Pascual Mano Létrehozva: Május 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 30, 2020 (módosított) Triad Mafia-Karaktertörténetek 10-15-20 Mondatos, értelmes Karaktertörténet (Nem kötelező, de jó ha van), képekkel kiegészíthető, stb. Edited Május 30, 2020 by BroLi Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Pascual Mano Hozzászólva: Május 30, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Május 30, 2020 (módosított) Mayson Feng vagyok, 2000-ben születtem a Las Venturasban, reggel 8 órakor. Egy ideig, ott éltünk egy kisebb faluban, Bone Countyhoz közel. Apám, alkoholista volt. 2007-ben, Május 30-án ment biciklivel az útnál, és alkohol hatása alatt állt.. Arra jött egy autó, és elütötte.. Meghalt. Ekkor én 7 éves voltam, nem tudtam felfogni a történteket. Mély Depresszióba estem. Elutaztunk Anyámmal Los Santosba. Ott egy új életet kezdtünk. Anyám egész nap dolgozott, a házban egyedül voltam, egyedül tevékenykedtem, mostam, főztem. Mentem egyszer az utcán, 11 éves voltam ekkor. Találtam egy fegyvert, talán Colt-45, vagy Desert Eagle volt, már nem emlékszem. Volt mellé, 10 9mm-es töltény. Felvettem, megnézegedtem.. Már tudtam, hogy ez lesz a szenvedélyem. Gyorsan hazamentem a Willowfieldi házamhoz, majd lepakoltam, hogy anyám meg ne lássa a dolgot. Teltek a hónapok, évek. Közben már 15 éves voltam. Ekkor takarításkor, előkapartam a rég nem látott fegyverem. Mivel akkor nagyon rossz anyagi helyzeteink voltak, ezért gondoltam egyet, és kiraboltam egy Boltot. Bementem, ráfogtam az eladóra, úgy emlékszem valami Bruno volt. Maszk volt a fejemen, verejték folyt a nyakamon. Jött a rendőrség, rablás közben. Elővettem a fegyvert... A szívem, a torkomban dobogott. Egymás után sorakoztak a Terror Elhárítók.. Fej magasságba céloztam, majd meghúztam a ravaszt... Megállt a világ. Megöltem 3 rendőrt.. A hátsó kijáraton, valahogy ki tudtam menekülni. Elfuttam Gazdagnegyedbe, majd beszöktem egy elhagyatott parti házhoz. Féltem, hogy elkapnak... 40.000 dollárt kaszáltam ezzel az akcióval.. Lehúztam a maszkot.. Féltem nagyon. A fegyverem az ágy alá csúsztattam. Elfuttam, majd taxiztam SF-ig. Ott volt egy klubb egy hegytetőn. Elmentem bulizni.. Ott megismerkedtem a hely főnökével. Ők ajánlottak munkát, kidobót. Mivel akkor fiatal voltam, ezért szerződés nélkül dolgoztam.. Hazamentem, anyámnak odaadtam a pénz felét. Kérdezte, honnan van, de nem válaszoltam... Minden nap faggatott, végül már megunta. Elköltöztünk az összeszedett pénzemből San Fieroba.. Teltek a hónapok, évek. Ekkorra már 18. életévemet tölöttem. Szerződést kötöttem. Ekkor 2018 volt. Anyámhoz betörtek.. Kirabolták, megölték. A házunkban volt kamera, így megtudtam ki ölte meg. A Piru Bloodz. Visszamentem ahhoz a házhoz. Elővettem a pisztolyom... Az akkori Cripstől vettem bele 30 lőszert még, a maradék pénzemből. Megtudtam hol laknak ők. Odamentem, 10 emberből 10-et lelőttem. Óriási merényletet, bosszút hajtottam végre. Ezt a klubb vezetője megtudta. Ő igazából, még a Triád Maffia vezetője is volt. Bevattak ebbe a csapatba, mivel látták, hogy haszon lesz belőlem... Ha tetszett, nyomj rá Likeot. Folytatás, hamarosan következik Edited Május 30, 2020 by BroLi 4 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Jacob Hunter Hozzászólva: Június 5, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 5, 2020 Pete Hon vagyok. 1994-ben születtem egy szegény családban. A gyerek korom csak tanulással telt el, amit nem szertettem. Amikor tizennyolc élet évemet betöltöttem sikeresen le tudtam rakni a rendőri vizsgát. Tizenkilenc évesen be vonultam a rendőrségbe. Sikeres karrier volt, volt pár kiváló akciónk amikor nem lehetett tévedni. Amikor huszonötödik élet évemet be töltöttem akkor megalakult a "Hópárducok" különleges alakulat ami rendőrökből alakult meg, amiben én is bekerültem. A lehető leg jobb kiképzést kaptuk meg, amit sokan nem tudtak teljesíteni. Ebben a alakulatban töltöttem öt évet. Leszerelésem után el költöztem Los Santosba, és meg ismertem Lucy Liut. Meg vettük a Solarin Car céget, amit mi vittük tovább. Egyszer csak valamit észre vettem Lucy-n hogy valamit titkol és meg kérdem hogy mondja el. A tesója egy bandában volt és Lucy örökölte meg a bandát. Eltelt pár év és Lucy lett a főnök a bandának és én meg a helyettese. A mai napig vezetjük a Solarin Car, és a bandát. UI.: A esetleges helyesírási hibákért bocsánat, de egy betegség miatt nem tudok. 3 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Bejelentkezés