Thomas Raymond Létrehozva: Május 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 29, 2020 (módosított) OOC RÉSZ Mi a neved? < Kis Krisztián > Hány éves vagy? < Jelenleg 13 éves vagyok / 06.14 ---> 14. > Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? < Napi 2-3 óra > Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < Igen voltam pontosabban az, Országos Rendőr Főkapitányság-ban, Országos Mentőszolgálat-nál , Terror elhárítási központnál-nál. > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Azért választanám ezt a frakciót mert, Régebben nagyon jó volt ezeket a rendőrségi pillanatokat meg tapasztalni, átélni, Szeretném újra kipróbálni magam rendőrként. "Igazoltatások" "Üldözések" "bevetés"> Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < Mind a kettő, Feltétellel rendelkezem > Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Sziasztok! Kis Krisztián vagyok 13 éves, Jelenleg Kecskeméten élek a kis városomban. Az időtöltésemet már inkább a számítógéppel kötöm le. De szeretem/szeretek a focit/focizni nagy szurkoló is vagyok. Otthon mostanában saját testsúllyal edzegetek!> Hány AJ-d van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/FNi8un0 > Hány bannod van(képpel bizonyítva)? < https://imgur.com/a/AQAuSsq > IC Rész Jelentkező neve: < Thomas Raymond > Jelentkező születési helye, ideje: < 1988.06.14 > Jelentkező anyjának leánykori neve: < Laura Wilson > Jelentkező apjának neve: < Jackson Kearney > Előző munkahelye(i): < Olajszállító > Rendelkezel jogosítvánnyal? < Igen > Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) < Az én véleményem a csapat munkáról, Egy jó összetartó csappattal bármit/akármit képesek vagyunk teljesíteni. Egy értelmes vezető-vel kordában tartani a csapatott > Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) < https://imgur.com/a/EzgGqGN > Edited Május 30, 2020 by Krisz Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 29, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 29, 2020 Már nem azért, de aki nem tudja leírni a rendőrség szót...... 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Raymond Hozzászólva: Május 30, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2020 13 órája , JeffryGray said: Már nem azért, de aki nem tudja leírni a rendőrség szót...... Mert ilyen címke volt azért választottam ezt! Kész. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
JeffryGray Hozzászólva: Május 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2020 10 órája , Krisz said: Mert ilyen címke volt azért választottam ezt! Kész. Címkét magadtól írsz xd Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Thomas Raymond Hozzászólva: Május 30, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2020 4 perce, JeffryGray said: Címkét magadtól írsz xd Nem magamtól xd Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Bence. Hozzászólva: Június 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 2, 2020 Tisztelt jelentkező! Megkaptuk a jelentkezését, a vezetőség a lap átolvasása után úgy határozott ,hogy jelentkezését elfogadjuk. ((Saját megjegyzés: Várunk a TeamSpeak meghallgatásra az alábbi időpontokon valamelyikén:2020.06.03 17:15 vagy 2020.06.04 18:00.)) ((Olvasd át a szabályzatot is.)) 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések