Jump to content
🎃Halloween Event🎃 ×

Jason Hobbs Adminsegéd jelentkezése!

RaveX

Ajánlott bejegyzések

Magamról

Tokodi Denisz-nek hívnak 16 Éves vagyok és Szerbiában Élek.Mórahalomra Járok Szakgimnáziumba,szoftverfejlesztés-re.És Ezzel is szeretnék tovább tanulni.Körülbelül 4-5 Év Rptudás van magam mögött És nagyobb szervereken elég nagyok céljaim Elérése.Egy Céltudatos és Magabiztos embernek tartom magam.A szerveren Nem játszottam sokat de már megofogott a stílusa a munkák az egyedisége.A suli melett is akad időm a játékra és a haverjaimra,Napi szinten több órát is tudnék online lenni.

Magamról a játékban (ic rész)

A szervert nem régen kezdtem egy,régen voltam fennt és most kezdtem el rendesen aktivitani,igy jelenleg az "rp-m" nagy része a dolgozásal telik.hogy később rendesen tudjak rp-zni gond és fennakadás nélkül.A játékon belül Jason Hobbs -ot irányitom aki egy 28 éves Los Santos-ban született Férfi,akinek az Apja egy tuning műhelyt vezetett és ezt ő fogja a testvéreivel tovább vinni.

Hányszor voltál admin jailben? Miért, és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Nem voltam és remélem ez így is marad.

https://imgur.com/a/K9mV0P8

Hányszor voltál banolva? Miért és mennyi időre? Csatolj képet az UCP-dről!

Nincs bannom

https://imgur.com/a/K9mV0P8

Szerinted mi egy adminisztrátor és egy adminsegéd feladata?: Alaposan fejtsd ki.

Admin feladata:

Az Admin felata a játékoso segitése,a Játékban adódott gondok/problémák/bajok megoldása.A szabályok betartatása.Illetve a játékosok tájékoztatása,ha nemtudnának valamit.

Adminsegéd feladata:

Az Adminseégd feladata a játékosok kisebb kérdéseinek a megválaszolása,az Admin válláról a teher levétele illetve a kapcsolattartás az adminokkal.

Aktivitási idő:

Napi 3-5 óra ((Junius 15 kétől több))

Mi a véleményed a csapatmunkáról? Alaposan fejtsd ki.

A csapatmunka nagyon fontos,főleg az Admin-Team-ben,kötelező együtt dolgozni hogy sikeresek legyünk és egy jó közösséget alkossunk

Egy jó csapatmunkához nagyon fontos a hozzállás és pozitivitás.

Csapatban megtudjuk osztani a munkát és így egyszeűbben gyorsabban végezhetjük azt.

Miért pont téged válasszunk?

Terhelhető Embernek tartom magam aki teher alatt,is remekül alkalmazkodik illetve szeretek is.Segitőkész vagyok és magas a tűrőképességem is.

Többször voltam AS és sokkal nagyobb szerepben is csak nem ezena  szerveren.

Miért jelentkeztél adminsegédnek?

Azért jelentkeztem Adminseégnek mert nagy a taasztalatom és több Év van mögöttem Rp-ben.Szeretem ezt csinálni és alakalmazkodó vagyok.

Szeretnék ennek a szervernek a hasznos eleme lenni,és segíteni a szerver fejlődésében.

Pozitív tulajdonságok.: (4 minimum)

Segítőkész

Önuralom

Céltudatos

Türelem

Magabiztos

Negatív tulajdonságok.: (4 minimum)

Szigorúvagyok

Valogatós

Sokat Káromkodok

A kivételezést nem tűröm el

Edited by RaveX
  • Like 1

• Daniel locked this téma
Vendég
Ez a téma zárva van, nem lehet hozzászólni.
  • Új létrehozása...

Fontos információ

Ez a weboldal sütiket tárol a számítógépeden, a jobb böngészési élmény érdekében. A sütiket itt tudod kezelni, a weboldal böngészésével beleegyezel a sütik használatába.