William Wilford Létrehozva: Augusztus 4, 2019 Megosztás Létrehozva: Augusztus 4, 2019 Mi a neved? - Tomasovszki brendon -Hány éves vagy? - 13 -Napi hány órát tudnál fent lenni a szerveren és hány órát tudnál a frakcióra szánni? - 4-5 ora -Voltál-e már frakcióban /akár más szerveren/? Ha igen melyikben? < igen fine mtán szintén ilyen auto szerelösben meg egy maffiában > Miért ezt a frakciót választanád? Miért szeretnél rendőr lenni? < Válaszod >Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal? < telefonon van ts em >Mesélj magadról pár mondatban! ( MINIMUM 5-6 kerek magyar mondat. ) < Tomasovszki brendon vagyok hivnak szeretek főzni zenét csinálni hallgatni biciglizni is szeretek barátokal > IC Rész Jelentkező neve: - William Wilford - Jelentkező születési helye, ideje: -Los Santos 1987,12,30 - Jelentkező anyjának leánykori neve: - Nagy Ilona - Jelentkező apjának neve: - Kis János- Előző munkahelye(i): - Nem volt - Rendelkezel jogosítvánnyal? - igen - Mi a véleménye a csapat munkáról? (3-4 mondat) - egy játékban az egyik legjbb dolog ha van csapat munka - Önéletrajz (10-15 egybefüggő, kerek mondat) - William Wilford vagyok szeretek dolgozni egyetemet végeztem van segitő kész vagyok szeretek szórakozni autokal foglalkozni és javitani szeretek vezetni Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Tulajdonos Peter Hozzászólva: Augusztus 5, 2019 Tulajdonos Megosztás Hozzászólva: Augusztus 5, 2019 Gratulálunk, jelentkezési lapod elfogadásra került! Várjuk meghallgatásra ((TS)) az alábbi időpontok valamelyikén: 2019.08.05. 17:00 vagy 2019.08.06. 18:00. Amennyiben egyik időpont sem megfelelő, jelezz vissza privát üzenetben. Megjegyzés: Nem írtál valami sokat, a frakciószabályzatból készülj fel rendesen! https://forum.nextgamingrp.com/forum/46-szabályzat/ Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések