak engem az életre, és az ilyen fiatalon való önálló életre is.

Szerencsére tanult embernek mondhatom magam, mivel egy kéttannyelvű általános iskolában és gimnáziumban tanulhattam, ahová a felvételt a rólam elterjedt hír miatt szereztem (azaz hogy magamban élek 5 éves korom óta). Az általános iskolás éveim unalmasak és eseménymentesek voltak. Utáltam ezt a 8 évet. Viszont a gimnázium... Életem legjobb 4 éve volt. Ekkor voltam először (és utoljára is) szerelmes, ekkor vettem meg a legelső autóm, ami egy BMW M6 volt, ebből adódóan ekkor lett jogosítványom is. Röviden, éltem rendesen ezen időszakban.

Utána fordulatot vett az életem szakmai tekintetben nézve. Egy interneten látott hirdetésnek köszönhetem mindezt. Egyre jobban megtetszett az orvoslás, és nem is törődtem az informatikával. Nem is kellett nekem további kedv a jelentkezéshez, hamar fel is vettek San Fierro legelitebb orvosi egyetemére. Itt az Általános Sebészi karon végeztem, lediplomáztam, később pedig professzoráltam is.

A későbbieknek egy ideig nem folytattam a szakmám, fuvarozással foglalkoztam, minimálbér közeli pénz tettem le az asztalra... Nem sokáig... 2020. február: bekövetkezett a válsághelyzet a Los Santosi kórházban, ahol születtem. Nem sokat haboztam, jelentkeztem az állásra, annyi betöltetlen pozíció volt. Nem bántam meg, el kell ismernem... A közösség fergetegesen jó, imádatos érzés, mikor életet mentek. Egyre jobb pozíciót töltök be az OMSZ-nél, amire iszonyúan büszke vagyok, és remélem, hogy a mennyekből a szüleim is... 

2020. július elejét írjuk... A Főigazgató-Úr elhagyta a várost az OMSZ-nél. A pozíciót mostantól én töltöm be. Ez az életemben egy nagy esemény, amit sokan csak évek alatt tudnak elérni.

2020. augusztus közepe: Felhagytam az orvoslással és a rendvédelemnek szenteltem magam, ahol nagyapám múltjának köszönhetően Vezérezredesként kezdtem, természetesen meglévő tudásommal.

2020. szeptember vége: Kaptam egy ajánlatot: illegális értéktárgyak importálására lenne szükség, viszont a feladathoz egy rendvédelmi szakvát vágó pali kéne. Hiába vagyok egy jófiú, nagyon csábító ez a deal, és az a pénz, amit megkapnék, hát... pár szóval is: k*rva sok! Jelenleg igyekszek elcsenni néhány fegyvert a rendőrségtől, amit majd jópénzért továbbadok. Ekkor éreztem először, hogy nem kellett volna az orvoslásnak szánni az életem, se a rendvédelemnek. A drogok illata, a fegyverek hangja: szerelmes vagyok beléjük! Nemrég leadtam a Vezérezredes posztomat, viszont hamarosan a rendőrségtől is távozni szeretnék. A kollégákat szabadra engedem, de hát az élet ilyen, egyszer el kell engedni dolgokat. Én is ezt teszem: a PD-seket itthagyom a bánatba, és az utcasarki cimbiknek szánom magam. Viszont be is kell illeszkedni. Ezt pedig nehéz elnyerni, ha nem vagyok egy csoport tagja. Viszont miért ne lehetnék én a csoport feje? ...

Edited by Laci
aktualizálás

Szia, bővíteni kellene ezt a karaktertörténetet, és egy egybe álló szöveg kellene, hogy legyen formailag. Itt van egy általam megírt karaktertörténet bevezetése. Hasonlóan részletes és hosszú karaktertörténet esetén kaphatok meg a Dr.-i prefixet!

"1985.01.05 este 23:22 perc.... Ekkor született meg Amerikába egy kisebb falúba ez az intelligens fiatal ember aki már születése óta arra az útra hozta az élete ,hogy ő egy nagy városi gazdag személy legyen. De kezdjük az elejéről.... 1988.09.01... Eljött az a pillanat az életében amikor az ismeretsége alakult ki más néven az  óvoda. Nagyon nehezen tudott beilleszkedni a többi gyermek közé , elégé zárkózott gyermek kora volt nem szerette a nagy feltűnéseket ezért mindig próbálta a hozzá legpozitívabb utakat választani ha választás elé került. 2000.09.01.... Nagy változás érte itt az életét mondhatni itt egy második "esély-t" kapott annak reményébe ,hogy itt jobban tudjon érvényesülni, ismerkedni. Itt már jobban tudott érvényesülni ezért sok ismerőse lett és egy elégé jó ismeretségbe került mondhatni, ő volt a csillag fénye az iskolában ebben az egy évben. De sajnos nagyon nagy tragédia érte őt mivel 2001.09.11-én elvesztette az anyukáját a terrortámadás alatt ezért apjára maradt akiről annyit kell tudni ,hogy ő egy ezredes rangot töltött be a rendőrségnél ezért egy rendezett, és okos személy volt. Szóval a további életében az apja elégé ezt a fegyelmezettséget követelte tőle. Ezt nem igazán szerette de mégis sok dolgot tanult meg ebből ami az életében nagy hasznára vált. Mivel nem szerette azt amit az apja szeretett volna "belé erőltetni" ezért kifejlesztette a tudását az Informatikában illetve a Pénzügyekben is egyaránt. Sajnos ez neki elégé sokáig tartott ameddig ezt a kettő "főbb tehetségét" kifejlesztette addig ameddig csak bírta. 2015.02.12... Egy nagy változás megint az életében. Eddig csak azért járt nagyvárosokba  ,hogy a tudományait fejlessze azon kívül mindig abba az ócska falúba töltötte az élete nagy részét . Ezért az a döntés elé állt ,hogy felköltözzön egy nagyobb Amerikai városba ott hagyva a múltat és egy új életet kezdve belevághasson az Amerikai nagy életbe.... "

Edit: Ezt is ajánlani tudom ihlet szerzés végett: 

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.