Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Albán maffia Palyazat

Ajánlott bejegyzések

Albán maffia
search?q=Alb%C3%A1n+maffia+z%C3%A1szl%C3
Előszóban magamról (OOC) Kevin, 19 éves vagyok, Eger mellett egy kis faluban élek. Elég sokat ülök gép előtt, ebből kifolyólag elég sokat vagyok online. Persze azért van szociális életem is, sokat szoktam lógni a barátaimmal, meg a kutyámmal is rendszeresen törődöm. 4 éve rp-zek különböző szervereken (pl:Fine mta, See mta, American villages). Többször is voltam már leader/Al Leader mind legális és illegális frakciókban. Leader-ségeimben a legbüszkébb arra vagyok, hogy a frakció megszűnése után sok tagtól kaptam olyan üzeneteket, hogy mennyire jó volt rp-zni a leaderségem alatt, és hogy visszasírják azokat a régi szép időket.
3a5a23d74ab4b2608ca762c1b6438942.jpg?res
Szervezet története(OOC):
A kolumbiai kokainkartellek, a kínai triádok, a japán jakuzák, az olasz és török maffiák élcsapatába Kelet-Európából két csoportnak sikerült tartósan beverekednie magát. Az orosz maffia mellett a másik, széles körben rettegett szervezet a Balkán legelnyomottabb és legszegényebb népéből verbuválódott. Az "albán maffia" bázisául a Balkán albánok lakta területei szolgálnak: maga a 3,6 millió lakosú Albánia, valamint Kosovo (2 millió), Nyugat-Macedónia (500 ezer) és Dél-Szerbia (50 ezer) - ám a kiterjedt diaszpóra segítségével a nyugati világ minden sarkába elérnek csápjai. Vagy 100 ezer albán él Olaszországban, elsősorban Apuliában, Calabriában és Szicíliában, Görögországban a 90-es években 500-600 ezerre nőtt a számuk. Százezrek települtek Nyugat-Európába, s az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában is jelentős kolóniák élnek. New Yorkban már a 80-as években 100 ezerre becsülték az albánok számát. A kivándorló albánok nem olvadnak fel a többségi nemzetben, összetartó, zárt csoportokat alkotnak, hasonlóan az olasz, görög és zsidó közösségekhez. Amikor az FBI 1986-ban felszámolta a szicíliai és az amerikai olasz maffia (főleg a Gambino család) heroinhálózatát, az ún. "pizzakapcsolatot", az űrt az albán bűnözők töltötték be. Ez volt az albán maffia kiugrásának nagy pillanata. Az albán bűnözői hálózatok nem állnak egységes irányítás alatt, inkább önálló, de egymással együttműködő klánokban működnek. A tagok családi-rokoni kapcsolatban állnak, ezért rendkívül erős az összetartás, az albán család és klán csak hierarchikus kapcsolatokat ismer, a vezetés autokrata, és feltétlen engedelmességet követel. A klánok együttműködésének alapja a közös nyelv és nemzettudat, és persze az üzleti érdek. E csoportok hatékonyságának - az oroszéhoz hasonlóan - nagy lökést adott a korábbi diktatúra titkosszolgálati szakembereinek tömeges csatlakozása. Miután 1991-ben Albániában feloszlatták a Sigurimit, közel tízezer képzett hírszerző és elhárító maradt munka nélkül, de a maffiacsoportoknak nagy szükségük volt szakismereteikre, hisz velük hatékonyabban vehették fel a harcot a rendvédelmi szervekkel.
sm-comp-albanian.jpg?strip=all&quality=1
Elképzelt rangok:
- Krye: Leader
- Kryetar: Al-Leader
- Mik: Kapcsolattartó a leader-ek és a tagok között. ő felel személyesen minden egyes beavatott tagért. A rá bízott feladatokat szétosztja a tagok között.
- beavatott tag: Tisztában van a bűnszervezettel, bár sok információt ő sem tud. Főként végrehajtja a rá kiszabott feladatokat.
- kívülálló: Fogalma sincs a bűnszervezetről, maximum sejthet dolgokat.
1-700x-700x.png
Tevékenységek:
- Illegális kereskedelem, és csempészet: fegyver, kábítószer
- Zsarolás
- Lopás, rablás
- Bérgyilkosság
i3dVMHdBxl.jpeg?w=500
Tagfelvétel:
Személy szerint a "Nem számít honnan jöttél csak az számít, hogy merre mész." elvet követem ezért a múltja miatt senki nem kerül elutasításra. A tgf menete egyszerű: Kezdetben egy kis elbeszélgetés TS-en. Itt próbáljuk kideríteni az illető motivációját, személyiségét, elképzeléseit. A beszélgetés után egy kis RP következne, elmennénk valami hétköznapi tevékenységet folytatni pl: kajálni, sétálni, nézelődni. Közben nem csak /me /do RP-znénk hanem IC is megismernénk az illető karakterér háttértörténetét. Nem elvárás a kimagasló RP tudás, az sem baj ha valaki még újonc a témában, ameddig nyitott az új dolgokra. Ha IC, OOC megfelelőnek találjuk az illetőt akkor felvennénk a frakcióba, még ugyan be nem lenne avatva de megismerkedhetne a többi taggal. Majd idővel feljebb mászhat a ranglétrán.
9.jpg
Terveim a frakcióval:
Egy olyan frakciót összeállítani, aminek a tagjai megbecsülik és tisztelik egymást, valamint másokat. A problémákat kulturált módon megoldják, és hibáikból tanulnak. Ha nem is hibátlanul, de működőképesen dolgoznak csapatban. Döntéseik során a saját, és mások érdekeit is szem előtt tartják. Valamint az, hogy ne csak a tagok gazdagodjanak szebbnél szebb élményekkel hanem más frakciók tagjai is, ugyanis az interaktív RP legális és illegális frakciókkal egyaránt folyna. Az újoncok bevezetése az RP-be, és a veteránok számára a minőségi RP biztosítása. Célom, hogy ne csak a tagok szívében, hanem a szerver történelmében egyaránt szép emlékeket hagyjak.
  • Like 1

• Rocky locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.