Jump to content

Karaktertörténetek

Scott Dante

Ajánlott bejegyzések

Elm Street Pirus - Rap Dictionary

-Ren Buffalo (Leader) Karaktertöténete-

Ren Buffalonak hívnak, 1989-ben születtem Los Santosban. Nem voltunk szegények, mindig volt kaja az asztalon. Anyukám Jessica Ron takarítónő volt, apukám Jhon Buffalo pedig autószerelő volt. Amikor végeztem az iskolával 8-dik osztályában, elmentem tovább tanulni sima érettségire amit el is végeztem. Nem sokkal amikor kijöttem a suliból a haveri társaságom sokat nyúlt olyan dologba amibe nem kellett volna.. De nem sokkal én is belenyúltam, sok pia, a drogozás és mai napig ezekkel a szerekkel élek. Amikor eljöttem 2010-be a családomtól 1 évre rá anyukám rákos lett és elvitte... Édesapám teljesen összeomlott és elitta magát és 2015-ben meghalt. A történteket nem bírtam feldolgozni, teljesen össze omlottam. A házat én saját magam eladtam, és új életet kezdtem a szerekkel. Sokat jártam az utcákat sok verekedésbe belekeveredtem, sokat kondiztam is. Nem sokkal beköltöztem Malcolm Buffalohoz, sok mindent csináltunk, sok mindent jártunk át együtt. Mivel unokatestvérem volt de nekem mintha saját bátyám lett volna. Amikor megtudta, hogy én milyen szerekkel élek akkor csodálta valamennyire. Nem sokkal összebalhéztam az utcán az úgy nevezett CRIPS-el, mivel én sokat jártam az utcán tudtam róluk egy két dolgot, és hát mondhatni belém kötöttek. Aztán jött a PIRU BLOODS akikkel már előtte is jóban voltam, és elmondtam a történteket és csatlakoztam is. Emlékszem a beavatás égő cigarettával történt, és vér kellett folyjon. Nagyon kemény verést kaptam, belém nevelték a vadállatot. Sokat szívtunk ezután együtt és csak ittunk. Nem sokkal Malcolm Buffalo is csatlakozott aki összeverte a PIRU BLOODS vezetőjét, és nem sokkal mellé álltak és bekerűlt vezető pozícióba. Mivel nagyon jóba voltunk Malcolm Buffaloval nem sokkal én is vezető pozíciót töltöttem be, vele együtt. A Cripsnek vissza kell adni azt amit adott, és mai napig ezt tervezzük. Nekem teljesen jó így ahogy most van, és örülök, hogy a testvéremmel lehetek, és a többi családtagommal azaz a Piru Bloods.

Edited by Ryko
  • Like 3
  • Köszi 1

Screenshot_20200525-142822_Gallery.jpg

Malcolm Buffalonak hívnak, ismertebb nevemen Killa Face-nek. 1987-ben születtem Miamiban, és ott is nőttem fel, a családommal. Jómódú családban éltem, édesanyám Maria Hill titkárnő volt egy taxi vállalatnál, édesapám George Buffalo vállalkozó volt. Apámnak volt egy tuning műhelye a part mellett. Apámat nem láttam sokszor mindig dolgozott, szinte csak aludni járt haza. Én eközben elvégeztem a gimnáziumot, és készültem az egyetemre... De nem sokkal az előtt édesapám életet vesztette egy autóbalesetben, azt állítottak, hogy frontálisan ütközött, ám a kocsiját nem láttuk sose az után. Anyám azt állította, hogy bandások ölték meg a múltja végett, de én erről semmit sem tudtam. Nem sokkal ez után elköltöztem Los Santosba új életet kezdeni, az egyetemet persze ott hagytam. Bár leginkább a múltam végett költöztem oda, édesapám itt nőtt fel, kiakarom deríteni a múltját. 2015-öt irtunk amikor elég nagy nyomra találtam, megtaláltam édesapám egyik garázsát. Mint örökös, átvettem a kulcsot. A garázsban olyanokra bukkantam amit sose képzeltem volna el állt bent egy 1951-es Ford Pick Up a platója le volt takarva egy nagy lepedővel, az alatt nagyjából 100kg kábítószer volt becsomagolva illetve egy rakatnyi fegyver tölténnyel. Miközben hátul a garásban matattam, hallottam, hogy valaki csenget, a félelemtől kirohanva az ajtómban egy lelakott fiatal srác állt. Előszőr azt hittem kéregetni jött vagy estére szállást keres. De nem, bemutatkozott, Ren Buffalo vol, az unokatestvérem. Akiről semmit sem hallottam csak annyit, hogy létezik. Rennek nem volt háza és függő volt. Természetesen segíteni akartam rajta, adni egy esélyt neki. De pár héttel később volt egy balhéja a helyi Cripssel aki feltehetően felel az apám megölésért. Ezek után Ren csatlakozott a Piru Bloodsba, mit ne mondjak nem nagyon tűrtem el. Mikor meggyőződtem benne, hogy a crips a felelős a történtekért én is csatlakoztam. Nem ápoltam jó kapcsolatot a Piru vezetővel így pár incidens végett összeverekedtünk, mit ne mondjak szépen helyben hagytam, innen is kaptam a Killa Face nevemet amit azóta büszkén viselek. Mivel legyőztem a vezetőjüket, így a banda az én hátam mögé állt, és azóta is én vezetem a Pirut, Rennel az oldalamon. Megesküdtem aznap, hogy addig nem hagyom itt a várost amig a crips meg nem tanulja ki is az a Malcolm Buffalo. BLOODS FLY CRIPS DIE!

Edited by Malcolm Buffalo
  • Like 1

William Connornak hívnak, 1992.08.03 születtem a Los Santosi kórházban.Édes anyám Elisabeth Rose születésemkor meghalt, Édesapám Igor Connor pedig súlyos alkohol problémákkal szenvedett. A két testvéremmel bele keveredtünk a drogok világába,Én elég gyorsan le tudtam tenni viszont ők nem voltak enyire szerencsések.Sosem voltam rosz tanuló, Az iskola után köműves szerettem volna lenni viszont  újra bele keveredtem a drogok világába, de sajnos már nem tudtam letenni, így a mai napig is  ezekel a szerekel élek. Nem sokkal később megismerkedtem Ren Buffaloval  a  Piru Bloods-vezetőjével. Sokat hülyéskedtünk és felhozta azt a kérdést hogy '' nem-e akarok csatlakozni én is a Piruba?'' Én természetesen igen-t mondtam. Azóta Pirus vagyok, és a ezeken a napokon már ugy tekintek rájuk mintha a családom lenne.
                                                                                                                                             UI: köszönöm hogy végig olvastad. tudom kicsit rövid lett. :)

• Like 2

Jackson Camronnak hívnak , ismertebb nevemen , Cam'ron . 1992-ben születtem Los Santosban . Szüleim a születésem után kidobtak a családból , majd egy Los Santosi árvaházban nevelkedtem fel egészen 18 éves koromig amikor a haverokkal elkezdtük járni az utcákat. Nem kellett sok idő ahhoz hogy bele szagoljunk az illegális életbe . Az egyik napon éppen egy bárban söröztünk mikor felbukkant egy 3 tagból álló csapat , a Piru Bloods . Embereket kerestek maguknak . Én persze egyből igent mondtam az ajánlatukra , sajnos a barátaim viszont nem éltek ezzel a remek lehetőséggel . Az a nap óta velük csapatom , igaz azóta már jóval többen lettünk . Barátokat és ellenségeket is megismertünk . Az a bizonyos nap volt a legjobb nap az életemben. Amikor jártuk az utcákat megláttunk egy másik bandát közel a területünkhöz , ez a csoport a Crips volt . Kisebb , nagyobb konfliktusok után nem bírtunk egymás mellett élni tovább ezért összekaptunk amikor is sokan megsebesültek . A yard hamar ki is érkezett és a hátra maradt embereket megpróbálták elkapni , köztük engem is . Amikor is viszont felbukkantak a szövetséges emberek és mindent elsepertek , és kimenekítettek minket . Azóta is jóba vagyunk velük , viszont egy dolgot nem felejtünk el , BLOODS FLY CRIPS DIE!JimJonesCamron.jpg

Edited by Victory2k5
  • Like 1
  • Köszi 1

th?id=OIP.tbDEdA3nDM2G0GoTi_m9dgHaEK&pid=Api&P=0&w=293&h=165  

1989 születtem a Los Santosi korházban. A szüleim nagyon vártak hogy a világon legyek.Ahogy kezdtem növekedni szüleim eléggé neveletlennek kezdtek engem nézni. Apám anyám mindig vert Így eléggé rossz gyerekkorom volt. 8.-adikos voltam amikor már cigiztem és minden féle rosszba benn voltam. Verekedtem, Graffitiztem,ittam már később drogokhoz is nyúltam. Szinte már órákra nem mentünk be így egy idő után kirúgtak minket a iskolából. Majd megpróbáltunk kétkezünkel munkát végezni. Nem sokáig voltunk ott mivel drogoztunk,ittunk, igy nem nagyon jártunk be munkára sem.  Majd anyáméknak elege lett belőlem így kidobtak engem. Majd haveromhoz költöztem és nem tudtunk le állni a drogról és az ivásról sem. Kezdett a drog és a pia az agyunkra menni volt amikor egymásnak támadtunk neki. Majd haverokkal megígértük egymásnak hogy elmegyünk elvonóra. így is tettük nagyon nagy haladáson mentünk átt amikor már letettük a drogot és a piát. Anyámék vissza vettek és látták hogy kezdek javulni és ők is segítettek ebben. Amikor már a haverokkal leszoktunk a drogról és a piáról. Droghoz nem nyúltam hozzá de kocsit loptunk és fegyverekkel kereskedtünk így a rendőrök le akartak minket csukni de nem volt elég bizonyítékuk. loptunk szinte minden nap, fegyverekkel kereskedtünk. Majd úgy láttuk hogy kellene kisebb bandába mennünk.  újra rá szoktunk  a drogokra.El mentünk  keresni bandákat egyszer csak észre vettük hogy a piru box csapatot keres és mi elhatároztuk hogy oda megyünk. Így is tettük oda mentünk haverkodtunk  megnézték hogyan boxolunk. Jól boxoltunk ezért felvettek minket egy kis időre   amíg megbízhatnak bennünk. Eltelt pár nap majd egyszer csak mondták hogy mennyek be a házba . Úgy is tettem be mentem és  ott tetováltak a karomra. Onnantól Piru-s lettem. Ez az én történetem.

th?id=OIP.S_Xt9FNuRMu1MaAAdJ5wDgAAAA&pid=Api&P=0&w=300&h=300 

UI: Owen Asher  köszi hogy elolvastad a történetem.

Edited by Jhon Frederico
  • Like 1
  • Köszi 1

Idlewood Bloods Gang- -Pályázat-

Carlos Mendez-nek hívnak 1997-ben születtem a Los Santosi korházban. Apám Charlos Fuentes villanyszerelő volt, Édesanyám Bonnie Parker vállalkozó. Ahogy kezdtem felnőni szüleim eléggé rossz embernek tartottak. Apám, Anyám mindig vert ezért nem volt fényes gyerekkorom. Baráti társaságomban már több ember nyúlt drogokhoz és italokhoz. 17 éves voltam amikor már cigiztem és ittam. Haverokkal Verekedtünk, és ittunk addig fajult a dolog, hogy haverokkal össze vesztem és elkezdtem én is különféle drogokhoz nyúlni. Majd szüleimnek elegük lett belőlem, és kidobtak a házból. Elkezdtem az utcát járni, drogokat árulni, és fegyvereket. Az utcán találkoztam Owen-el és ketten nyomtuk a bizniszt. Észre vettük, hogy a Piru Bloods box csapatot keres, és elmentünk oda Owen-el haverkodtunk bemutatkoztunk nekik és minden jól ment. Egyik nap behívott a főnök a házába fegyvert tartott a fejemhez és mondta, hogy feküdjek az ágyra, és ő elővett egy pillangókést majd a mellkasomba vésett egy PIRU BLOODS feliratot. Azóta is velük élek ők a családom... Bloods Fly And Crips Die!

Köszönöm, hogy elolvastad a lapomat (tudom kevés lett de a lényeg benn van😀)

• Köszi 1

Az én nevem Asaad Booker   és  vice city  korházban  születem 1998 ban  és  olyan kis fiu koromban apám kezte tanitani a kosarazás-t  Édes apám neve James Booker és édes anyám nak a neve Jessica Booker a hobim a kosarazás ,horgászás,tetoválás és kis koromban a gettoban laktunk  sok lövöldözést és kis koromban féltem a fegyverektöl de ma már nem és apám elhagyta  anyámat amikor kb voltam 3-4 éves talán anyám alig tudot eltartani engem és anyám kapot egy jobb álást az egyik kis boltban és sajnos ott a gettoban sok a rablás és anyám elhunyt ott és egy kék ruhás ember lötele és kb olyan 15 éves lehetem adig valahogy apámhoz költöztem és ott laktam  és találkoztam és összehaverkodtunk és vedeltünk és 17 éves koromban jelentkeztem a piru bloods box csapatába

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Bejelentkezés
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.