RaveX Létrehozva: Június 1, 2020 Megosztás Létrehozva: Június 1, 2020 (módosított) Magamról Tokodi Denisz-nek hívnak 16 Éves vagyok és Szerbiában Élek.Mórahalomra Járok Szakgimnáziumba,szoftverfejlesztés-re.És Ezzel is szeretnék tovább tanulni.Körülbelül 4-5 Év Rptudás van magam mögött És nagyobb szervereken elég nagyok céljaim Elérése.Egy Céltudatos és Magabiztos embernek tartom magam.A szerveren Nem játszottam sokat de már megofogott a stílusa a munkák az egyedisége.A suli melett is akad időm a játékra és a haverjaimra,Napi szinten több órát is tudnék online lenni. Magamról a játékban (ic rész) A szervert nem régen kezdtem egy,régen voltam fennt és most kezdtem el rendesen aktivitani,igy jelenleg az "rp-m" nagy része a dolgozásal telik.hogy később rendesen tudjak rp-zni gond és fennakadás nélkül.A játékon belül Jason Hobbs -ot irányitom aki egy 28 éves Los Santos-ban született Férfi,akinek az Apja egy tuning műhelyt vezetett és ezt ő fogja a testvéreivel tovább vinni. Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nem voltam és remélem ez így is marad. https://imgur.com/a/K9mV0P8 Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről! Nincs bannom https://imgur.com/a/K9mV0P8 Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki. Admin feladata: Az Admin felata a játékoso segitése,a Játékban adódott gondok/problémák/bajok megoldása.A szabályok betartatása.Illetve a játékosok tájékoztatása,ha nemtudnának valamit. Adminsegéd feladata: Az Adminseégd feladata a játékosok kisebb kérdéseinek a megválaszolása,az Admin válláról a teher levétele illetve a kapcsolattartás az adminokkal. Aktivitási idő: Napi 3-5 óra ((Junius 15 kétől több)) Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki. A csapatmunka nagyon fontos,főleg az Admin-Team-ben,kötelező együtt dolgozni hogy sikeresek legyünk és egy jó közösséget alkossunk Egy jó csapatmunkához nagyon fontos a hozzállás és pozitivitás. Csapatban megtudjuk osztani a munkát és így egyszeűbben gyorsabban végezhetjük azt. Miért pont téged válasszunk? Terhelhető Embernek tartom magam aki teher alatt,is remekül alkalmazkodik illetve szeretek is.Segitőkész vagyok és magas a tűrőképességem is. Többször voltam AS és sokkal nagyobb szerepben is csak nem ezena szerveren. Miért jelentkeztél adminsegédnek? Azért jelentkeztem Adminseégnek mert nagy a taasztalatom és több Év van mögöttem Rp-ben.Szeretem ezt csinálni és alakalmazkodó vagyok. Szeretnék ennek a szervernek a hasznos eleme lenni,és segíteni a szerver fejlődésében. Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum) Segítőkész Önuralom Céltudatos Türelem Magabiztos Negatív tulajdonságok.: (4 minimum) Szigorúvagyok Valogatós Sokat Káromkodok A kivételezést nem tűröm el Edited Június 1, 2020 by RaveX 1 Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ryder Hozzászólva: Június 2, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 2, 2020 (módosított) Sok helyesírási hiba van benne amit javítanod kellene még benne, kicsit bővíthetnél a lapon. Edited Június 2, 2020 by Ryder Shakur Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Daniel Hozzászólva: Június 7, 2020 Megosztás Hozzászólva: Június 7, 2020 Kedves Jelentkező ! A vezetőségnek nem nyerte el a tetszését a lapja iránt, így elutasításra került ! Link to comment Share on other sites Több megosztási lehetőség...
Ajánlott bejegyzések