Jump to content

Jeffry Gray panasza, Han Lue, és Kurosaki Kun-r [RYKO]

JeffryGray

Ajánlott bejegyzések

N_vtelen-1.png

Panasztevő játékos IC neve:

-Jeffry Gray-

Panaszra tett játékos IC neve

-Han Lue, Kurosaki Kun (triad maffia) -

Panasz oka:

-ok nélküli "bánópénz" követelés, forgalmas helyen non rp,     Miután feleledtem a kórháznál, egy pár percet futkostam ott, és egyszer csak odajott hozzám Han Lue, és Kurosaki Iun, azthiszem egy Audi r8al, de nem ez a lényeg, hanem elkezdtek követelni bánópénzt, mert ha nem fizetek megszurkalnak, erre én megkerdeztem h mit fizessek, és röhögtem egyet ic, erre kiszalltak az autóból, és ok nélkül nekialltak ütni baseball ütővel, a másik meg rugdosott, én futottam be vissza a kórház épületébe, és ott is ütött baseballutovel, de mivel én laggoltam, és leleptem ezért a lognak a vége nincs meg, mind ez tegnap történt! -

Bizonyíték (videó, kép, log):

-https://kepkuldes.com/image/Kam8WL - 

Edited by Ryko

(pm et tudsz írni F8 al) Hello! én Triádos voltam és a véleményem az hogy A Triád egy Maffia és így is kéne viselkednie néhány tagjának. Mert néhány tag vissza él azzal hogy Maffia és nem úgy viselkedik ahogy kéne (én is sokáig így viselkedtem de meg bántam és e miatt is szálltam ki és még pár indok miatt... ) Viszont annyit meg tudok érteni hogy Han Lue és Kurosaki Kun mindig is úgymond  kemény legényt RP-ztek és emiatt is viselkedhetnek így de néha van amikor túl sok ahogy el nézem a PK kat amik most  sorra jönnek rájuk. Szerintem ezt a következő Metting-en meg kellene beszélniük 

• Like 1

Sziasztok!

A PK-T én fogom bírálni!
Várom az érintettek válaszát 24 órán belül!

Esetleg TS3-man megtudjuk beszélni valamikor az ügyet az érintettekkel? És a panasztévővel?
Ha igen írjátok le, és holnap várlak titeket a várómba.

Edited by Ryko

Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.