JeffryGray Létrehozva: Május 28, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 28, 2020 (módosított) Magamról : Sziasztok! Dezső Csanádnak hívnak, és 15 éves vagyok. 2004.10.25.-én jöttem a világra Pécsett. Jelenleg egy kisebb faluban élünk apukámmal és anyukámmal. Apukám a mezőgazdaságban dolgozik, anyukám szociális szférában (idős gondozó). Ők mindig próbálták a jóra nevelni, és általában sikerült is nekik. A főbb hobbijaim közé tartozik a horgászat, főzés, építgetés és a számítógépezés. A horgászatban némileg szereztem 1-2 versenyen figyelmet, mert már 2 versenyen lettem a top 3ban. A főzést hobbiszinten csinálom, de azt is azért, mert nem szeretném mindig anyumat valami hulyeseggel terhelni. Építgetni azért szeretek, mert kőművesnek tanulok, és mivel most nincsenek gyakorlati órák, ezert jól jön egy kis itthoni gyakorlás. Számítógepezni akkor szoktam általában, ha kedvem támad egy kis játékhoz. (általában kedvem támad ) Főleg az MTA-val szoktam játszani, azon belül is a nextgamingen. Nem vagyok a legjobb tanuló (kettes-hármas) de mindig próbálom a lehető legjobbat kihozni az adott helyzetből. Magamról a játékban: Jeffry Graynek hívnak, 1980.10.25.-én jöttem világra a Los Santosi kórházban. Jelenleg az önkormányzatnál dolgozom kozterülerfelügyelőként, de régebben dolgoztam az OMSZ-nél is. A szerveren nemregiben colt egy 2 szintes családi házam, közepes garázzsal, amit anyagi gondjaim miatt el kellett adnom, jelenleg az életem megint olyan jó irányba halad, hoz sikerült vásárolnom egy új garázst Los Santosban. Jelenleg egy autóm van, az is egy fullversenyes+összkerekes Audi a8. A későbbiekben szeretnék vásárolni majd egy Subarut. Voltam már frakcióban az OMSZ-nyél, és jelenleg is frakciótag vagyok az önkormányzatnál Hányszor voltál admin jailben? https://kepkuldes.com/image/KFlblq https://kepkuldes.com/image/KFlS1f Az ucp-m nem a legszebb, de mostanában próbálok a legjobbra törekedni Hányszor voltál banolva? https://kepkuldes.com/image/KFlUh3. Bannom: nincs, és nm is lesz Szerinted mi egy adminisztrátor feladata?: Az én véleményem szerint, egy admin feladata az, hogy segítse az új játékosokat, és szankcionálja azon játékosokat, akik nem tartják be a szabályokat. Az adminnak ismernie kell az egész rp-szabályzatot, hogy a lehető legjobban tudja kiosztani az adott játékosnak a szankciót, mellesleg az sem hátrány, ha az adott admin elmagyarazza a szabályszegő játékosnak, hogy legközelebb mit ne csinaljon Aktivitási idő. Napi szinten 3-4-5 órát vagyok a szerveren, ebből minimum 2 órát tudnék dutyzni, hogy a jelenlegi frakciómmal is foglalkozni tudjak Mi a véleményed a csapatmunkáról? Véleményem szerint, a csapatmunka az egyik legfőbb dolog a szerveren mint ahogy irl is. Néha az ember semmire nem menne egyedül, ha nincs körülötte legalább 2-3 ember, akiktől ha úgy van, tud tanácsot kérni. Fontos csapatban dolgozni, hogy esetleges elakadasoknal egymást segíteni, védeni tudjuk Miért pont téged válasszunk? Mert a szerveren 21000+ percem van, és eléggé ismerem az rp-t, es ismerem a szabályokat is, tény és való, a jailjeimet nézve, én is szoktam hibákat elkövetni, de aki néha nem követ el hibákat, az valójában nem ember Miért jelentkeztél adminisztrátornak? Mert egy szerver életében sem tudtam ilyen szerepet betolteni, és szeretném magam kiprobalni adminkent is, (adminsegéd már voltam fly MTA-n) Pozitív tulajdonságok.: 1.Segítőkész, 2. nyugodt természetű, 3. figyelmes. 4. és szorgalmas (persze ha nem tanulásról van szó) Negatív tulajdonságok.: 1.Néha lusta, 2. sokszor elkések ha valahova menni kell, 3. túl sokat ülök néha a számítógép előtt, 4. káromkodni is szoktam Edited Május 29, 2020 by JeffryGray 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 28, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 28, 2020 (módosított) Ui: tudom nincs a legszebben megformázva, de az éjszaka kellős közepén írtam és telefonról, , remélem elnyeri a tetszéseteket Edited Május 29, 2020 by JeffryGray Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
KraTos Hozzászólva: Május 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2020 Egy hete volt veled egy kisebb "RP"-m amikor admint hívtál rám mert fogalmad nem volt a szabályzatról. Össze vissza ugráltál kibújva az RP alól. Még egy darabig tanulgasd szerintem a szabályzatot és, hogy mit lehet mit nem. Nem erőltetném ezt az admin dolgot a helyedbe egyelőre. És ezt most ne bántásnak vagy akárminek vedd. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2020 (módosított) @KraTos azért hívtam, mert én már kaptam jailt azért, mert nem volt fő a fegyverelővételemnel, de szerintrmneht ooc-cheten leírtam múltkor, meg ha feljossz TS-re akármikor kerdezhetsz bármit a szabályzatból Edited Május 29, 2020 by JeffryGray 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Május 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Megjegyzés: Hiányos Formázatlan KraTos válaszát aláírva, valóban várj még vele egy kicsit 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések