Thomas Venturas/joker Létrehozva: Május 29, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 29, 2020 Sziasztok nekem lenne pár szerverrel kapcsolatos ötletem.! 1., Rákászat. Nos. Van a kis hajó a Reefer. Amelyre 8 db ketrec fér. És lenne egy olyan ötletem hogy nagyobb hajó amelyre 18 ketrec férne. Természetesen kevesebb limit és körülbelül 200-250 ezer körül lenne az ára. 2., Kocsi durrogás. Az ugy nézne ki hogy tuningolóba be kerülne egy ,,Back Fire'' nevezetű tuning. Amely 1.500PP be kerülne. Természetesen semmi olyan nem lenne hogy gyorsabb stb stb. Csak annyi lenne,hogy durrog a kipufogó illetve hangja lenne természetesen. És én igy ugy gondolom,hogy reálisabb lenne a pár kocsi. Jajj,és még azt el is feljtettem hogy ladára golfra stb re nem kombinális a tuning. Hanem nagyobb katos autókra. Gondolok ezekre Lambó,Ferrari 430,GTO, P1,Jaguar,Bugatti Veyron,Divo. 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pityu Hozzászólva: Május 30, 2020 Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2020 támogatom az ötleted bár a nagyobb hajóra férhetne több ketrec is mint 18 szerintem egy 40 jó lenne.Persze drágább és ritkább is lenne. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Dias Turner Hozzászólva: Június 1, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 1, 2020 Támogatom mindegyiket, bár az első kicsit felesleges mivel így nagyon könnyen lehetne, gyorsan szerezni pénzt. A másidok is jó, bár én minden kocsira rátenném mivel irl is jó páran felfúrjak a kipufogót, ezáltal nagyobb hangot keltve. (Elő példa legyen MO. összes swiftje és opelja) Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések