JeffryGray Létrehozva: Május 23, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 23, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: -Jeffry Gray- Panaszra tett játékos IC neve -Han Lue, Kurosaki Kun (triad maffia) - Panasz oka: -ok nélküli "bánópénz" követelés, forgalmas helyen non rp, Miután feleledtem a kórháznál, egy pár percet futkostam ott, és egyszer csak odajott hozzám Han Lue, és Kurosaki Iun, azthiszem egy Audi r8al, de nem ez a lényeg, hanem elkezdtek követelni bánópénzt, mert ha nem fizetek megszurkalnak, erre én megkerdeztem h mit fizessek, és röhögtem egyet ic, erre kiszalltak az autóból, és ok nélkül nekialltak ütni baseball ütővel, a másik meg rugdosott, én futottam be vissza a kórház épületébe, és ott is ütött baseballutovel, de mivel én laggoltam, és leleptem ezért a lognak a vége nincs meg, mind ez tegnap történt! - Bizonyíték (videó, kép, log): -https://kepkuldes.com/image/Kam8WL - Edited Május 24, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Ui: ehhez bárki hozzaszolhat, sokszor nehany triados miatt nem élvezhető a játék, mert mindig kötekednek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 NON-ra nem NON a válasz és azt mondtad, hogy azért léptél ki mert indokolatlanul vertek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @Jason Lee elhiheted h forgalmas helyen nem fogom hagyni, hogy dm-ezzenek, ennyi erővel én is oda megyek barkihez a város legforgalmasabb pontján, és leutom baseballutovel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Ők is hibáztak te is hibáztál. Nem kilépni kellet volna hanem admint hívni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) Bocs, de ha meghaltam volna, úgy nem tudok közbe pm-et írni, meg el is ment a kedvem a gametol az eset után... Edited Május 23, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) De tudsz PM-et írni de mindegy. Az meg hogy miattunk élvezhetetlen a játék azt nem hiszem ugyanis nem szoktunk csak úgy beszólogatni. Ez RP egyszer fent egyszer lent. Edited Május 23, 2020 by Jason Lee 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Ha meghalsz, akkor nm tudsz se a chatbe írni, se pm-et, mellesleg n véletlen van szerintem elég sok pk-a triad néhány tagjara Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Arról van képed ahogy ütnek? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Na jolvan ám, te úgy magyarázol, h a közelbe se voltál, mellesleg szerintem neked nincs jogod engem szamonkerni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Egyébként szerintem az nem NON RP mert bánó pénzt kértek. IRL is vannak olyanok akik beszólnak és pénzt kérnek. Esetleg ami hibát véthettek az hogy forgalmas helyen tették ezt. De te kiléptél ami szintén hiba volt. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (pm et tudsz írni F8 al) Hello! én Triádos voltam és a véleményem az hogy A Triád egy Maffia és így is kéne viselkednie néhány tagjának. Mert néhány tag vissza él azzal hogy Maffia és nem úgy viselkedik ahogy kéne (én is sokáig így viselkedtem de meg bántam és e miatt is szálltam ki és még pár indok miatt... ) Viszont annyit meg tudok érteni hogy Han Lue és Kurosaki Kun mindig is úgymond kemény legényt RP-ztek és emiatt is viselkedhetnek így de néha van amikor túl sok ahogy el nézem a PK kat amik most sorra jönnek rájuk. Szerintem ezt a következő Metting-en meg kellene beszélniük 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Nem számon kértelek csak bizonyíték-od nincs hogy ütötték. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Scott Dante Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) Sziasztok! A PK-T én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül! Esetleg TS3-man megtudjuk beszélni valamikor az ügyet az érintettekkel? És a panasztévővel? Ha igen írjátok le, és holnap várlak titeket a várómba. Edited Május 23, 2020 by Ryko Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @Alexandra Barlow köszönöm, látom nem csak én voltam ennek "bántottja" Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 100%-ban támogatom amit Alexandra írt de az hogy sorban kapják a pk-kat arról volt szó és meetingen megbeszélünk mindent. Ez az karakterük Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @JeffryGray ha egy normális Maffiát akarnak csinálni a szerveren ezeket a hibákat ki kellene sürgősen javiítani.Vagy senki nem fogja komolyan venni ezt a Maffát Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Szerintem egy részét, nagyon nem lehet komolyan venni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Minden Tiszteletem a játékban Lucy Liu és Pete Hon nak mert próbálnak mindent ki hozni belőle és komolyan vesznek minden kis problémát és korrekten gondolkodnak de ez nem nagyon mondható el pár emberről a Maffiában Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 És nem szeretnék vele meg bántani senkit IRL mindegyik Triádos jó fej ezt az IC karakterükre gondolom. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Tudom, Peterel már némileg beszéltem is dc-n Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Peter? én Pete t mondtam. valamit félre értek? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 És ha valamelyik Triádos nem tudná Luke Feng vagyok. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @JeffryGray holnap fel jönnél TS-re? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) 27 perce, Jason Lee said: 100%-ban támogatom amit Alexandra írt de az hogy sorban kapják a pk-kat arról volt szó és meetingen megbeszélünk mindent. Ez az karakterük Bocs, erre véletlen valaszoltam Edited Május 23, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések