Matthew Ruiz Létrehozva: Május 23, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 23, 2020 Panasztevő játékos IC neve: Alexandra Barlow Panaszra tett játékos IC neve -Jeffry Gray- Panasz oka: -OMSZ es duty ban verekszik - Bizonyíték (videó, kép, log): https://imgur.com/WB7gxUm nem hinném hogy véletlen ütött meg mert többször is meg ütött és utánna el futott Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matthew Ruiz Hozzászólva: Május 23, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 UI: azért vert meg mert amikor rá csapott a seggemre akkor én meg ütöttem egyszer hogy hadja abba és utánna le ment a fél életem mert úgy meg vert Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 23, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 23, 2020 (módosított) Bocsi, sztem h racsapok a seggedre ic, az nagyon durván ic-ügy, mellesleg eléggé lent lehetett a HP-d, mert 2x ütöttem vissza, mellesleg már nem vagyok omsz és Edited Május 23, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 Sziasztok! Azzal, hogy megüt azzal nincs semmi probléma, még akkor se ha OMSZ-es. Illetve látszódik a képen, hogy RPsen a seggedre csap, valszeg ezért ütött meg, hogy valami interakció legyen. Illetve tárgytalan is részben a dolog, mivel már nem OMSZ-es Jeffry Gray. Ezért a panasz jogtalan! Zárom/Helyezem! 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések