Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Taxi pályázat

Ajánlott bejegyzések

OOC magamról

Máténak hívnak 14 éves vagyok.Kedvenc hobbim a horgászat és a gépezés.
Ibrányban élek ami egy kisebb város.Van egy kutyám akit én neveltem fel,rá mindíg szakítok időt.
Legtobb szabadidőmben horgászok.Az MTA-val komolyabban 1-éve keztem el játszani.
Ezalatt az 1 év alatt sokat tapasztaltam és tanultam rp téren.Más játékal nem nagyon játszom.
Amivel régebben játszottam játékok:cs:go,gta 5,fifa,need for speed.
De leginkább engem az MTA világa vonz.A nextgamingon 1 éve játszom és 33500 játszott percem van a szerverbe
Eddigi frakciók amibe voltam:PD,Taxi,OMSZ,Triád maffia.

.

Ic önélatrajz!
(lesz név váltás)River Mitchell-naka hívnak 25 éves vagyok.Liverpool-ban születtem 1995.03.23-án.Családommal Los Santosba költöztünk.Én nem akartam elköltözni,ezért nagyon megviselt hogy ott kellett hagynom a barátokat és az iskolát.14-éves koromban sajnos ezért egy rossz társaságba kerültem be.Akik mindig belevittek minden rossz/durva dologba.És ahogy nőttem sajnos egyre durvább dolgokat csináltunk.17 éves koromba szüleim meghaltak egy autó balesetben.Egyedül marattam ezért míg 18 éves nem lettem kereszt szüleimnél laktam.Ott hálaistennek kikerültem a rossz társaságból,És utánna bekerültem egy baráti társaságba akik tisztességesek voltak szóval egy új élet vette kezdetét.A sulit befejeztem és lett egy érettségim amivel egy autós műhelyben dolgoztam .Utána pedig mikor már eltanultam ott az autó szerelést keresztszüleim garázsában szereltem .Utána lett egy saját műhelyem és egy vállalkozásom is.Meg ismertem egy lányt akit feleségül vettem és van 2 gyerekünk is,van szép házunk és persze meg van a műhelyem is.
-Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb.

1.Igazgató(leader)
2.Telep vezető(alleader)
3.Taxi vezető(nagyobb rangban lévő sofőr)
4.tanuló(újonc)

Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni:
-Első sorban aszt hogy a játékosok eltudjanak jutni a-ból b pontba.
-Egy jó rp közösséget és egyel több frakciót amibe ha akarnak a játékosok és van kedvük rpz-ni akkor tudjanak csatlakozni.

Miért pont ezt a frakciót választanád?
-Azért mert voltam már ebben a frakcióba és nagyon tetszett az rp .Nem mellesleg jókat lehet rpz-ni!ű

Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? 
-Ahogy említettem hogy a játékosok eljussanak a-ból b pontba.
-És hogy ameik játékos egy taxis akar lenni legyen lehetősége!

Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren?
-Ha összeszedett a frakció.Az emberek oda figyelnek és nem hülyéskednek hanem a frakcióra öszpontosítanak.

Miért téged válasszunk?
-Tapasztalt vagyok az rpk-ben és már több frakciónak voltam részese!
-Naponta akár több órákat is fent tudok lenné és mindet akár a frakcióra tudom szánni.
-Az emberekkel szemben tisztelet tudó vagyok.És tudok máshoz alkalmazkodni.
-Szeretek nagyon rpz-ni.

Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Ha igen, hol, és milyen frakcióé? Mennyi ideig?

Nem még nem voltam!

Bi:River Mitchell köszi hogy végig olvastad és szántál rá időt!

Edited by River Mitchell

• GameAdmin 5

Kedves Pályázó!

A lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését ezért az elutasításra került!

Megjegyzés: A lapod formázása szerintem nem a legjobb. Viszont leginkább a tartalmával volt a probléma, nem fejtettél ki mindent normálisan. Illetve UCP-t nem mellékeltél, viszont az AdminJail-jeid száma sem alacsony.

Üdv.:KR3MX

• KR3MX locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.