Brian Wintory Létrehozva: Május 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 29, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? Kun Bálint Hány éves vagy? 14 Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? 3-4 Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? Nem Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? Mert szeretek bűnt üldözni, és RP-zni. Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? Igen rendelkezem Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) Kun Bálint vagyok 14 éves. Magyarországon élek, sokat szoktam számítógépezni főleg a barátaimmal de attól függetlenül sok sportot is szeretek pl biciklizés és a foci. Barátságos vagyok megbízható, és könnyen be tudok illeszkedni egy adott csapatba. Már régóta RP-zek kb. 1-2 éve GTA 5 RP, SeeMTA V2. Nagyon szeretek vezetni ez abban is megnyilvánul hogy jól vezetek pl MTA-ban (Nem ego) Hány AJ-d van? 3 AJ-m van Hány bannod van? Nincs IC Rész Jelentkező neve: Brian Wintory Jelentkező születési helye, ideje: Las Venturas 1990.5.18 Jelentkező anyjának leánykori neve: Elizabeth Colliners Jelentkező apjának neve: Fernando Wintory Előző munkahelye(i): Járműszállító Rendelkezel jogosítvánnyal? Igen rendelkezem Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) Szerintem Nagyon összerakot csapat, és remélem hogy a jövöben is igy fog maradni. Szerintem tudni fogunk együtt dolgozni ha ez az Űrlap Sikeres lesz. Megbizható, erős csapatot fogunk létesiteni. Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) Brian Wintory vagyok. 30 éves vagyok. Jelenleg egyedül álló. Édesanyám sajnos egy betegségben halt meg, "Isten nyugosztalja". Édesapám egy Angliai albérletben él, egyedül. Van egy bátyám aki 2 évvel idősebb mint én, és napi szinten beszélgetünk. Szeretek közösségekbe lenni, jól tudok improvizálni és gyorsan, ha kell. Elvégeztem egy rendészeti iskolát csak még nem dolgoztam ebben a szakmában anyám traumája miatt. Nem akartam kockáztatni a kollégáim és a saját testi/lelki épségemet. Gyerekkoromról annyit, jó közösségben nevelkedtem fel nagyon jó, és megbízható barátaim voltak. A barátaimról annyit hogy sosem vertek át engem se másokat. Amikor eljött nekem a tinédzser korom akkor jöttek a szerencsejátékok,a bulik,a sörözés,a bandázás, és a lányok mint egy igazi tinédzser. Edited Május 29, 2020 by Brian Wintory Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Május 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Saját megjegyzés: Várunk a TeamSpeak meghallgatásra az alábbi időpontokon valamelyikén:2020.05.30 18:00 vagy 2020.05.31 17:00.)) ((Olvasd át a szabályzatot is.)) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Brian Wintory Hozzászólva: Május 29, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2020 Kedden 15:00 kor? Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 1, 2020 Rendben, akkor 06.02. 15:00-kor várlak TS-en a Rendőrség váróban! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések