Matteo Lorenzo Létrehozva: Május 24, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 24, 2020 (módosított) Panasztevő játékos IC neve: Jhon Frederico Panaszra tett adminisztrátor neve: KR3MX Panasz oka: Úgy volt az egész, hogy haverral találkoztunk az orosz maffia vezetővel. Kérdezte tőlünk, hogy nem érdekel-e fegyver, lőszer, drog stb. Mondtuk, hogy nem, vagyis a haverom mondta, mert én egész végig a kocsiban voltam. Kérdezte a haverom tőle, az orosz leadertől, hogy őt érdekli-e 9mm-es töltény. Mondta, hogy igen. Haverom mondta, hogy 1300/db a töltény ára, a leader pedig mondta, hogy 800/db-ba megveszi. Haverom azt mondta, hogy annyiba nem adja oda. Mondta az orosz, hogy akkor egye fene, megveszi. Mondta hogy 10p, addig mi ott vártunk autóbérlő környékén. Megérkezett az orosz leader, majd mondtam neki, hogy még tudunk szerezni sokat, kb 300db-ot, vagy többet, mert ugye, ezt mi is úgy vettük pénzért, pont akkor, mert több nem is volt nálunk. Haver kihozta a töltényeket, mondta neki az árát. A leader válaszolt, hogy itt nem lesz jó, mert sokszor volt az, hogy a zsaruk elkapták. Erre mi elmentünk a dokkokhoz, ott leszált KR3MX és társa repülővel és ránk fogdták a fegyvert. Haver ütni kezdte őket, ezért ő meg is kapta a jogos bannt. Én folytattam az rp-t. Átadtam a pénzem, majd az orosz RP-zte, hogy vezessem oda a garázsomhoz, a kocsihoz és a házaimhoz. Én mondtam, hogy ilyet nem lehet, de mondták hogy: Ilyet miért ne lehetne? Még KR3MX is ezt mondta. Erre, én utánna jártam a dolgoknak, hogy lehet-e ilyet azt mondta KrisT hogy ő szerinte nem lehet, de rá kérdez Peter-re. Ő neki is az volt a válasza, hogy nem. Megkérdeztem Daniel-t ő is mondta, hogy ilyet nem lehet. Ezért tartóm oktalan-nak a bannom, amiből már kaptam UB-t 300 perc fejében, amit már le is ültem, de nem akarom, hogy jogtalan ban esetén hátrányom legyen belőle a jövőmre nézve, például frakcióba jelentkezés, vagy elkönyveljenek úgy, mint aki már megjárt egy bant. KrisT kérte, hogy a megbeszélés végett nyissak egy panaszkönyvet, hogy akkor döntés szülessen az üggyel kapcsolatban. Bizonyíték (videó, kép, log): -válasz helye- Edited Május 24, 2020 by Jhon Frederico Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KrisT Hozzászólva: Május 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 Sziasztok! Én kértem, hogy tegyünk pontot az ügy vérére, és megbeszélés végett nyisson @Jhon Frederico PK-t. Írjátok le mindketten pontosan, hogy mi történt. (@KR3MX @Jhon Frederico) Jhon, ha lehet, szerkeszd a témát, és a Panasz oka-ba írd le minden egyed érdemi részletét az ügynek. Kérve lett tőlem, hogy @Peter Hicks bírálja az ügyet. Ha lehetséges, és vállalja, akkor ő fogja bírálni. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Május 24, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 12 perce, Krist said: Sziasztok! Én kértem, hogy tegyünk pontot az ügy vérére, és megbeszélés végett nyisson @Jhon Frederico PK-t. Írjátok le mindketten pontosan, hogy mi történt. (@KR3MX @Jhon Frederico) Jhon, ha lehet, szerkeszd a témát, és a Panasz oka-ba írd le minden egyed érdemi részletét az ügynek. Kérve lett tőlem, hogy @Peter Hicks bírálja az ügyet. Ha lehetséges, és vállalja, akkor ő fogja bírálni. Rendben leírtam. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 24, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 Sziasztok! Én erre már részletesebben KrisTnek leírtam mindent. Itt már csak nagyobb vonalakban szeretnék a dolgokra válaszolni. Mivel nem érzem komolynak ezt a PK-t, mivel jelenleg nem tudok fel mutatni egy logot se, egy képet se, szóval semmit, mivel az ügy 3 hete történhetett kb. Szóval, hogy akkor miért is vettük el RPsen a kocsi kulcsodat?(Igazából gondolom erre a kérdésre várod itt a válaszomat) Azért vettük el, mivel ahogy te is mondtad, úgy én is csak ezt tudom mondani, hogy mi azért akartuk, hogy elvezess a kocsijaidhoz, mivel ahogy megbeszéltétek Ivankovval, hogy nektek még van 300 lőszeretek, viszont azt még nem adjátok el. Innentől tudtok, hogy valahol azt tároljátok ezért szerettük volna azt RPzni, hogy akkor vezess el minket a kocsijaidhoz. Szerintem különbség van a között, hogy kirabolunk téged és utána ha kedvünk úgy tartja akkor mondjuk, hogy vigyél el a kocsijaidhoz, és különbség van a között, hogy nekünk információnk van arról, hogy nektek a van még 300 lőszeretek ezért, a nálad található kocsikulcsokat elvesszük és megmondjuk neked, hogy vezess el a kocsijaidhoz(Persze csak azokhoz ami nem garázsban áll, amivel RPs lenne, ugye GPS-t RPzni.) Szóval nem feltétlenül vesztettél el volna bármit is ha nem tagadod meg az RP-t. Viszont te kijelentetted, hogy RP-t tagadsz meg. Annak ellenére, hogy akkor szabályos lett volna az amit csinálni akartunk, vagy nem. Attól még a bannod szerintem jogos, mivel az RP-t megtagadtad. Ha helyesen akartál volna eljárni akkor az RP-t nem tagadod meg, hanem végig RPzel és ha problémád van az üggyel akkor mész PK-ra és ha jogosnak ítélik a panaszodat akkor visszakaptad volna amit jogtalanul vettünk volna el. Végezetül, nem értem, hogy miért lett felhozva ez a probléma újra, mikor erről az ügyről már PK-n meg lett beszélve minden: És kiemelnék egy hsz.-t: Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Matteo Lorenzo Hozzászólva: Május 24, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 24, 2020 Nem RP-t tagadtam, hanem véleményem szerint NonRP-t. Nem volt a helyszínen a kocsijaim, a házaim, és a garázsaim sem. Ilyet nem lehet csinálni tudtommal, hogy rablás esetén a nem a helyszínen lévő házaimat, kocsijaimat, garázsaimat ti kiraboljátok, akárhogy is nézem. A szerver szabályzata szerint kulcsot nem lehet elvenni. Értem, hogy az csak RP lett volna. A bann mégpedig jogtalan, mert nem RP-t tagadtam meg, pl egy RP-s igazoltatást, hanem egy NonRP-t, amibe bele akartatok rángatni. Ezért bannoltatok. Úgy gondolom, hogy a NonRP-t megelőzni kell, nem panaszkönyveket nyitni, miután hagytam, hogy le NonRP-zzenek engem. Igaz? Ez a véleményem. Utána már mondhattam volna bármit.. A problémát megelőzni kell, nem orvosolni. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KR3MX Hozzászólva: Május 25, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 25, 2020 Nem értem, hogy miért változott volna, ez szerintem mivel tudtuk, hogy nektek van még 300 lőszeretek ezért jogosan jártunk volna el. - Viszont csak ismételgetem magamat, ezt az egészet amúgy is már egy PK formájában megtárgyaltuk. Igazából várom a PK-t bíráló személy véleményét. Bár nem hiszem, hogyha egyszer már kijelentették, hogy jogosan jártam el, hogy akkor most ez máshogy lenne... Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Május 26, 2020 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Május 26, 2020 Te RP megtagadásért kaptál ban-t, amit ráadásul te választottál, mert nem voltál hajlandó folytatni az RP-t. Tehát a bannod jogos volt. Amíg folytattad volna az RP-t (de nem tetted), hívhattál volna más adminisztrátort, hogy szabályos-e az RP, amit az oroszosok csinálnak, vagy az RP után tehettél volna egy panaszkönyvet, ami ha jogos, visszakapod a cuccaid. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések