dexon styles Létrehozva: Május 30, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 30, 2020 (módosított) IC/InGame neved: < Dexon Styles > A ban időpontja: < 2020-03-30 11:58:11 > A ban oka: < Adminszídás > A ban időtartama: < 2035-03-30 11:58:11 > Admin neve, aki bannolt: < Rocky> Miért szeretnéd az unbant? < Igazából szerettem a szerveren játszani, megmondom nektek az őszintét azóta is a szerveren játszanék, amikor csak időm engedi, hiányzik is a szerver, a közösség. Viszont teljesen jogosnak éreztem, hogy leszídtam, mert úgy gondolom, hogy nem rangjához megfelelőlen viselkedett, többit nem részletezném mert nem vagyok vamzer. Tudom, nem így kellett volna lereagálni a dolgokat, panaszt kellett volna rá tennem, de hát én nem tűrőm el mikor hülyének néznek.:) > Edited Május 30, 2020 by juszto 2 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Rocky Hozzászólva: Június 3, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Meg kapod az UB-t, 300 Perc jail fejében. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
dexon styles Hozzászólva: Június 3, 2020 Author Megosztás Hozzászólva: Június 3, 2020 Ezert tisztellek. Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések