JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @Jason Lee pontosan miért? És kihez/kikhez Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) 40 perce, Ryko said: Sziasztok! A PK-T én fogom bírálni! Várom az érintettek válaszát 24 órán belül! Esetleg TS3-man megtudjuk beszélni valamikor az ügyet az érintettekkel? És a panasztévővel? Ha igen írjátok le, és holnap várlak titeket a várómba. @Rykoattól függ, hány óra felé, nkm kB reggel 10 lenne jó @Ryko Edited Május 23, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) Sziasztok! Én ott voltam kórháznál, és láttam a egészet és ts-en is beszéltem Kurosaki és Han-nal. Annak hogy "bánópénzt" követelnek annak van oka, és tegnap volt ok rá HA jól emlékszem, ez nem nonrp. Az meg IC ügy hogy ha volt ok-rá akkor animba ütnek, mivel az nem DM, ha forgalmas helyen is van nem számít mivel CSAK anim, és alapból te csináltad rosszul mivel, hogy ki léptél ez egy "RP alóli kilépés". Edit: "Ui: ehhez bárki hozzaszolhat, sokszor nehany triados miatt nem élvezhető a játék, mert mindig kötekednek" Erre inkább nem is válaszolok. Itt van a fórumon a panaszkönyv és ha nem tudott élvezni a játékot akkor nyugodtan ott van a Pk lehetőség. Vagy szólsz valamelyik tulajnak, vagy nagyobb adminak és ő ki vizsgálja a "ügyet". Edited Május 23, 2020 by Pete Hon 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kurosaki Kun Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Ijajjjj bajátom ez teljesen jogos volt,összetörted a kocsinkat onnan akár animba is verhetünk szó nélkül,nekem este jó a TS Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @Pete Hon ez így van de amit én le írtam abban is van némi igazság. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @Alexandra Barlow Már szigorúbb a maffia szabályzata. Arról nem én tehetek hogy a tagok el mennek és okkal meg vernek egy embert, főleg ha nem is vagyunk fent én vagy Lucy. Ha a tagoknak be szól valaki, azt semelyik tag se szereti, ha be szólnak egy tagnak valószínűleg verés lesz a vége. Arra hogy valaki vissza él a maffia jogával, megint azt tudom mondani hogy ott van a PK lehetőség, de ha nem akarnak nagy ügyet akkor minden nap fent vagyunk TS-en Én is és Lucy is, illetve már Han-nak is lehet szólni mivel ő lett a másik alleader, ha valaki szól nekünk hogy valamelyik taggal baja van akkor szívesen várjuk TS-en és ha kell akkor adunk egy napot amikor a panaszkodást lehet elmondani. Illetve engem DC-n (Discord) is meg lehet találni engem. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @Pete Hon Értem akkor én innentől ki is maradok a PK ból mert nem tudok már mit szólni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 23, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) Volt okunk arra hogy pénzt kértünk,összetötted a verdát plussz az IC karakterünk ilyen ha kiröhögnek vagy beszólnak azt nem türjük,így megverjük.Az tulzás hogy folyamatosan kapjuk a PK-t nem is szoktunk kapni csak ritkán.Miért nem élvezed a Triád Maffia miatt a játékot?Nem kéne beszólni,kiröhögni vagy összetörni az aútót ezesetben békén hagynánk.Azzal nem tudok mit kezdeni hogy ilyen az IC karakterünk.(az én IC karakteremről beszélek meg a Kurosaki-éról,mi vagyunk ilyenek IC) Edited Május 23, 2020 by Han Lue Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Szerintem itt el mondhatjuk hogy Han Lue és Kurosaki Kun nak nem kelet volna kórház előtt meg vernie jeffryt és még oda bent is mert ez egy forgalmas hely a valóságban.Viszont Jeffry nagyobb szabály sértést követett el mivel ki lépett RP alól és nem is tagadja (szerintem ezt le lehet szűrni ) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 23, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Én nem ütöttem a kórházban az Kurosaki lehetett.Az hogy mi a kórház előtt elverünk valakit az IC ügy oda rendőrt kell hívni aki intézi.Az nem lenne IC ügy ha mi a kórház előtt lőnénk rá az már más,direkt nem lőttünk,hanem vertük ököllel,mivel azt a szabályzat nem tiltja Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 ez így más viszont jeffry akkor is szabályt sértett Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 23 perce, Han Lue said: Én nem ütöttem a kórházban az Kurosaki lehetett.Az hogy mi a kórház előtt elverünk valakit az IC ügy oda rendőrt kell hívni aki intézi.Az nem lenne IC ügy ha mi a kórház előtt lőnénk rá az már más,direkt nem lőttünk,hanem vertük ököllel,mivel azt a szabályzat nem tiltja Baseballutovel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 És akkor azt mondjátok meg, h mikor törtem össze a kocsitokat? Mert szinte végig jailben voltam az elmúlt pár napban, mert a dolgaim ic nem úgy jöttek ossze Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 23, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 1. Egyszavas HSZ 2.Szabad baseball ütővel verekedni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 De arra nem válaszoltal, h mikor is tortem össze? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 23, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) Kurosaki-tól kérdezd,nekem mondta hogy fizettessük ki vele az autót mert egyszer neki ment Edited Május 23, 2020 by Han Lue Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 2 órája , Kurosaki Kun said: Ijajjjj bajátom ez teljesen jogos volt,összetörted a kocsinkat onnan akár animba is verhetünk szó nélkül,nekem este jó a TS Reggel 10 óra Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 @Kurosaki Kunna akkor mondd el, mikor is tortem én össze a kocsid? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 megjegyzés: nem mindenki van fent fél 2 kor szóval nem hiszem hogy válaszol Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 Max majd reggel Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 23 perce, Alexandra Barlow said: Max majd reggel Volt egy ilyen érzésem xd, nm is vártam most Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Chriss Hozzászólva: Május 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 @JeffryGrayMost amúgy hogy megvertek az teljesen jogos volt. Te léptél ki RP közben és nem lesznek azért fent TS-en reggel 10-kor, hogy egy ügyet beszéljenek Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Kurosaki Kun Hozzászólva: Május 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 8 órája , JeffryGray said: @Kurosaki Kunna akkor mondd el, mikor is tortem én össze a kocsid? Még az előtt belementél a Lambómba egy 10 perce,utánna mentünk keresni téged Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 24, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 (módosított) @Kurosaki Kun akkor ez egy nagyon durva félreértés, amikornodajottetek hozzám, akkor telt le a 300pes jailem, milyen autóval "voltam"? Edited Május 24, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Szuperadmin Terciusz Hozzászólva: Május 24, 2020 Szuperadmin Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 Akkor lehet összetévesztett valakivel Kurosaki,viszont ha tőled kérte a pénzt ez akkor is IC ügy Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések