Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Allen McCall-La Eme frakció pályázat

Ajánlott bejegyzések

OOC:

Szép napot olvasó(k)! A nevem Péter. Lassan 3. éve rp-zek kissebb-nagyobb kihagyásokkal. A szervert egy pár hete kezdtem, de szerintem ismerek már pár embert. Debrecenben élek,

16 éves vagyok. Humán szakon folytatom tanulmányaim. Szerettem mindíg is az rp-t, de a normális közösségekben persze. Jelenztkezni szeretnék később AS-nek is de ahhoz még jobban ismermkednem kell a szerverrel, a közösséggel...stb. Megbízható vezető vagyok,  ezt már régebben bizonyítottam is több szerveren, itt is szeretném. Ezzel együtt egy jó rp-közösséget alkotni.

IC:

A nevem Allen McCall, 25 éves vagyok, 1995 ben születtem,  Kaliforniában. A szüleimmel jó életünk volt.Édesapám nem nagyon foglalkozott velünk a munkájának élt..Bár kezdetben el sem árulta mit is dolgozik. Egyke voltam, Édesanyám beteges volt, apám pedig keveset foglalkozott velem. Hamar önálló lettem. Kezdetben mikor már tinédzser voltam apán tett utalásokat hogy be szeretne venni a bizniszébe. Anyám ekkor már haldoklott. Az első melónál csak üzletelni vitt el, később már lassan mindenhova vitt. Ekkor jöttem rá hogy apám eléggé sötét alak tud lenni. Mintha kicserlnék ilyenkor, sokkal megfontoltabb és sokkal gyanakvóbb is. Később elvitt a haverjaihoz. Sokat voltak nálunk, ismertem mindet, viszont már sokkal inkább maguk között kezeltek mintha már már rokonok lennénk. Ekkoriban már tudtam hogy dealerkedünk, és eléggé alvilági életet élünk de azt nem hogy erőszakot is kell néha alkalmazni. Egyik nap apám hívott hogy menjek el az egyik srác Michael házába ott várnak. Kiderült feldobott minket. Apám egy pisztolyt vett elő...jól rejtegette sosem látam még nála. Mchael fejéhez fogta és meghúzta. Ekkor elkapott a hányinger a sok vér láttán. Apám azt mondta: Ez történik azzal aki elárulja a bandát. Egyből eszembe jutott hogy milyen bandát is? Apám mondta hogy mi vagyunk a La Eme, és az én dédapám az alapítók egyike. Ekkor avatott be a banda ügyeibe és lettem tagja is annak teljesen. Egy napon viszont rajtunk ütöttek a rendőrök, mindenkit elkaptak. Apámmal sikerült elmenekülni. Egy balszerencsés kanyar miatt viszont ő az életét veszítette. Az utolsó szavai ezek voltak:Hijo, continúa con lo que empecé! Ami annyit tesz Fiam vidd tovább amit elkezdtünk. Ekkor elmenekültem a helyszínről. És most szeretném megint megalapítani a bandát. 

Frakció infók:

La Eme (Mexikó)

A mexikói bandát “la Eme” néven emlegetik, ami spanyolul az M betűt jelenti. A La Eme-t azok a mexikói fiatalok alapították, akik 1957-ben verődtek össze a kaliforniai Tracy-ben működő Deuel nevelőintézetben. Azóta a La Eme a világ egyik legerősebb bandájává fejlődött. A mexikói banda fő tevékenysége a kábítószer és az illegális bevándorlók USA-ba való csempészése.  A legnagyobb vezető kartell székhelye Ciudad Juarez.

A Hq-t Észak LS-ben szeretném majd megcsináln, Bővebben majd megmuatatom!

Skieneket majd küldök!

Jármű igények: -3 db Chevrolet Impala, 2 Ford Thunderbird, 1 db Dodge Challenger

Célok a Frakcióval:

Szeretnék egy jól Rp-ző közösséget, ahol mindenkit befogadunk aki helyesen rp-zik és nem pénz miatt lép be. Ez a banda nem a pénz hanem az rp-miatt jön létre ha létre jön!

Jövendőbeli csatlakozás:

A TGF- csak IC zajlik majd. Nem hírdetgetek, aki akar jön majd. Ha itt vagy 1-2 nap után helyes rp-tudással rendelkezve egy ts meghallgatás után eldől hogy CK-vagy felvétel. :D

OOC kritériumok: Életkorhoz határ nincs

Rendes RP-tudás

Banda RP- ismerete!

Mikrofon léte és használata!

IC kritériumok:Mexikói. Spanyol kinézet! (kötelező)

Old Timer amerikai autók használata (kezdetben nem kötelező de ajánlott)

Legalább 80.000$ Kezdőtőke! (Nem áll módomban pénzt osztani, meg kell érte dolgozni ezt majd rablások stb után osztjuk szét a résztvevőkkel)

Rangok:

Little G (frissen beavatott) kit már jobban ismerünk)

G(Neki adunk engedélyt droggal kereskedni)

OG: (Ő a Leadereket segítő ember.)

Duble OG: (Al leader)

Big OG (Fő leader(ek))

Miért adjatok frakciót és ezzel felelősséget a kezembe?

Szerintem jól tudok vezetni. és objektívan dönteni, mind IG mind IRL. 

Több szerveren voltam leader-al leader, volt ahol admin is, van benne jártasságom!

Szeretném színesíteni a szervert, ezzel is növelve az rp lehetőséget. 

Köszönöm a figyelmet! 

• GameAdmin 5

Szia!

A pályázat magában elég hiányos, több fontos dolog is hiányzik belőle alapvetően. Ajánlom, hogy olvasd / nézd át még a frakció pályázásának a mintáját. 

Illeteve a jelenlegi állás szerint az illegális frakicók pályázása zárva vannak. Ez esetben azt ajánlom, hogy próbáld meg később, és összeszedettebben. 

Köszi! 

• Like 3

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.