Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Thomas O Kelly Ötlete

Ajánlott bejegyzések

Sziasztok nekem lenne pár szerverrel kapcsolatos ötletem.!

1.,

Rákászat. Nos. Van a kis hajó a Reefer. Amelyre 8 db ketrec fér. És lenne egy olyan ötletem hogy nagyobb hajó amelyre 18 ketrec férne. Természetesen kevesebb limit  és körülbelül 200-250 ezer körül lenne az ára. 

2.,

Kocsi durrogás. Az ugy nézne ki hogy tuningolóba be kerülne egy ,,Back Fire'' nevezetű tuning. Amely 1.500PP be kerülne. Természetesen semmi olyan nem lenne hogy gyorsabb stb stb. Csak annyi lenne,hogy durrog a kipufogó illetve hangja lenne természetesen. És én igy ugy gondolom,hogy reálisabb lenne a pár kocsi. Jajj,és még azt el is feljtettem hogy ladára golfra stb re nem kombinális a tuning. Hanem nagyobb katos autókra. Gondolok ezekre Lambó,Ferrari 430,GTO, P1,Jaguar,Bugatti Veyron,Divo.

• Like 1

Támogatom mindegyiket, bár az első kicsit felesleges mivel így nagyon könnyen lehetne, gyorsan szerezni pénzt.

A másidok is jó, bár én minden kocsira rátenném mivel irl is jó páran felfúrjak a kipufogót, ezáltal nagyobb hangot keltve. (Elő példa legyen MO. összes swiftje és opelja) 😁

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.