Ralph Atkinson Létrehozva: Május 31, 2020 Megosztás Létrehozva: Május 31, 2020 OOC bemutatkozás György Olivérnek hívnak.15 Éves vagyok,középsuliba járok közlekedés gépész szakon. Nagyon szerettem motorozni, de sajnos mára már nem tudom megtenni. A mostani hobbiaim a szerelés és a számítógépezés. Számítógépezni szoktam a szabad időmben és a barátaimmal legfőképp MTA-ni szoktunk. Lassan 3 éve rp-zek ebből 3-4 hónapja vagyok ezen a szerveren. Naponta 4-5 órát számítógépezek amiből 4-5 órát vagyok a szerveren. IC önéletrajz Ralph Yangnak hívnak. 1995-ben születtem Las Venturasban.3 testvérem van akikkel nagyon jó a kapcsolatom. Én vagyok a legidősebb gyerek a családból ezért mindig úgy éreztem felelőséggel tartozok a testvéreimért. Szüleim 20 éves koromban húnytak el.Sajnos apánk alkohólista volt és egyik nap mire hazaértem a munkából anyám holtestét találtam a folyosón,apámét a szobában. Öcséim akkor nagyon maguk alatt voltak.Ettől fogva én tartottam el őket hisz ők még tanultak.Mára már sikerült feldolgozni a történteket és ismét látom őket mosolyogni. Sajnos apánk miatt rossz körülmények között éltünk,de mára már egy jó módú család lettünk.Nekem sikerült szert tennem egy ázra egy garázsra és pár gépjárműre. Frakció felépítése, rangok, leaderek, alleaderek száma, stb. 1.Gyakornok 2.Próbaidős 3.Betanult Sofőr 4.Veterán Sofőr(alleader) 5.Telephely Igazgató(Leader) 6.Főigazgató(Fő leader) Frakció céljai, programja, mit szeretnél elérni Célja:Egy olyan Közösség aki tud Rpz-ni és egy nagyon összehangolt társoság akik tudják mi az, hogy "csapatmunka". Valamint az is cél nenne,hogy 0-24 órában elérhető legyen a szolgáltatás Miért pont ezt a frakciót választanád? Nagyon szeretek vezetni és rp-ni.Mellesleg komunikálni az utasokkal. Szerinted milyen szerepe van a taxinak a szerveren? Szerinted hogyan működhet jól a frakció a szerveren? A Taxinak én úgy vélem az a szerepe a szerveren ,hogy Akinek nincs vagy esetleg lerobbant a kocsija vagy esetleg csak kellene egy fuvar, nekik bíztosít biztonságos utat. Szerintem bármelyik frakció úgy működhet jól, ha van egy alap rp tudásuk a tagoknak és szeretnek csapadban dolgozniuk. Miért téged válasszunk? Napi 4-5 órát tudnék a szerveren lenni amíből 4-5 óroát a frakcióra áldoznék. Megvan a kellő tudásom elvezetni egy frakciót. Szeretek csapatban dolgozni. Van 1-2 ötletem a frakcióval kapcsolatban Voltál már más szerveren frakció tulajdonos/leader? Még nem Köszönöm, hogy végig olvastad!!! Készítette Ralph Yang Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
GameAdmin 5 KR3MX Hozzászólva: Május 31, 2020 GameAdmin 5 Megosztás Hozzászólva: Május 31, 2020 Kedves Pályázó! A lapod nem nyerte el a vezetőség tetszését ezért az elutasításra került! Megjegyzés: A lapod formázása szerintem nem a legjobb. Tartalma egyes helyeken kevés, és gyenge. Üdv.:KR3MX Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések